Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    30. Kolovoz 2025. 10:59

parisislove

Lullaby dobro nam došla i da se družimo do kraja 🤗
    Hvala Zebra, evo nas s pregleda, sve je u redu 🙏 srčeko kuca snažno, beba raste kako treba i mjeri u dan, i najbolja vijest - hematoma više nema! 😊
    Jako sam zadovoljna ali moram priznati da sam s groznom nervozom išla na pregled, grozno kako se um zna igrati s nama pa nas uvjeriti da nešto nije u redu i kada sve je…

Cestitke za super pregled i za hematom! 👏👏👏👏
    A ovo za nervozu apsolutno kuzim, ja nisam prosla ni priblizno sto i ti, pa prije svakog pregleda ne spavam i strepim i stresiram se... to ne nestane ni kad se rode, samo brige postanu drugacije 😅❤️

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

sassy
    30. Kolovoz 2025. 13:22

Zebra ja sam od jucer na novim lijekovima i vidim olaksanje. Ne znam jel do tog ili mozda sto nije toplo vise ali evo sta mi je zadnje dala dr:
    1. Muko stop tablete - njih uzmem ujutro, djumbir i b6 vitamin. Antimetil mi nije pomagao.
    2. Redoflux tablete za zvakanje - one su mi vise pomogle mislim, jer sam imala dosta izrazen gerb i kiselinu jer sam vecinom to i povracala. Pa mi je malo umirio zeludac i tezinu koju osjecam.

Mene od sinoc boli stomak po malo, nadam se da je nesto prolaznl, uvijek se ufrkam kad ovako krene ne znam nikad sta je normalno. A skoro bila na pregledu.

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• bebach04
    30. Kolovoz 2025. 18:00

Pozdrav svima, molim Vas za savjet.

Trudna sam 7 tjedana (na zadnjem pregledu koji je bio prije 5 dana je sve bilo ok i srce je kucalo), a neke specifične simptome trudnoće dosad i nisam imala, osim bolnih grudi. Ti bolovi su se prije par dana smanjili, a danas sam skužila da su u potpunosti nestali. Osim toga, od prije par dana su mi počeli minimalni bolovi u jajnicima (ali stvarno minimalni, potraju koju sekundu i pojave se tek par puta dnevno).
    Danas sam imala i proljev, a do prije koji dan sam imala zatvor.

Najviše me brine nestanak bolnih grudi jer mi se to isto desilo i u prve dvije trudnoće koje su završile sa spontanim pobačajem.

Je li se koja od Vas susrela s istim problemom i jeste li otišle liječnik kada ste primijetile da su vam neki simptomi trudnoće nestali?
    S obzirom da sam izgubila već dvije trudnoće, sve me brine.

• Jalalala
    30. Kolovoz 2025. 18:12

Pozdrav,
    imam unatrag tjedan dana uzasne probleme sa zelucem (bol, kiselina, pecenje) ima li itko kakav savjet? Smije li se sto uzeti u trudnoci? Sad sam u 11.tjednu 

• Sreća2012
    30. Kolovoz 2025. 18:16

bebach04

Pozdrav svima, molim Vas za savjet.

Trudna sam 7 tjedana (na zadnjem pregledu koji je bio prije 5 dana je sve bilo ok i srce je kucalo), a neke specifične simptome trudnoće dosad i nisam imala, osim bolnih grudi. Ti bolovi su se prije par dana smanjili, a danas sam skužila da su u potpunosti nestali. Osim toga, od prije par dana su mi počeli minimalni bolovi u jajnicima (ali stvarno minimalni, potraju koju sekundu i pojave se tek par puta dnevno).
    Danas sam imala i proljev, a do prije koji dan sam imala zatvor.

Najviše me brine nestanak bolnih grudi jer mi se to isto desilo i u prve dvije trudnoće koje su završile sa spontanim pobačajem.

Je li se koja od Vas susrela s istim problemom i jeste li otišle liječnik kada ste primijetile da su vam neki simptomi trudnoće nestali?
    S obzirom da sam izgubila već dvije trudnoće, sve me brine.

Pozdrav,

Jako mi je zao zbog ruznih iskustava. Ja ti jedino mogu reci da su meni simptomi stalno odlazili i dolazili, takoder su i grudi su mi u pocetku jako osjetljive pa kasnije slabije, pa bi proslo pa doslo. Al trudnoca je bila hvala Bogu uredna do kraja. Nadam se da ce i tebi bit, a posto si prosla vec tako nesto ja bi na tvom mjestu zvala ginekologa i posavjetovala se. Mi tu samo mozemo nagađati…

• bebach04
    30. Kolovoz 2025. 18:40

Sreća2012, hvala na savjetu.

S obzirom da je subota, sada eventualno mogu otići u bolnicu na hitni prijem, no bojim se da će se ljutiti zašto sam došla ako ne krvarim.

U ponedeljak ću se svakako posavjetovati sa svojim ginekologom, no treba pričekati još 2 dana.

Lullaby
    30. Kolovoz 2025. 18:43

Ja sam baš u stresu od ove temperature. Jučer sam imala do 39.2. Pila sam plicit, ali jedva bih malo snizila. Danas je nešto niža, popila lupocet, malo mi bolje djeluje. Ne znam je li gore piti tablete ili pustiti visoku temperaturu, koliko sam čitala tako visoke temperature mogu biti opasne. Baš sam zabrinuta  Ja čekam prvi pregled 16.9.

sassy
    30. Kolovoz 2025. 19:16

Bebach04 jedino onda da provjeris negdje betu hcg ako sumnjas (a i to treba ponovit kroz dva dana pa dodje na isto) ali nista ne mora da znaci. Sve smo razlicite s simptomima. Npr ja isto tako ili imam zatvor ili rijetku stolicu. Nikad normalno i tako cijelu trudnocu.

Jalalalala meni je dr dala reduflux tablete da probam i rennie isto tj da uzmem jedne od ove dvije pa procitaj koje bi ti odgovarale bolje, oboje mogu u trudnoci pise i upustvu.

Lullaby uzmi paracetamol i drzimo fige da brzo prodje 🙏

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• MarLy
    30. Kolovoz 2025. 19:56

Pozdrav svima,
    prije koji dan sam saznala da sam trudna, totalno nenadano jer imam djevojcicu od 2 ipo godine sa jednim rijetkim genetskim sindromom. Pocetak njenog zivota je bio obiljezen reanimacijama, 5 mjeseci intezivne, respiratorom, svakakvim tuznim okolnostima. Srecom, curica je danas super, vesela i zdrava djevojcica.
    Planirali smo iducu bebu dobit umjetnom, ali evo dogodilo se ovako. Odlucili smo cekat 11-12tt i napravit biopsiju korionskih resica i onda odlucit sto dalje. Ako beba bude bolesna, necu cekat kraj trudnoce jer trauma koju sam prosla nije nesto sto zelim opet ni za sebe ni za dijete. Nekoliko mojih prijateljica zna situaciju, a dok ne dobijemo nalaze biopsije necemo s nikim dijelit ovu vijest, ali se nadam ovdje dobit potporu :) sretno svima sa trudnocama! 

• Jalalala
    30. Kolovoz 2025. 20:00

sassy

Bebach04jedino onda da provjeris negdje betu hcg ako sumnjas (a i to treba ponovit kroz dva dana pa dodje na isto) ali nista ne mora da znaci. Sve smo razlicite s simptomima. Npr ja isto tako ili imam zatvor ili rijetku stolicu. Nikad normalno i tako cijelu trudnocu.

Jalalalala meni je dr dala reduflux tablete da probam i rennie isto tj da uzmem jedne od ove dvije pa procitaj koje bi ti odgovarale bolje, oboje mogu u trudnoci pise i upustvu.

Lullaby uzmi paracetamol i drzimo fige da brzo prodje 🙏

Hvala na savjetu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.