Hvala cure na brizi i savjetima. Već sam na 600mg utrogestana dnevno, pojačala mi je na 800mg još. Drugo tak i tak nema kaj. Dogovorila sam privatno pregled sljedeći tjedan pa ćemo vidjet. Dobit ginekologa za pregled u narednim tjednima je ravno jackpotu, što javno, što privatno. 😅 a ne vidim smisao da me šalju u trudničku u bolnicu gdje su opet neki dežurni sprcijalizanti koji neće imat konkretan zaključak...
Zebra, ajme, još i rota na sve to... držite se! Mudro da si onda otkazala more.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Darcyyy super za dobar pregled i srceko, nadam se da ce ti brzo sve na bolje ovo ostalo
Zebra bas mi je krivo zbog rote i mora… mi zivimo na moru i imamo kucu na otoku. Stalno idemo na otok i kupamo se. Nadam se da ce u ponedjeljak pregled proci dobro pa da tako i nastavimo. Meni jos nema nekih jacih simptoma osim nateknutih grudi i lagane boli i uzasan uzasan umor
Hvala cure na brizi i savjetima. Već sam na 600mg utrogestana dnevno, pojačala mi je na 800mg još. Drugo tak i tak nema kaj. Dogovorila sam privatno pregled sljedeći tjedan pa ćemo vidjet. Dobit ginekologa za pregled u narednim tjednima je ravno jackpotu, što javno, što privatno. 😅 a ne vidim smisao da me šalju u trudničku u bolnicu gdje su opet neki dežurni sprcijalizanti koji neće imat konkretan zaključak…
Zebra,ajme, još i rota na sve to… držite se! Mudro da si onda otkazala more.
Da slazem se oko ovoga za uloviti ginek u sljedecih mj dana.. zvala sam privatno kako bi provjerila kako napredujemo, obzirom na sve i tako dalje, kaze moze ali tad nekad krajem 8mj..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ toliko o godisnjem 🤦♀️
Kuzim te sto se tice mora, ali i da bi bilo dosta izazovno s malenom… mi zivimo na moru i nismo isli jos nijednom od kad sam saznala za trudnocu, neki strah, sta ako ovo sta ako ono.. doslovno sve obveze izbjegavam i odgadam samo da sam kuci i lezim, odmaram… strah za sve sta radim je ogroman😢😢😢😢😢😢
Bas mi je zao zbog virusa, ste bolje?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ toliko o godisnjem 🤦♀️
Kuzim te sto se tice mora, ali i da bi bilo dosta izazovno s malenom… mi zivimo na moru i nismo isli jos nijednom od kad sam saznala za trudnocu, neki strah, sta ako ovo sta ako ono.. doslovno sve obveze izbjegavam i odgadam samo da sam kuci i lezim, odmaram… strah za sve sta radim je ogroman😢😢😢😢😢😢
Bas mi je zao zbog virusa, ste bolje?
Vidiš ni ja se ne kupam od straha i zaboravila pitati doktora da li se smijem kupati....a inače se kupam do 1.12., poslala sam mail sad, da vidim njegovo mišljenje
Evo ginekolog mi odgovorio da voli izbjegavati kupanje do 9tt, da nije medicinski razlog nego više njegovo mišljenje....tako da nastavljam s nekupanjem i dalje...
Evo ginekolog mi odgovorio da voli izbjegavati kupanje do 9tt, da nije medicinski razlog nego više njegovo mišljenje….tako da nastavljam s nekupanjem i dalje…
I ja takoder, strah je strah😪😪🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Evo mene s pregleda, srce kuca, pase tocno po zm, hematom se povukao, 8.8. Idem na pregled i onda cemo raditi veritas
Zebra jel bolja situacija sa rotom kod vas?
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
I zaborvila sam napisati, pitala sam dr za more, rekla je sto se nje tice slobodno, ali se presvlaciti cim se izade iz vode
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Pozdrav drage žene, evo ja se priključujem ovdje jer nisam zapravo sigurna u koju grupu spadam. 10+3 sam. Termin bi trebao biti 10.02.2026., ali jos cemo potvrdit tocno na sljedecem pregledu kojeg imam 06.08.
Prva mi je trudnoca, nazalost spontani od prije pa sam zato malo cijela u strahu da se ne ponovi.
Drago mi je da ste sve dobro i da trudnoce prolaze u redu 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji