Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čupkica
    [UREĐENO] 20. Prosinac 2025. 16:47

Kada planirate odslusati tecajeve o porodu i dojenju? 
    Mene lagno vuce da bi sada uskoro mogla, ali si mislim mozda mi je pametnije ostaviti za kasnije pa da mi je svjezije jos sve to sto cujem 😄

dasii
    19. Prosinac 2025. 19:14

Pozdrav, 
    Muz i ja smo odslusali rodine besplatne online tecajeve i dobili te certifikate. Bitno je da u 30 dana odslusate, kako bi dobili certifikat. Rodin tecaj vam ostaje uvijek dostupan jednom kad se registrirate sa imenom i mailom mozete se uvijek vratiti na predavanja i podjsetiti se ako vam nesto ispari, meni ce sigurno jos jednom trebati do poroda da se ponovim. 🤣 Na turdnicki tecaj idemo u dom zdravlja u nasem gradu sredinom prvog mjeseca. Tad cu bit oko 24-25 tjedana.

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Jalalala
    20. Prosinac 2025. 11:31

Mi smo riješili još u 10.mjesecu, nije mi se dalo ostavljati za kasnije, a materijale imam spremljene tako da ću to kroz vrijeme još jedanput proći. Odslušali smo online preko Doma zdravlja Centar. 

Termin 25.03.2026.
    🩷V🩷

bebach04
    20. Prosinac 2025. 16:47

dasii, hvala za sve informacije o rodinom besplatnom tečaju. 

Ja također planiram sljedeći mjesec otići na trudnički tečaj kod sebe, samo se nadam da će promijeniti vrijeme održavanja tečaja. Kroz ovu godinu se održavao u 12h, a mužu zbog posla to baš i nije zgodno, ali dobro, kako god bilo, prilagodit ćemo se. 

11/2024 💔
    4/2025 💔
    8/2025 💙

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• aestheticmettz
    20. Prosinac 2025. 17:50

Razumijevanje peptida u Velikoj Britaniji: Jednostavan vodič
    Peptidi su mali lanci aminokiselina koji igraju važne uloge u tijelu, poput podrške rastu mišića, zdravlju kože i hormonskoj ravnoteži. U Velikoj Britaniji mnogi ljudi zainteresirani su za peptide za fitness, protiv starenja i opće dobrostanje. peptidi UK
    Ako tražite peptide u Velikoj Britaniji , važno je znati pravila. Prodaja i upotreba peptida regulirani su kako bi se osigurala njihova sigurnost i visoka kvaliteta. Uvijek kupujte od pouzdanih dobavljača koji pružaju jasne informacije o čistoći i odgovarajuću dokumentaciju.
    Istraživanja peptida su u porastu, od medicinskih tretmana do kozmetičke upotrebe. Kako biste postigli najbolje rezultate na siguran način, preporučuje se konzultirati se sa zdravstvenim djelatnikom prije početka bilo kakve rutine s peptidima. To pomaže maksimizirati koristi uz smanjenje rizika.

• bebi2711
    [UREĐENO] 21. Prosinac 2025. 09:09

Cure, imam jednu možda čudnu temu na umu, malo me to kopka.
    Naime,zanima me jeste li imale normalno odnose u trudnoći i do koje sedmice? 
    Ovo je moja druga trudnoća,prva je završila spontanim, od početka smo ok držimo se, bilo je sitno krvarenje u 12 sedmici, stalo nakon 2 dana.Prije toga i poslije,svaki ultrazvuk je sve bolji i bolji,nemamo nikakvih problema za sada.Trenutno sam 22+4, odnose upražnjavamo max 4 do 5 puta mjesečno, je li to previše? 
    Doktor nije dao zabranu, postojala je u ranijim tjednima,sada ne.Naime,nemamo problema,nismo toliko česti ali ja osjećam ponekad blago peckanje,pa kao i bol,nelagodu..dešava li se to još kome?

Jalalala
    20. Prosinac 2025. 19:49

Moj muž i ja smo zasad odustali od toga, nikad mi doktorica nije rekla da ne smijemo, ali negdje nakon polovice trudnoće je postalo preteško, kao da tijelo odbija, čak sam čitala na internetu i piše da je moguće da nekome "zašteka", muž se zeza da se curka ljuti pa zato 😂 vidjet ćemo kako bude vrijeme odmicalo, ali mislim da je sve to normalno 

Termin 25.03.2026.
    🩷V🩷

Čupkica
    20. Prosinac 2025. 20:12

Mi u pocetku nismo, ali smo se vratili zadnjih 2 mj..bude to jednom u 7-10 dana i ja osjetim da zelim i bas znam bit zagrijana, ali osobno me muci sto mi je osjecaj totalno drugaciji (kao da sam suha, a nisam pa kao da sam tijesna 🤣…) i doci do kraja mi je bolno jer mi se trbuh pretvori u kamen. 
    Mi smo pitali doktora i rekao je da smijemo. 
    Nadam se da cu uspjeti ovako do kraja jer pred kraj nam je plan seksom potaknuti prirodno porod, ako dode uopce do te price 🙈

