Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    22. Lipanj 2016. 12:26

Lola a mišek mali probaj baš šta ti Ninachh savjetovala, pa malo po malo privikavat. Što su veći to će više toga prihvatit, bar si ja tako mislim...
    Ih da je kakila tako od početka tko zna koliko bi kila skupila :P

Crna a mogu mislit kak ste se skuhale, iako je kiša padala baš je jako sparno bilo vani.
    Dakle, zaključak, kad ću i ako ću radit krstitke bolje da ni ne kupujem ta odjelca.

ivchi87
    22. Lipanj 2016. 14:25

Ninach, di ti ne kupila seka flasicu? Na ebayu samo neki talijanski seller koji ne dostavlja u hr... ima negdje u ducanu za kupiti?

ivchi87
    22. Lipanj 2016. 14:36

Isla sam po sling. I razocarana sam. Ne znam kaj sam ocekivala, da ce si mali sam to svezat i uskocit unutra. Uglavnom dok sam probavala stavila sam ga nazad na krevet i svinula mu nekak nogicu pa je poceo vristat, odma sam ga digla i odma je prestao pa se nadam da mu nisam nis napravila al naravno da tulim ko kisna godina. Mice normalno nogicu i spava sad mirno. Valjda od muke sto ima mamu koja ga ne zna ni u sling ubacit bez da mu koji ud strga.

Ninachh12
    22. Lipanj 2016. 15:17

Isla pitat sestru, nema ih uopce u Hrvatskoj za kupiti, ona kupila u Italiji kad je isla, oni to proizvode..meni je fantasticna bocica, bas steta sto ih nema u Hrv..

Ninachh12
    23. Lipanj 2016. 08:27

Tiny-ovo uopce nije smijesno, ali ne mogu si pomoci da se ne nasmijem..ahaha..siroto djetesce :P :P kad san dosla iz bolnice muz mi sto put ponovio da pazim kad idem kroz vrata, da sam mu nepouzdana i da ga strah da ne napravim tocno to sto i ti :P
    Meni je prije 2 godine necak od 7 mjeseci skliznuo na pod s kauca isto..trenutak nepaznje :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.