Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    07. Prosinac 2016. 23:10

Čim i kako čistite zubiće.?

crna123
    07. Prosinac 2016. 23:12

Kupili aspirator za usisavac i naravno urlikanje suze samo zato jer se priblizavam nosu katastrofaa.. kad cu ja dozivit da ju spustim i ona spava. nikad.
    Da ima dosta cura kaj se ne javlja a bas me zanima kak one.
    Sad sam na 601

crna123
    07. Prosinac 2016. 23:28

Nestli i mi sve probali fini su meni a kamoli njoj... ni ja ne gledam vise nis pratila sam seriju na netu sad sam u zaostatku moram pocet gledat. ajme kak slatke kapice i ja bi tak komplet. salim se nebi dosta kupovanja.. sad sam dobila skafander i kapicu baba bila u sloveniji i necu vise nis.. utrljana je moja bambi jela pa cemo vidjet dal ima pomaka idem na 603

crna123
    07. Prosinac 2016. 23:35

Prvo najslade spavanje dalje koma da suosjecam... hm nisam jos ni pomislila da treba cistit kaj da ih s cetkicom? smjesno mi to... a idem i ja onda nisam vise u zaostatku a kad pogledam ujutro ce bit jos 10 strana... idem zaspat uz nekaj na tvu ak nadem.. lakuu noccc do kojih 8 ak bog da :))😇😇

crna123
    07. Prosinac 2016. 23:36

Sutra nabit jos 100 strana min.

crna123
    07. Prosinac 2016. 23:37

120? idem ak krenem prckat po netu nebum se jos sat vremena skinula.. laku noc ovaj put za stvarno

• Kriszta
    07. Prosinac 2016. 23:59

Čekala da se malena probudi,jer je zaspala bez večere. ALi još ništa..ista priča,kao sa prvim zubićem :)
    Gledam na nat.geographicu Taboo...o Bože..samo da mi još jednom kaže netko (muž/sestra) da sam komplicirana...počet ću i ja glumiti ponija ili psa..još uvijek ne vjerujem. A žena glumi da je tetraplegičarka..ne vjerujem.

Idem spavati. Ovo je bolesno. Glumi ponija..još uvijek ne vjerujem!
    Laku noć..

poisonivy2604
    08. Prosinac 2016. 07:03

Dobro jutro spavalice.
    Danas ja kuham kavu. ;)
    Evo, stela se vec 15 min okrece, nesto kmeci, kasljuca..a nikak da se probudi...al to je to..pitanje je minute
    Noc je prosla ok, bez kasljanja, 3 put je jela..valjda nadoknađuje kaj nije dok je bila bolesna.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.