Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    08. Prosinac 2016. 10:59

Hahaha Crna, baš nešto slično se meni desilo nedavno. Pisala sam o tome. Znam osjećaj. Brrr! 
    Poison, uuuuffff... lijepo vam je dan počeo! Sva sreća da njoj nije ništa bilo! Baš su mudrice, svega se oni dočepaju kad naume, nema te prepreke koja će ih omest.

TinyBabyToes
    08. Prosinac 2016. 10:59

Poison i Crna ajme kakvih šokova u rano jutro!!!! Pretrnula bi!!! Srećom pa se nije neš desilo, al sad stvarno treba držat ih na oku stalno! Ništa Crna polako ipak spavanac preko dana u kindač, sigurnije je :P

I meni kod igraone stoji visoko polica s dva bršljana koji su se baš razgranali, toliko su teški da se polica već nakosila. Mačak ih je dvaput već srušio jer brsti bilje,srećom pa ona nije bila u blizini tad, samo čekam da ih i ona uspije dohvatit, a onda ću morat nać neko novo mjesto za njih..jadničci :/

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 11:24

A znam nekad stavit Kockicu kad je Mickey. Edukatuvan je, al pobogu, zasto ima tako retardiran nazalno-promukli glas?

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 11:28

Isusek sta vam se svasta izdesavalo... smrzla sam se. A bas sam razmisljala kak je i kod mene stan bojno polje. Kad pocne ic okolo onda prvo micem sve pokucstvo da vidim di ima mojih kopcica za kosu koje moze (i zeli) pojest. A onda najbolje ni ne vracat pokucstvo, samo goli zidovi i puzzle. 

Nes mi to premalo love za puzzle. Puno premalo. To su mozda one male koje kad slozis ispadnu ko devet velikih?

crna123
    08. Prosinac 2016. 11:28

Trebala bi al ovak su mi kolica u boravku i nikak se odlucit da ju ipak stavim tam a trebala bi i spustit kinderbet jer se prek ograde prevrne na krevet kad stoji malo vise posla imam oko toga a klasika neda mi se... miki mi je super i ona ga voli gledat i reklame a pogotovo kad od male klinike ide ona najava..hipnoza..

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 11:29

Hahahahahha Mia pocela gledat vec ove sa 9999 zastitom :D

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 11:43

Eno Pinkice. Ona svakih par dana ide kod ginica. Tak ti je to kad nosis blizance.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.