Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    08. Prosinac 2016. 12:37

Cure pitanje..kupili smo domace meso ali već zamrznuto (kunić) i sad kad smo nam pravili ručak,ja sam veći komad ostavila sa strane Miji. Naravno ne za jedan obrok,nego za više. Pošto je već jednom zamrznuto meso,skuhala sam ga i ono što je ostalo ponovno ga zamrzla(skuhanog) Da li smijem to dati Miji? Za nju sam i zamrzla ponovno.

crna123
    08. Prosinac 2016. 12:54

Ne znam ja nebi ponovo zamrznuto dala... nek se javi mozda ko zna bolje

Halila
    08. Prosinac 2016. 13:18

Kriszta, išla sam guglati jer i mene to zanima.. našla sam ovo:
    Jednom odmrznuta hrana u hladnjaku, može se sigurno ponovno zamrznuti bez prethodnog kuhanja, premda treba voditi računa da će izgubiti na kvalteti jer je za vrijeme odmrzavanja izgubila dio tekućine. Nakon kuhanja sirove hrane koja je prethodno bila zamrznuta, ona se sigurno može zamrznuti. Ukoliko je prethodno zamrznuta hrana otopljena u hladnjaku, neupotrebljene porcije se mogu ponovno zamrznuti kroz period od 3 – 4 dana.

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 13:55

Nedavno bilo na Galileu da mos odmrznuz pa smrznut kolko oces puta sve dok odmrzavas iskljucivo u frizideru. I onda ja kazem da ne gledam tv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.