I mi bili 2 put u setnji bas lijepo bilo. ja ni ne gledam na sat stalno nes zvace kad nemamo u isto vrijeme jelo a kad ja jedem mora i ona da imam bar vremena u miru pojest. i meni ne ispadnu nikad bajno zato ih ni ne radim vise nemam zivaca. ja sam osoba od ciscenja ne od kuhanja ne volim bas kuhat.
Joj tak i ja najrade sama i najrade bi se tad isplakala za sve kaj me zivcira al onda me zrak osamuti valjda hh.
Joj ne znam premorena sam idem spat nisam nis ni popamtila od vas..mozak i tjelo baj baj...
Lakuu nocc!
Muž je izabrao autosjedalicu. Super je sjedalica i dobila je nagradu za najsigurniju sjedalicu u 2016g. Sve to štima,ali onaj jastučić me strašno živcira ispred dijeteta. Znam da je to za veću sigurnost ,ali bebe mi izgledaju zgnječeno iza. Da li ima netko od vas takvu sjedalicu sa "jastučićem"ispred. ?
Ja sam Krisztin klub. Ciscenje a-a, kuhat volim.
Koja sjedalica? Vidla sam da takav imaju cybex pallas i joie trillo shield. A citala sam da nekoj djeci to ne pase. Pa se jos uvijek dvoumim sta cu. To se u principu skine sa tri-cetiri godine...
Sortiraj odgovore
Najstariji