I budna....45min prošlo. Svašta. Tko će nju više znat. Ni kavu nisam popila do kraja...šmrc

Aha, sad sam skuzila da se stavljaju selfiji s bebama, uh malo kasno palim 😃 bas sve ste lijepe, vesele sa svojim bebicama. nisam zamisljala kako izgledate, pa mi je ovo fora. moram i ja naci neku pristojnu slicicu.
Mislim da se mogu pozdraviti s trecim spavancem, a taj mi je bio najdrazi jer tad odmaram 😢
Zaboravila sam vec koja mi je od vas dala savjet za lim kiselinu i kamenac (nasdva?), eno mi kada blista ko nova 😃
Jeste uvele vec treci obrok? mi smo dosad imale dorucak i rucak, ali mi se nekako cini histericna tamo oko 7, pa razmisljam dati joj i tada nesto mlijecno/zitarice. samo mi je problem sto ne prihvaca ad.
Aha, sad sam skuzila da se stavljaju selfiji s bebama, uh malo kasno palim 😃 bas sve ste lijepe, vesele sa svojim bebicama. nisam zamisljala kako izgledate, pa mi je ovo fora. moram i ja naci neku pristojnu slicicu.
Mislim da se mogu pozdraviti s trecim spavancem, a taj mi je bio najdrazi jer tad odmaram 😢
Zaboravila sam vec koja mi je od vas dala savjet za lim kiselinu i kamenac (nasdva?), eno mi kada blista ko nova 😃
Jeste uvele vec treci obrok? mi smo dosad imale dorucak i rucak, ali mi se nekako cini histericna tamo oko 7, pa razmisljam dati joj i tada nesto mlijecno/zitarice. samo mi je problem sto ne prihvaca ad.
Jesam, drago mi je da ti kada blista.
Mi smo prošli tjedan uveli 3 kruti i ok, žitno-voćni ili skuta i voće

Nema sta, morat cu i ja tu limunsku kiselinu probat....

Još tebe čekamo sa selfijem :D
Pa probaj joj dat treći obrok pa vidiš kako će biti. A neće u ništa ad? Možda neki drugi ad hoće? Jeste probale jogurt ili tako nešto već? Eto mi navečer popapamo jogurta pa je mir donekle...

Ohoho..
Puno stranica. Kad se domognem kompa pisat cu. Doso danas tcom doma instalirat sve zivo pa sam u zaostatku. Evo kad sefica zaspe,dolazim. Kisi kisi

Jeeejejejejjeje slikiceeeee, da sam znala i prije bih spomenula selfie
Skuzila sam da na fotki izgledam ko da imam crnu kratku kosu hahahha, evo druge iz tog pokusaja, bar se vidi da nije kratka. Cak je i oprana kosa, ali svezana stalno u rep (i tako me uspije pocupati!!).
Sad kad citam post ne gledam vise ime vec fotku i ne znam tko tipka hahahahha
Jeeejejejejjeje slikiceeeee, da sam znala i prije bih spomenula selfie
Skuzila sam da na fotki izgledam ko da imam crnu kratku kosu hahahha, evo druge iz tog pokusaja, bar se vidi da nije kratka. Cak je i oprana kosa, ali svezana stalno u rep (i tako me uspije pocupati!!).
Sad kad citam post ne gledam vise ime vec fotku i ne znam tko tipka hahahahha
hahahaahahaha jbga ja sam krivo skužila, a još sam si i povećala sliku da vidim bolje prije nego bubnem :P
je malo se gubim tko šta piše, pa moram čitat ime, bar dok mi ne uđe u memoriju ovo silno mjenjanje slika danas

Sve mi slike izvrti preko moba,probat cu posli na komp. Jos nije zaspala kraljica

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji