Pozz cure, evo i mene danas sa pregleda, 30 tjedana brojimo! Beba 1500 g, vrlo aktivan 🙂 plodna voda je i dalje malo ispod gornje granice, oko 20 ali s obzirom da se ne mjenja to je ok, očito normalno stanje za mene! Zatvorena sam, što je bitno i 13.1. je sljedeći pregled!
Ja se generalno osjećam dobro, osim što sam sporija, tromija i umorim se brže , što je za očekivat! A novija boljka su mi donji dio leđa, skroz nisko i oko trtice...ujutro se jedva iščupam iz kreveta.
Kako smo ušli u 3. trimestar sve je teže i koliko vidim, svatko ima neke svoje muke, ali držim fige svima da izdržimo još malo do kraja, pa u nove pobjede...
Pozz cure, evo i mene danas sa pregleda, 30 tjedana brojimo! Beba 1500 g, vrlo aktivan 🙂 plodna voda je i dalje malo ispod gornje granice, oko 20 ali s obzirom da se ne mjenja to je ok, očito normalno stanje za mene! Zatvorena sam, što je bitno i 13.1. je sljedeći pregled!
Ja se generalno osjećam dobro, osim što sam sporija, tromija i umorim se brže , što je za očekivat! A novija boljka su mi donji dio leđa, skroz nisko i oko trtice...ujutro se jedva iščupam iz kreveta.
Kako smo ušli u 3. trimestar sve je teže i koliko vidim, svatko ima neke svoje muke, ali držim fige svima da izdržimo još malo do kraja, pa u nove pobjede...
Super za preglede.
@Sassy super si izgurala...vec za tjedan dana si ok, ali bar da do 34 izguras bi bilo super.
Ja sam isto bila na pregledu, hematom se ne vidi, beba tjedan dana veca, nastavljam s lijekovima za jetru + zucna dijeta. Dobila sam i previse kg (10).
I onda sam nakon pregleda stigla doma, otisla spavati i krenula drhtavica i temperatura...gripa tip A. Uzas. Izolirana sam u sobi u nadi da sin nece skupiti od mene.
Drago mi je da si se riješila hematoma. A to za jetru i žuč je nešto od prije ili je vezano uz trudnoću?
Vezano za kilograme, bojim se uopće stati na vagu što sam sve pojela (i što ću tek pojesti) ovih dana... Mislim da sam trenutno na +5 što je ok, ali sam krenula s viškom tako da sam već samoj sebi pozamašna...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Čestitke na nestanku hematoma i lijepom napredovanju bebice!
Joj, imam u obitelji trudnicu koja je imala kolestazu, a kako je sad zima, imam osjećaj da me sve svrbi i ovako.
Jesi imala još koje simptome osim krvne slike?
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Ne, ništa osim što su mi alt i ast bili jako visoki. Kaze moze biti od duphastona ili od viroze koju sam skupila od sina, da misli da je od viroze. Da moramo zastiti jetru sad i zato pijem dnevno 5 tableta za jetru i još sad dijeta da jetra ne bude opterecena. Nisam prije imala problema s tim. Ni u prvoj trudnoci. Nije kolestaza jer mi je treci enzim ok i bilirubin.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Pozdrav mameee! Evo mene malo da se javim.
Prvo čestitke svima na dobrim pregledima!
Drugo- mame sa komplikacijama držite se, mentalna snaga je najbitnija, samo pozitivno razmišljanje i još malo pa imate svoju bebu u rukama.
Ja sam dobila 15+ kg, ne znam ni sama jer sam se vagala zadnji put prije 3tj, možda blizu 20 je već sad.
Užasno puno.
Sve u trbuh i leđa i cice… ne kužim uopće.
Sve drugo je dobro osim naravno šta me sve boli od te težine.
Ahhhh, good luck to me.
Uff to je bas dosta. Ja sam dobila sad oko Bozica za 4 dana 3 kg sto je bas alarmantno. Moram pripaziti definitivno. Sto ti dr kaze za kilazu? Mada sam u prvoj trudnoci isto ovoliko dobila i najvise sam isto u 5 mj trudnoce dobila. Isto sam poslije isla na dijetu, tada me stavila na dijetu za secer da se ne debljam. Ukupno sam 18 kg dobila. Isto sam imala mirovanje od par mjeseci. Cilj mi je pokusati ne prijeci to ovaj put.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Da li bas osjecas da jedes puno? Ili ne? To je bas dosta ali cula sam puno slicajeva tako.
Ja sam na +5kg sada.

Ma žderem da, zdravo 80% vremena ali količine su to.
Kod dr nisam bila od 1.12, vidjet ćemo šta kaže na idućem pregledu sad 13.1
Bit će puno razmaka izmjedju jer sam u Hr a vodim trudnocu u De. Dobivala sam puno od početka i rekla je da nije ništa alarmantno jer smo svi drugačiji. Valjda su tu u De malo opušteniji oko toga hahaha
Ugl imam 13.1. i test taj za šećer pa ćemo vidjeti.
Ja se osjećam dobro i sve, tako da držimo fige da su samo kile problem a da nisu povukle ništa za sobom vise. I mama mi je dobila 25 kg za vrijeme trudnoće.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Sretna Nova godina svima 🥳
Neka vas lijepe stvari prate u 2026

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji