Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MandM
    26. Rujan 2024. 08:44

hej Monika. evo kao osoba koja je danima povraćala, na kraju mi je doktorica preporučila dramine navečer ako treba i ujutro samo mi je rekla da budem spremna na spavanje... nisam ih na kraju koristila, ali mučnine i povraćanje su nažalost normalni koliko god nam je teško tad. ako uspiješ barem tekućinu probaviti par dana nebi trebao biti problem... ako ne možeš ni čaj ili mineralnu idi na infuziju za svaki slučaj. Ali kažem... probaj draminu popiti prije spavanja pa vidi. 

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• dijana22
    26. Rujan 2024. 09:55

Zene kada su vam počele mucnine?ja sam po ZM 7+5 i nemam apsolutno nikakvih mucnina čak su me i cice prestale bokjeti niti više nisam umorna  nekako sam sad polako zabrinuta 

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• daja12
    26. Rujan 2024. 10:22

dijana22

Zene kada su vam počele mucnine?ja sam po ZM 7+5 i nemam apsolutno nikakvih mucnina čak su me i cice prestale bokjeti niti više nisam umorna nekako sam sad polako zabrinuta

Hei Dijana, mislim da nemora svaka trudnica inati mucnine i povracati. A meni je je muka od kad sam dobila pozitivan test i samo sam jednom povratila. Al mi je ovo stvarno uzasno sve bi volila da mogu pocratit mislim da bi mi bilo lakse a dok mi drugi kazu da je bolje da ne pocracam 🙈 Al svaki dan imam mucnine 🙄

• dijana22
    26. Rujan 2024. 10:28

daja12

dijana22

Zene kada su vam počele mucnine?ja sam po ZM 7+5 i nemam apsolutno nikakvih mucnina čak su me i cice prestale bokjeti niti više nisam umorna nekako sam sad polako zabrinuta

Hei Dijana, mislim da nemora svaka trudnica inati mucnine i povracati. A meni je je muka od kad sam dobila pozitivan test i samo sam jednom povratila. Al mi je ovo stvarno uzasno sve bi volila da mogu pocratit mislim da bi mi bilo lakse a dok mi drugi kazu da je bolje da ne pocracam 🙈 Al svaki dan imam mucnine 🙄

Neznam evo ja bi rađe da povraćam svaki dan nekako bi mi bilo lakše sad sam stalno u brizi jer mislim da nešto ne stima 🤷‍♀️

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Kawa
    26. Rujan 2024. 10:34

dijana22

Neznam evo ja bi rađe da povraćam svaki dan nekako bi mi bilo lakše sad sam stalno u brizi jer mislim da nešto ne stima 🤷‍♀️

tako sam  i ja mislila, dok nisu ovaj tjedan krenule mucnine. nije strasno kao nekima ali stalno podrigujem i osjecam neku napetost u zelucu, cak sam nekoliko puta krenula u wc povracati u nadi da ce mi biti bolje ali samo bih vodu i kiselinu izbacivala. danas sam 8+3. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

flower
    26. Rujan 2024. 10:35

Meni su mucnine krenule u 8. tjednu trudnoće i u prvoj trudnoći i sad, s tim da mi je ova lakša, mucnine mi se javljaju samo popodne i svaki drugi dan povraćam, a u prvoj sam znala po tri, četiri puta na dan povraćati i tako do 16. tjedna 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

• dijana22
    26. Rujan 2024. 10:39

Sad ste me malo utjesile,onda stignu i meni mucnine doc 😁

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• daja12
    26. Rujan 2024. 10:53

Cure ja imam pitanje jeste li rekla svima vec za trudnocu mislim kada kazete muz i ja smo odma rekli samo mama i braci i sestrama ostaloj obitelji u prijateljima jos sutimo svaki pregled kazemo da cemo sacekat iducu ☺️

flower
    26. Rujan 2024. 10:58

Mi rekli najbližima i na poslu sam morala reći, da se direktor zna izorganizirati, a 3.10. imam mini anomaly scan pa ćemo nakon toga reći, zapravo mene je već svekrva i zvala jel smije reći, reko još jedan pregled obavimo pa imate dopuštenje 🤣

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

• daja12
    26. Rujan 2024. 11:01

flower

Mi rekli najbližima i na poslu sam morala reći, da se direktor zna izorganizirati, a 3.10. imam mini anomaly scan pa ćemo nakon toga reći, zapravo mene je već svekrva i zvala jel smije reći, reko još jedan pregled obavimo pa imate dopuštenje 🤣

Da ja sam mislila da necu moc sutit a ono bez problema 😂. Meni je 07.10 pregled. Koliko si ti trudna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.