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

bebi2711
    20. Prosinac 2025. 20:53

Eh da,baš to ta suhoća tako se i meni čini..Muž sve razumije čak i izbjegavamo po desetak dana,nekad se eto omakne..da se ispuni kao ta neka dužnost. Nekad imam jaku želju,nekad nemam uopšte,bude mi žao njega :D
    Ali imam osjećaj da mi to dolje ne služi za to hahaha.Kasnije, samo čekam da beba prolupa kad je osjetim uvjerim se da je sve ok do idućeg odnosa..

22.03.2024 |6| 💔
    25.08.2025 ➕️ It's a girl🦋

Bella_le
    21. Prosinac 2025. 09:09

Ja nemam problem sa peckanjem ili boli, ali imam sa velicinom stomaka, jednostavno nam bude toliko nezgodno da nekad krenemo i odustanemo, a nekad uspijemo, ja sam pitala dr smijemo li onda je rekla da ako iza odnosa nemam kontrakcije da mozemo 

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

22.03.2024 |6| 💔
    25.08.2025 ➕️ It's a girl🦋

• Imaginarna
    [UREĐENO] 22. Prosinac 2025. 15:00

Drage sve, pišite savjete za kolica. Prvo mi je dijete i ne znam što kupiti. Nisam za neku modu nego udobnost i praktičnost. U čemu dijete izlazi iz bolnice ? 

Bella_le
    22. Prosinac 2025. 15:00

Iz bolnice izlazi u jajetu, a za kolica ovisi sto je vama bitno i koji vam je budet, mislim da su cybex kolica na glasu kao izvrsna, mi smo njihovo jaje uzeli, ali koliko sam cula dosta su teska i to im je jedina mana, mi smo uzeli joolz aer2 kosaru i sportski dio jer je meni bilo bitno da su lagana i da se mogu sklopiti sa kosarom, a i planiram dosta nosiljku koristiti, jaje smo uzeli cybex cloud g, citala sam dosta preporuka za njega, a i kompatibilno je sa nasim kolicima

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• Imaginarna
    22. Prosinac 2025. 14:36

Drage sve, pišite savjete za kolica. Prvo mi je dijete i ne znam što kupiti. Nisam za neku modu nego udobnost i praktičnost.

Vanilla Diva
    22. Prosinac 2025. 17:42

Drage moje kako ste? Kod nas gripa... donijela valjda curka iz vrtića. Prvo je ona imala 39 temp, kašalj, nos, pa sad i ja. Testirala sam se i tip A je. Divota sad pred Bozic kad smo imali 1000 planova, bas sam si jadna. Meni temp ne prelazi 38,5 i skidam lupocetom tak da je zasad oke al se osjecam uzasno. Razmisljala sam da se cijepim pa mi je dr opce prakse rekla da nakon 28.tj i htjela sam tada i sad ga fuckaj. Prebolit cemo... samo da mi nije najuzasniji Badnjak i Bozic. Mozda malo nadođem. Nadam se da ste vi sve zdrave 🤞🏻

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Vanilla Diva
    [UREĐENO] 22. Prosinac 2025. 22:29

Slucajno mi se postalo vise puta. Bas zna biti iritantan ovaj forum

🩷👧19.08.23.

Vanilla Diva
    [UREĐENO] 23. Prosinac 2025. 18:47

Drage moje kako ste? Kod nas gripa... donijela valjda curka iz vrtića. Prvo je ona imala 39 temp, kašalj, nos, pa sad i ja. Testirala sam se i tip A je. Divota sad pred Bozic kad smo imali 1000 planova, bas sam si jadna. Meni temp ne prelazi 38,5 i skidam lupocetom tak da je zasad oke al se osjecam uzasno. Razmisljala sam da se cijepim pa mi je dr opce prakse rekla da nakon 28.tj i htjela sam tada i sad ga fuckaj. Prebolit cemo... samo da mi nije najuzasniji Badnjak i Bozic. Mozda malo nadođem. Nadam se da ste vi sve zdrave 🤞🏻

🦋BlueIvy🦋
    22. Prosinac 2025. 19:58

Ja od kad sam trudna nisam bila zdrava tako da razumijem, stalno nešto.. 
    Zelim vam brzo ozdravljenje... 🤗 
    Da zdravi i u dobrom raspoloženju dočekate Božić ☺️

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E
    04/25 missed ab

sassy
    23. Prosinac 2025. 09:31

Mi smo je upravo prosli, donijela mala isto iz vrtica. Znaci bas tako visoke temp i kombiniranje brufen/paracetamol a temp ne spada ispod 38 ma jedva malo. Ali kroz 4 dana su bile manje i krenuo kasalj i evo nas u 9tom danu samo s kasljem. Moje dijete je inace sklono visim temp i bronhijalnim komplikacijama pa je teze podnijela dok su drugari joj zavrsili za 4-5 dana. Drzim fige da vama brzo prodje 🙏
    Na mene srecom nije preslo, nosila sam masku oko nje i nismo skupa spavale ali nisam spavala 3 noci radi njene fibre i bas me iscrpilo. Nadam se da je to to od virusa do poroda 🙏
    Samo sto vise tecnosti, vitamina, po potrebi i lijekova 

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Sreca4
    23. Prosinac 2025. 18:47

Joooj😥drzite se samo,da vas sto brze prode,stvarno je gadna ove godine🙏🩷

🩷👧19.08.23.

Sreca4
    [UREĐENO] 23. Prosinac 2025. 18:35

Hey svima,nisam bila neko vrijeme. Gripa nas je bas poharala...10 dana trajala. Zavrsila sam na sumamedu zbog upale sinusa,uha...nisam mogla usta otvoriti,zubi boljeli. Znaci strasno..  Sada je bolje ali eto-strka posvuda,klinci jos sutra u školi i onda bude malo laksi tempo😊
    Bili smo na pregledu i sve je super,curka je spavala bas. I dalje stoji poprecno.
    16.1 imam sljedeci pregled🙏
    Nadam se da ste svi dobro🥰

sassy
    23. Prosinac 2025. 09:36

Zao mi je sto te tako spopalo, bas pisem u prethodnom postu mi smo na 9tom danu. Mala dobila isto summamed jer je bas lose bila i evo, uprkos tomu i inhalacijama jos kaslje.
    Dugo ovako teska gripa nije bila. Srecom ja sam okej .
    Ali eto dobra stvar je da je to iza vas i da sad mozete odmarat i uzivat u praznicima s dobrim pregledom 🥰

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Sreca4
    23. Prosinac 2025. 18:35

Sassy istina da,nije dugo bila tako gadna. Imala sam i prosle godine ali je bila kao mala jaca prehlada. Zao mi je za malenu😔Nadam se da ce ubrzo biti bolje nakon sumameda🙏

• Anisel93
    [UREĐENO] 23. Prosinac 2025. 18:39

Cure s gripom, baš mi je žao, držite se, nadam se da ćete svi biti bolje za Božić! 🤞Najgore se tako razboliti pred blagdane... ☹️

Mi smo zasad, hvala Bogu, zdravi. Danas smo sin i ja radili božićne kolačiće i to nam je bilo baš zabavno, iako kolačići baš i nisu najbolje ispali jer nisam dovoljno ozbiljno shvatila da se tijesto treba dobro ohladiti prije... Ali nema veze, okus je sve u svemu ok. Ovih sam dana sama s njime tako da sam prilično umorna, posebno jer danas nije uspio odspavati popodne (a samim time nisam ni ja), ali ajde. Grozno mi je generalno vrijeme zadnjih tjedana, ne idemo baš često na maglu pa mi se valjda ne uspije dovoljno istrčati u danu. Ne znam kako vi koje isto imate već djecu... 

Vanilla Diva
    22. Prosinac 2025. 20:42

Kod nas je to isto problem jer se nekako ne iživi preko dana pa isto prekoci spavanac i to zna biti kaos. Pogotovo ako je par dana za redom. A sta cu kad je vani ta ogavna magla non stop. Bas je ove godine stalno i zrak je ful zagađen. I mi smo sve aktivnosti napravili.. keksice, figurice od glinamola, crtanje temperama, vodenim bojama, plastelin, puzzle bla bla.. nemam vise ideja. A trenutno smo bolesni pa su crtici neograniceni (inace ful malo gleda tv) ali stvarno nemam sta drugo s njom kad imamo visoku temp obje. Uzas zivi.. tak sam si jadna 

🩷👧19.08.23.

Anisel93
    23. Prosinac 2025. 08:04

Kužim da, ma mi isto u bolesti pribjegavamo crtićima, čak nekad i ovako kad ne možemo van i kad više ni on ni ja nemamo ideja što da radimo... Neće im ništa biti od toga ako je povremeno... Kod nas im i tete u vrtiću znaju pustiti nekad kad je loše vrijeme i kad valjda više ne znaju što bi s njima... 

Brzo ozdravite! 🍀🤞

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

Sreca4
    23. Prosinac 2025. 18:39

Anisel tak je i kod nas,jos imamo klinca s adhd-om te je mnogo aktivan😂danas je vani proveo sa tatom,oprao sva auta u dvoristu,🫣
    Ali dok smo bili pod gripom bgm smo TV gledali stalno🫡i spavali...nemas kaj puno. Kad im je bilo bolie-malo sjedecih igara ali nisu puno,naprosto ih je umaralo. No dobro takvo je vrijeme,sta mozemo.

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI