Pozdrav djevojke, evo mene s malo drugačijom temom i pitanjem. Pitanje je za sve, a pogotovo za one koje čekaju prvo dijete, na bolovanju su i žive samo s mužem/partnerom koji naravno radi bilo u jutarnjem ili popodnevnom terminu pa osim kuhanja i pospremanja, trenutačno nemaju nekih drugih odgovornosti i obaveza.
Kako si kratite vrijeme kad ste same? Čime se bavite?
Ja više ne znam koju zanimaciju da si nađem.
Isprva, kad sam bila u panici oko svega, kupila sam najveći set bojanki za odrasle i to mi je pomoglo da se opustim. Sad kad sam ušla u 3. tromjesečje počela sam nakuhavati stvari za škrinju da imam brzo dostupno nakon rođenja bebe. I naravno, klasika: filmovi, serije, knjige...
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Tipičan dan na bolovanju mi se sastoji od vođenja malog u vrtić, obavljanja sitnih nabavki (plac) i lakših kućanskih poslova, kuhanja ručka, čitanja, gledanja filmova i spavanja. Ponekad odem na neku kavu ili do grada pogledati neke gluposti u Tedi / Pepco... Puno sam i na mobitelu nažalost i tako, ode vrijeme...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja sam u prvoj trudnoći počela heklat i štrikat. 😊

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Blago tebi ako ne znas kako si skratiti vrijeme🤯🤯🤯🤯🤯 ja bi sve dala samo da malo odahnem…
Dolazi nam prva beba, ja sam na komplikacijama od samog starta, muz radi, imamo psa.
Prva tri mjeseca nisam gotovo ni disala od brige i razmisljanja samo da sve bude ok. Plus mucnine, tako da mi nije bilo do zivota a ne da si nadem jos neku zanimaciju🤯🤯 od 3mj pa do nekog 25,26 tjedna bila sam posvecena kupovanju svega za bebu + istrazivanju o porodu, posebno o dojenju. Takoder oko nekog 20-24tj smo radili djecju sobu, tako da sam imala radnike od do, cisti, peri, pospremaj za njima i tjedni su mi preletili. Kada je sobica za grubim radovima bila gotova, pocela sam sa dekoriranjem i sirnijim stvarima, nakon toga kupovina namjestaja, ormar, komoda, krevetic, fotelja, i sada na kraju kolica. Muzu sam vise manja pomagala oko svega, pridrzat, donjet, odnjet, sve samo se nisam saginjala za nista, i eto, sada smo kraj 32tj. Imam jos za oprat svu robicu, dio sam vec pocela, svu posteljinu,tetrice, gnijezdo,ima toga, ali cekam bar malo ljepse vrijeme🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i to je to. Sada planiram pripremiti torbu za bolnicu, gledam kako cu i sta, da mi stane, a da ne pretrpavam bezveze.
I meni su tako prosla 32 tjedna, ujutro se probudim oko 8, i idem leci oko 22h, doslovno preko dana sjednem par puta. U zadnje vrijeme cesce odmaram jer nemam vise snage kao do sada. Eto, tako mi prolazi vrijeme.. al sam se raspisala. Nadam se da ces dobit malo inspiracije od mene🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Blago tebi ako ne znas kako si skratiti vrijeme🤯🤯🤯🤯🤯 ja bi sve dala samo da malo odahnem…
Dolazi nam prva beba, ja sam na komplikacijama od samog starta, muz radi, imamo psa.
Prva tri mjeseca nisam gotovo ni disala od brige i razmisljanja samo da sve bude ok. Plus mucnine, tako da mi nije bilo do zivota a ne da si nadem jos neku zanimaciju🤯🤯 od 3mj pa do nekog 25,26 tjedna bila sam posvecena kupovanju svega za bebu + istrazivanju o porodu, posebno o dojenju. Takoder oko nekog 20-24tj smo radili djecju sobu, tako da sam imala radnike od do, cisti, peri, pospremaj za njima i tjedni su mi preletili. Kada je sobica za grubim radovima bila gotova, pocela sam sa dekoriranjem i sirnijim stvarima, nakon toga kupovina namjestaja, ormar, komoda, krevetic, fotelja, i sada na kraju kolica. Muzu sam vise manja pomagala oko svega, pridrzat, donjet, odnjet, sve samo se nisam saginjala za nista, i eto, sada smo kraj 32tj. Imam jos za oprat svu robicu, dio sam vec pocela, svu posteljinu,tetrice, gnijezdo,ima toga, ali cekam bar malo ljepse vrijeme🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i to je to. Sada planiram pripremiti torbu za bolnicu, gledam kako cu i sta, da mi stane, a da ne pretrpavam bezveze.
I meni su tako prosla 32 tjedna, ujutro se probudim oko 8, i idem leci oko 22h, doslovno preko dana sjednem par puta. U zadnje vrijeme cesce odmaram jer nemam vise snage kao do sada. Eto, tako mi prolazi vrijeme.. al sam se raspisala. Nadam se da ces dobit malo inspiracije od mene🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
a2025, hvala ti na komentaru, cijenim što si izdvojila vrijeme kako bi podijelila s nama svima svoja iskustva.
I ja sam kao i ti na komplikacijama od samog starta, s vremena na vrijeme i dalje imam mučnine (iako sam već u 22. tjednu), a iza sebe ima dva spontana pobačaja. Naravno da se i ja mogu već sad okupirati pripremama za bebu, ali moja odluka je bila da za sada, zbog prethodnih loših iskustava i jer je i u ovoj trudnoći bilo određenih poteškoća i preporučeno mi je mirovanje, to ipak neću, jer moje brige i razmišljanja o tome hoće li sve biti u redu još uvijek traju. Moja odluka je pričekati neke sigurnije tjedne i tek tada krenuti sa svim pripremama. Znam da moje razmišljanje možda nije najispravnije i bilo bi najbolje kad bi bila pozitivnija, ali trenutačno nažalost to još uvijek ne mogu biti. Nismo svi isti.
Naravno da kad krenem s pripremama za svoju bebicu neću imati vremena za ništa drugo, da će mi dani prolaziti ko ludi pa mi neke dodatne zanimacije i inspiracije neće biti niti u malom mozgu - i stvarno jedva čekam to vrijeme.
Puno hvala svima na komentarima ❤️
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Iskreno, ja lagano, obavim što imam od kućanskih poslova i to je to uglavnom. S obzirom da smo i muž i ja gameri, imamo poprilično dobar izbor igara 😁😭Pokušavam se što manje stresirat i opterećivati jer kao i ti imala sam prilično stresan put da ostvarim trudnoću. ❤️
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Jutro svima! Zna li neka kad bi trebale sjesti komplikacije? 😊
Danas bi trebale 😊

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Ja sam isto očekivala da će danas, ali mi nije ništa sjelo.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Nije ni meni. Možete molim vas javiti kad vama sjednu da znam jer je meni ovo prvi put da mi trebaju uplatiti. Nisu mi ništa odgovorili na zadnji mail, ali valjda je sve ok.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Pozdrav, prosli mj su sjele 19.11. A mjesec prije toga 17.10.
Mislim da sam negdje procitala da sjedaju izmedu 17.-20. U mjesecu.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ni meni nisu još sjele, valjda budu do kraja tjedna.
Opet ja dosadna s testom, ipak ću ići u Breyer u Središću, je li netko radio kod njih i kakvi su? Jedva čekam sutra 10 sati da to završi ma kako god 😂

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Mene takoder ceka sutra ogtt. Malo me strah ako nalaz ne bude bas ok i budem morala na tu dijetu 😕
Jos idem sama jer mi muz ne moze pa se nadam da cu sve podnijeti kako treba.
Imate nekih savjeta kako da prode lakse sve to? Trenutno mi je to bas enigma i malo me strah 🤣
Sretno nam! I ja idem sutra i mislim da neću spavat od muke 😂 al nadam se da je manje strašno nego što zvuči

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Mene takoder ceka sutra ogtt. Malo me strah ako nalaz ne bude bas ok i budem morala na tu dijetu 😕
Jos idem sama jer mi muz ne moze pa se nadam da cu sve podnijeti kako treba.
Imate nekih savjeta kako da prode lakse sve to? Trenutno mi je to bas enigma i malo me strah 🤣
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ma cure ne brinite, nije strasno uopste :) bude malo gadno (nekima) popiti slatku vodu i to je to a vrijeme zacas prodje. I ponesite vodu i neki snack sebi kad zavrsite test da mozete jesti odmah

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Cure koje idete na ogtt, stvarno nije ništa strašno. Kako je netko već napisao, ponesite si limun bit će vam finije i lakše za popit.
Ja sam radila na Vuk Vrhovcu i oni su već imali limun u čaši tako da je bilo kao da sam pila baš jako slatku limunadu i nije mi bilo slabo. Najgore je to sjedenje i čekanje 2 sata, ali i to brzo prođe
Evo da se javim nakon obavljenog ogtt, dobro je proslo i super sam podnijela. Uopce mi nije bilo slabo i taj secer me zasitio 😄
Sad jos samo docekati nalaz i da bude uredan 😊
Jalalala kako je tebi bilo?
Super! Drago mi je što je dobro prošlo. Kod mene nije, čak mi nije bio problem popiti nego mi je nakon 40 minuta pozlilo, samo sam klonula na pod pa su me polegli i ležala sam do kraja. Sad mi je mučno, ali proći će nadam se kad pojedem. Samo da nam budu dobri nalazi 🙏

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Joj bas mi je zao sto ti je pozlilo. Najvaznije da nisi ispovracala i da si odradila to. Drzim fige da ti nalaz bude dobar!
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Da, bitno da je riješeno. Nalaz su mi već poslali pa sad čekam što će reći moja ginekologica.

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji