P.s. menstruaciju još nisam dobila a jučer mi je tek prestalo krvarenje od poroda, cca 48dana
Kriszta prvo smo uveli rizu i jos je samo na tome. Prvi put sam mu dala ujutro negdje pola sata nakon hranjenja dok je najbolje volje. Samo da vidim kak ce biti. Pojeo je nekak tri zlice i to je to. Ostale dane a to je sad vec 4. jede za rucak prije dojenja i pojede sko ro sve. Pola je na njemu a pola u njemu.
Ali hoce i to je bitno. Rizu radim tak da ju raskuham u vodi i onda izmiksam i zatom dodam jos malo svog mlijeka.
SIMAL
Kriszta prvo smo uveli rizu i jos je samo na tome. Prvi put sam mu dala ujutro negdje pola sata nakon hranjenja dok je najbolje volje. Samo da vidim kak ce biti. Pojeo je nekak tri zlice i to je to. Ostale dane a to je sad vec 4. jede za rucak prije dojenja i pojede sko ro sve. Pola je na njemu a pola u njemu.
Ali hoce i to je bitno. Rizu radim tak da ju raskuham u vodi i onda izmiksam i zatom dodam jos malo svog mlijeka.
SIMAL
Helou mamice :)
Simal, wow, ti vec na kasicama, sanjam o tome kad ce poceti nesto osim mlijeka jesti, jer ovako se smorih.
Neko je spominjao elektricnu izdajalicu, ja cu vjerovatno medelinu swing uzeti, koje su kod vas?
Moj je takodjer jutros ustao oko 4, i do pola 7 parti... poslije 13 h opet ga nesto opucalo, sit, presvucen, nece dudu, nece flasicu, nece da ga drzim, jesam li ustala i pocela ga nosati suti... tad je muzu puknuo film, veli ostavi ga malo samog. Odem u drugu sobu, slusalice na usi, a muz nesto busio u kuhinji, kad nakon 5 minuta dodje mi slika na viber, malecki spava, evo jos uvijek spava :D
Hranjenje, mi smo zbog strajkanja (koji jos uvijek traje navecer) uveli svaka 2-3 sata hranjenje, i navikao se je :)
Audrey2016 to neka torba iz oriflame dobila ju prije 100 god taman da u nju stanu 2 boce od pola litre.
Helou :) bome ste se rapisale :))
Tema "Svekrve" urnebesna, kad sam bila trudna i bilo mi dosadno čitala sam, kakvih sve ima Bože me sačuvaj, ova moja je još dobra :P
Kristza-moja banana je punjena nekom spužvom ko pravi jastuk-samo utone, moja sestra ima tu kao ti, punjena nekim kuglicama, baš što kažeš ko beton, ali ako se dijete ne buni ne buniš se ni ti :P Slažem se s izjavom lako je s nekim si bit dobar kad ne živiš s njim. Odkad sam se odselila od svojih puno sam si bolja sa mamom i tatom, a u lošijim odnosima sa svekrvom, prije je bilo obrnuto. To je jednostavno tako..
Jao Tiny bome pravo grda noć :/ Poznato mi je to, preduraš i nadaš se drugi dan da ce biti bolje..evo cijeli dan ljudi pričaju da nisu mogli spavati zbog punog mjeseca, nadaj se da je to u pitanju :P
Halila-tvoja svekrva je bez sumnje najbolja kad živi u drugoj državi! ahaha :D
Menstruacija? Još je nisam dobila, jedva čekam da se sve unormali pa da mogu opet počet s plodnim/neplodnim danima pa da ne moram sad stalno koristiti kondome već samo pod plodnim danima. Neki dan komentiramo muž i ja kako su preskupi i onda zaključimo da ništa nije preskupo ako cemo sačuvati zdrav razum još koju godinu :P
Halila i ja sam malo ljubomorna sto ti sveki ne zivi u HR 😀
Simal nisam jos dobila mengu, nadam se da ni necu tako skoro. Tlaka je sto kaze Ninach ti kondomi pa plodni dani, ali gle bolje i tako nego za 9 mj lupat glavom u zid. Moj gin me nagovara na spiralu dok ne mislim ici na drugo, al nekako nisam jos odlucna.
Ja sam se danas izdojila i isla nesto obaviti misleci sas ce jesti moje mlijeko, ma kakvi. On. Ustvari ne prihvaća bocu. Ja ne znam sto da radim, ako to bude isključivo sisa do 6 mj ja cu se lagano 😲🔫 tek tada mi je rekla pedijatrica da krenem s kasicama.
Lola dobro ti je rekla. Danas se preporuča isključivo dojenje do 6. mjeseca. Ali pizdek non stop gleda kada ja i muž jedemo. Baš se vidi da kuži i želi da mu damo tako da sam uvela. Ići ću polako i neću forsat taman za dva mjeseca usavrši.
SIMAL
Sortiraj odgovore
Najstariji