Ja ću još malo kopati i stavljati ovdje,pa sutra imate na šta odgovoriti.:P
Sanjajte lijepo...ako ćete stići!
Isss 16 strana... hahhaha.. ja sam u ovoj skupi i di tak griz ne malo pa ja poludim a isto bradavicu hvata s pincetom i mrvice po hranilici al ne u usta neg na pod...
Duda sam za spavanje jos odem u citi bez dude a mora spavat isuse moj boze..u dmu se plakala, ispred a mene srammmm...nakraju je ipak bez zaspala.
Kolko kosta tamo guralica? tek sam na 594 idem dalje citat
Kriszta lijep poklon
Ja nedavno pogledala film s Robertom de Niro Zločesti djedica ok film, bedast za isključit se
Pa ja od sutra imam dvoje djece
Sad stvarno odo spavat treba baterije napunit
Da da to na cuclanje sam i ja danas probala u vrecici kasicu il stogod je to odma skuzi da se cucla. kad stoji ima ravno nogice ponekad se digne na prste jedino. isss 598. sad dok pocistim operem sude spremim se u krevet ce ih bit616 a ne 606...
Lijepo ste se raspisale bravoooo! Kad su vam djeca ranije pozaspala. Moja tek u 10. Od 9.20 u krevetu nikako,samo se vrti i ljulja na koljenima...jedva smo uspjeli. Svasta ste pisale...
Zumanjak? Pa da,uvela malome sa 10mj ja mislim. I to prvi put pola,drugi put cijelo. Ajde molim te....skuhala tvrdo,i propasirala kroz cjediljku....pa u mikser sa povrcem. Ma mislim da ga ni ne osjete onda.....
Tv? Sta je to? Nama po cijeli dan samo kockica gori. Navecer muz napali discovery i tenkove na kompu a ja u krpe i forum...ne znam vam ja za tv...
A da,spominjale ste ulazna vrata...znaci ako netko izlazi iz stana a to nije ona,krece plakanje. Takoder,svaki put kad dodemo doma od vani,zatvorim vrata krece plakanje. Ta bi samo vanka bila.....
Pa vi ste strašne! Ajmo sad istim tempom do 700! 😊
Mi probali jaje neki dan, bilo joj je jako fino i prošlo bez reakcije.
Poison, i ti se čuješ s Garavicom? I ja, al u zadnje vrijeme dosta rijetko. Mislim da je kod njih jedan zubić za sad..? Draga mi Garavica jako ❤
Jučer sam baš i ja mislila na našu Doris. Nadam se da je dobro.
Idem i ja u krevet, ujutro kavica i očekujem barem dva nova zubića kod naših Mia.
Nooooć! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji