Pozdrav cure, cestitke na dobrom pregledima 🤗🙏 ja sam u petak obavila svoj redovan pregled, 18+3 sam. Beba je dobro, lijepo napreduje i htjeli smo znat spol jer nismo radili prenatalne, niti radimo gender reveal, nekako nismo za to. Tako da je doktor prilicno siguran da je curka. Jako smo uzbuđeni i sad cekamo jos da nam objave u dom zdravlja kada ce bit iduci tecaj za trudnice, da krenemo i s tim, lagano cemo se pripremat za kupovinu za bebu. Ali imamo jos vremena pa sve nekako polako. 17.12. Smo naruceni kod privatnika za 3D/4D uzv htjeli smo radi nas, 18.12. Idemo i dodatno u bolnicu na anomaly. Ne znam da li ce privatnik raditi detaljniji pregled nama je vise radi nekog naseg mira i da vidimo jel sve okej jer su ipak bolje slike, a za bolnicu na anomaly me je narucio moj doktor s obzirom da nisam uspjela odraditi ni kombinirani probir radi gripe jer sam tad taman bila na granici da ga odradim medutim uhvatila me gripa jaka i visoka temp i nisam bila u stanju ni lezat a kamoli ici po bolnicama jer sam primala infuzije. Iduci redovan pregled nam je 02.01.2026.
Čestitam na dobrom pregledu i sretno dalje!
I mi danas obavile svoj isto je sve u redu ja previše ne pitam a doktorica čim šuti znači da je sve u redu. Gramaža odgovara tjednima, a idući put ćemo već vidjeti nešto konkretnije. Jedino me sad čeka ogtt test tog se bojim, ali nekako ću preživjeti 😂 idući pregled je 7.1.

🩷 V🩷
Ejj cestitam na superr pregledu i na djevojčici💖🥰 juuuj koliko pregleda samo imate,uzivancija✨️

🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Evo i mene s pregleda.
Beba okej, 1200 gr vec ima, moj sav od serklaza drzi, grlic sve kraci ali boze moj, kako je tako je.
Sljedeca kontrola 29tog kad cu dobit injekcije za sazrijevanje pluca.
Nadamo se da beba sto duze ostani u stomaku.
Sad se okrenula da prednjaci glavica sto je super.
Radila sam i ogtt koji je uredan al kks mi je losa pa sam dobila dodatne lijekove za anemiju, u ovoj trudnoci bas tesko ide s odrzavanjem krvne slike
Hej,,bravo za bebu,neka izdrzi cim vise,zelim vam od 🩷 samo da bude sve u redu. Ima vec lijepi kilazu pa je za utjehu,drago mi je da sav drzi🙏

Baš sam se pitala ovih dana kako si... Super da šav drži, to je najvažnije. Vjerujem da će to biti ok i da ćeš mirno dočekati sigurne tjedne. 🤞

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Super sto sav drzi, drzim fige da izdrzite bar jos 9 tjedana u komadu 🤞🏻

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Drage moje busice evo i nas s pregleda😌Bili smo u bolnici na uzv/morfologiji i kazu da je sve super🥰curka veca za dobrih tjedan dana. Ima oko 450g🥰
Namjestena je poprecno nekako.
Za 2 dana idem kod svoje dr.pa cemo vidjeti sto dalje od nalaza i sl.trebam raditi😊
Zadnjih dana mi bas steka forum,jedva salje to sto napisem.
Cestitam za dobar pregled :) lakse se dise.
Nego, i moja ti je bila tako poprecno okrenuta i nekako udara i dalje poprecno tako da sam se iznenadila danas kad dr rece da se okrenula glavom prema dole :) jer nisam imala takav dojam

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
Cure mi smo doma pobrali gripu A🤧😥
Sin je iz skole donio. Popodne cu zvati gin da otkazem pregled za drugi dan.
Znaci uho me boli,sinusi,inhaliram od nocas. Spavala sjedecki jer je takav pritisak da je to koma. Nadam se da ce brzo proci. Lupocet naravno slabo pomogne,mozda na sat/dva ublazi simptome😒
Nadam se da ste vi dobro💖
Ajoooj, drži se i brzo svi ozdravite! Mene je baš jako strah te gripe sad kad sam trudna. Prošle godine mi je sin imao valjda 8 dana temp 38-39. Bilo je užasno iscrpljujuće. Muž i ja smo tada imali neku blažu varijantu, ali ono, to je baš iscrpljujuće...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji