Lola a mišek mali probaj baš šta ti Ninachh savjetovala, pa malo po malo privikavat. Što su veći to će više toga prihvatit, bar si ja tako mislim...
Ih da je kakila tako od početka tko zna koliko bi kila skupila :P
Crna a mogu mislit kak ste se skuhale, iako je kiša padala baš je jako sparno bilo vani.
Dakle, zaključak, kad ću i ako ću radit krstitke bolje da ni ne kupujem ta odjelca.

Ninach, di ti ne kupila seka flasicu? Na ebayu samo neki talijanski seller koji ne dostavlja u hr... ima negdje u ducanu za kupiti?
Ninach, di ti ne kupila seka flasicu? Na ebayu samo neki talijanski seller koji ne dostavlja u hr… ima negdje u ducanu za kupiti?
http://www.mimijumi.com/
ovakve slične bočice sam vidjela na nekoj stranici za naručit ali se više ne mogu sjetit kojoj...

Isla sam po sling. I razocarana sam. Ne znam kaj sam ocekivala, da ce si mali sam to svezat i uskocit unutra. Uglavnom dok sam probavala stavila sam ga nazad na krevet i svinula mu nekak nogicu pa je poceo vristat, odma sam ga digla i odma je prestao pa se nadam da mu nisam nis napravila al naravno da tulim ko kisna godina. Mice normalno nogicu i spava sad mirno. Valjda od muke sto ima mamu koja ga ne zna ni u sling ubacit bez da mu koji ud strga.
Isla sam po sling. I razocarana sam. Ne znam kaj sam ocekivala, da ce si mali sam to svezat i uskocit unutra. Uglavnom dok sam probavala stavila sam ga nazad na krevet i svinula mu nekak nogicu pa je poceo vristat, odma sam ga digla i odma je prestao pa se nadam da mu nisam nis napravila al naravno da tulim ko kisna godina. Mice normalno nogicu i spava sad mirno. Valjda od muke sto ima mamu koja ga ne zna ni u sling ubacit bez da mu koji ud strga.
Jooooj ,ma bit će dobro maleni, nemoj se brinuti. Žilavi su maleni ;)
Treba vježbe, tako i ja još uvijek muku mučim zavezat to sve oko sebe treba mi pola sata da sebe omotam , a gledam video oni gotovi za minutu.
Da te utješim, jednom sam joj glavicom udarila u štok vrata kad smo izlazili iz sobe ( O.o kao da sam velika ko trokrilni ormar pa ne mogu normalno proći kroz vrata), drugi put mi je uspijela skliznut sa kauča na pod ( srećom nizak kauč i pala na tepih), treći put tata prosipao baby prašak u oko tako da.... više puta imam tu izjavu jadna mala pa ima mene za mamu

Isla pitat sestru, nema ih uopce u Hrvatskoj za kupiti, ona kupila u Italiji kad je isla, oni to proizvode..meni je fantasticna bocica, bas steta sto ih nema u Hrv..

Tiny-ovo uopce nije smijesno, ali ne mogu si pomoci da se ne nasmijem..ahaha..siroto djetesce :P :P kad san dosla iz bolnice muz mi sto put ponovio da pazim kad idem kroz vrata, da sam mu nepouzdana i da ga strah da ne napravim tocno to sto i ti :P
Meni je prije 2 godine necak od 7 mjeseci skliznuo na pod s kauca isto..trenutak nepaznje :/
Tiny-ovo uopce nije smijesno, ali ne mogu si pomoci da se ne nasmijem..ahaha..siroto djetesce :P :P kad san dosla iz bolnice muz mi sto put ponovio da pazim kad idem kroz vrata, da sam mu nepouzdana i da ga strah da ne napravim tocno to sto i ti :P
Meni je prije 2 godine necak od 7 mjeseci skliznuo na pod s kauca isto..trenutak nepaznje :/
Ne zamjeram, sad je već i meni smiješno , tad mi nije bilo, plakala sam ko kišna godina skup s njom, još sam rekla mužu da nikome ne govori za to
Za kauč krivim tatu, naslagao je oko sebe piramidu jastuka i deka i onda kad se pomaknuo je to sve povukao i ona se otkotrljala :P
Uh kad smo već kod ozljeda, moj mali brat je pao na vrući šaht sa dlanovima kad je tek prohodao, jadničak obje ruke imao omotane. Ja sam pak zaljepila ruke na peglu kao mala, jbga ipak mi je mama rekla da ne diram peglu :D a sestrična je kao mala u hodalici uspjela nekako otvorit vrata i otkotrljala se niz stepenice sve do dolje.
Eto svi smo živi i zdravi
Danas naručila baby gym, jedva čekam da dođe da se igramo na podu, najsigurnije je ahhahahha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji