Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Darcyyy
    17. Srpanj 2025. 17:52

Hvala cure na brizi i savjetima. Već sam na 600mg utrogestana dnevno, pojačala mi je na 800mg još. Drugo tak i tak nema kaj. Dogovorila sam privatno pregled sljedeći tjedan pa ćemo vidjet. Dobit ginekologa za pregled u narednim tjednima je ravno jackpotu, što javno, što privatno. 😅 a ne vidim smisao da me šalju u trudničku u bolnicu gdje su opet neki dežurni sprcijalizanti koji neće imat konkretan zaključak...
    Zebra, ajme, još i rota na sve to... držite se! Mudro da si onda otkazala more.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

• Sreća2012
    17. Srpanj 2025. 21:38

Darcyyy super za dobar pregled i srceko, nadam se da ce ti brzo sve na bolje ovo ostalo

Zebra bas mi je krivo zbog rote i mora… mi zivimo na moru i imamo kucu na otoku. Stalno idemo na otok i kupamo se. Nadam se da ce u ponedjeljak pregled proci dobro pa da tako i nastavimo. Meni jos nema nekih jacih simptoma osim nateknutih grudi i lagane boli i uzasan uzasan umor

• a2025
    17. Srpanj 2025. 22:12

Darcyyy

Hvala cure na brizi i savjetima. Već sam na 600mg utrogestana dnevno, pojačala mi je na 800mg još. Drugo tak i tak nema kaj. Dogovorila sam privatno pregled sljedeći tjedan pa ćemo vidjet. Dobit ginekologa za pregled u narednim tjednima je ravno jackpotu, što javno, što privatno. 😅 a ne vidim smisao da me šalju u trudničku u bolnicu gdje su opet neki dežurni sprcijalizanti koji neće imat konkretan zaključak…
    Zebra,ajme, još i rota na sve to… držite se! Mudro da si onda otkazala more.

Da slazem se oko ovoga za uloviti ginek u sljedecih mj dana.. zvala sam privatno kako bi provjerila kako napredujemo, obzirom na sve i tako dalje, kaze moze ali tad nekad krajem 8mj.. 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• a2025
    17. Srpanj 2025. 22:14

Zebra

Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
    Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
    Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ toliko o godisnjem 🤦‍♀️

Kuzim te sto se tice mora, ali i da bi bilo dosta izazovno s malenom… mi zivimo na moru i nismo isli jos nijednom od kad sam saznala za trudnocu, neki strah, sta ako ovo sta ako ono.. doslovno sve obveze izbjegavam i odgadam samo da sam kuci i lezim, odmaram… strah za sve sta radim je ogroman😢😢😢😢😢😢
    Bas mi je zao zbog virusa, ste bolje? 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣

• Josipa7
    18. Srpanj 2025. 08:01

a2025

Zebra

Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
    Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
    Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ toliko o godisnjem 🤦‍♀️

Kuzim te sto se tice mora, ali i da bi bilo dosta izazovno s malenom… mi zivimo na moru i nismo isli jos nijednom od kad sam saznala za trudnocu, neki strah, sta ako ovo sta ako ono.. doslovno sve obveze izbjegavam i odgadam samo da sam kuci i lezim, odmaram… strah za sve sta radim je ogroman😢😢😢😢😢😢
    Bas mi je zao zbog virusa, ste bolje?

Vidiš ni ja se ne kupam od straha i zaboravila pitati doktora da li se smijem kupati....a inače se kupam do 1.12., poslala sam mail sad, da vidim njegovo mišljenje

• Josipa7
    18. Srpanj 2025. 09:52

Evo ginekolog mi odgovorio da voli izbjegavati kupanje do 9tt, da nije medicinski razlog nego više njegovo mišljenje....tako da nastavljam s nekupanjem i dalje...

• a2025
    18. Srpanj 2025. 10:37

Josipa7

Evo ginekolog mi odgovorio da voli izbjegavati kupanje do 9tt, da nije medicinski razlog nego više njegovo mišljenje….tako da nastavljam s nekupanjem i dalje…

I ja takoder, strah je strah😪😪🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣

Bella_le
    18. Srpanj 2025. 12:51

Evo mene s pregleda, srce kuca, pase tocno po zm, hematom se povukao, 8.8. Idem na pregled i onda cemo raditi veritas
    Zebra jel bolja situacija sa rotom kod vas?

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Bella_le
    18. Srpanj 2025. 13:06

I zaborvila sam napisati, pitala sam dr za more, rekla je sto se nje tice slobodno, ali se presvlaciti cim se izade iz vode

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• Newgirl
    18. Srpanj 2025. 13:08

Pozdrav drage žene, evo ja se priključujem ovdje jer nisam zapravo sigurna u koju grupu spadam. 10+3 sam. Termin bi trebao biti 10.02.2026., ali jos cemo potvrdit tocno na sljedecem pregledu kojeg imam 06.08. 
    Prva mi je trudnoca, nazalost spontani od prije pa sam zato malo cijela u strahu da se ne ponovi. 
    Drago mi je da ste sve dobro i da trudnoce prolaze u redu 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.