Jutro
Poison tako i treba cistit ,sta ce im jos cetkica ne bi da zvacu janjetinu i piju kavu...hahaha.
Nama noc bezveze. Moja sta kasnije ide spavat,ranije se budi i noc bude bas uh uh. Budila se u 2,pa zaspala,jela u 3, budila se valjda jos 5 puta s plakanjem poslije toga,nos zastopan,i u 7 sam upalila svjetlo jer vise nije bilo smisla. Prozracim sobu,u sobi 20,ne grijemo i dalje nos zastopan. Preko dana nista. Ne znam sta da radim. Objesim mokre rucnike? Ne znam.
Jesu vasi takvi kad kasnije legnu? Ranije se bude? Ili to samo mi?
Jutreko!
Eto i nas! Odspavale do pol 8 jeeeeeeeeeej! A zaspala je malo prije 19h..
Prvo buđenje u ponoć, pa 3 i 6, u 6 mislila ja to je to kao i inače, pojela 170ml i dok je držala da podrigne ona se lijepo naslonila na rame i čori. Reko ajd da probamo, vratim u kindač i eto. Meni pasalo. Kad bi tak bilo uvijek. Iako sad ne znam kako će nam ostatak dana ići, sad bi nam bilo prvo spavanje hahaha
Dobro jutro
Mi imamo u planu kupit ovo
http://www.zdrav-osmijeh.com/svi-proizvodi/cetkice-za-zube-hr/curaprox-ck-4260/
Za sad imamo jedan zubić pričekat ćemo i drugi koji izgleda samo što nije
Doselio.se tek.oko pola 6 i onda popio mlijeko, i nije mu se dalo zaspat do 7 i nešto. Evo upravo se probudio i mazi mi se. Odo
Imam onaj sta sam napisala balm by jela rok je kao 12mj od otvaranja. ne znam al evo nema smrklja vise ni kihanja ni crvenih ociju... svejedno dal zaspi u 7, 8 il 11 budi se oko 8 onda nema smmisla cekat 11
Mi isto se budimo ranije ako kasnije zaspe... il ak ne ranije, al bome ne ni kasnije.
Ja kupila one gumene cetkice u dm-u. Trlja on to, super mu je... desetak kn te dve...
Sortiraj odgovore
Najstariji