Kupili aspirator za usisavac i naravno urlikanje suze samo zato jer se priblizavam nosu katastrofaa.. kad cu ja dozivit da ju spustim i ona spava. nikad.
Da ima dosta cura kaj se ne javlja a bas me zanima kak one.
Sad sam na 601
Nestli i mi sve probali fini su meni a kamoli njoj... ni ja ne gledam vise nis pratila sam seriju na netu sad sam u zaostatku moram pocet gledat. ajme kak slatke kapice i ja bi tak komplet. salim se nebi dosta kupovanja.. sad sam dobila skafander i kapicu baba bila u sloveniji i necu vise nis.. utrljana je moja bambi jela pa cemo vidjet dal ima pomaka idem na 603
Prvo najslade spavanje dalje koma da suosjecam... hm nisam jos ni pomislila da treba cistit kaj da ih s cetkicom? smjesno mi to... a idem i ja onda nisam vise u zaostatku a kad pogledam ujutro ce bit jos 10 strana... idem zaspat uz nekaj na tvu ak nadem.. lakuu noccc do kojih 8 ak bog da :))😇😇
120? idem ak krenem prckat po netu nebum se jos sat vremena skinula.. laku noc ovaj put za stvarno
Čekala da se malena probudi,jer je zaspala bez večere. ALi još ništa..ista priča,kao sa prvim zubićem :)
Gledam na nat.geographicu Taboo...o Bože..samo da mi još jednom kaže netko (muž/sestra) da sam komplicirana...počet ću i ja glumiti ponija ili psa..još uvijek ne vjerujem. A žena glumi da je tetraplegičarka..ne vjerujem.
Idem spavati. Ovo je bolesno. Glumi ponija..još uvijek ne vjerujem!
Laku noć..
Dobro jutro spavalice.
Danas ja kuham kavu. ;)
Evo, stela se vec 15 min okrece, nesto kmeci, kasljuca..a nikak da se probudi...al to je to..pitanje je minute
Noc je prosla ok, bez kasljanja, 3 put je jela..valjda nadoknađuje kaj nije dok je bila bolesna.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji