Cure koje ste rodile, jel koja prioremila frida bokserice za rodilište, pogotovo ako ste znale da idete na carski? Bojim se da iz nekog razloga to ne bi bilo ok, iako sam ih nakon prvog poroda koristila odmah drugi dan i bile su mi puno bolje od onih mrežastih.
Ja ne znam koje su koje ali sam si kupila one sive frida bokserice jer sam mislila da cu rodit vaginalno. I pitala sam nakon carskog jel okej da to nosim i rekli su da da. Bile su mi super jer mi nisu stiskale rez a lijepo su pridrzavale trbuh. Cimerica koja je isto bila na carskom je imala mrezaste i nisu joj bile bas preudobne. A ti sad sama odluci naravno. Mozda da si uzmes par jednih par drugih pa vidi ali meni su bile dobre
Nisam znala da imaju baš za carski, uzela sam već te sive bokserice. Imala sam ih i zadnji put, al tek sam ih stavila drugi dan. U rodilište sam nosila mrežaste i chicco uloške, jer nisam planirala carski pa kao mozda je kod vaginalnog bitno da je pamuk, mekano i to. Al ja sam bila komplet krvava od te kombinacije, i inače imam obilne menstruacije, i nakon poroda sam krvarila skoro 2 mj. A znam da žene pričaju da se nakon carskog navodno slabije krvari. U svakom slučaju sad nosim frida te bokserice i uloške za inkontinenciju i mislim da će to bit puno bolje. Eventualno sam mislila ponijet i jedno i drugo ako bi rekli da to nije ok, al ako kažeš da si ti pitala i odobrili su ti, po meni je to onda to.
💙 5/2023
Cure koje ste rodile, jel koja prioremila frida bokserice za rodilište, pogotovo ako ste znale da idete na carski? Bojim se da iz nekog razloga to ne bi bilo ok, iako sam ih nakon prvog poroda koristila odmah drugi dan i bile su mi puno bolje od onih mrežastih.
Ja ne znam koje su koje ali sam si kupila one sive frida bokserice jer sam mislila da cu rodit vaginalno. I pitala sam nakon carskog jel okej da to nosim i rekli su da da. Bile su mi super jer mi nisu stiskale rez a lijepo su pridrzavale trbuh. Cimerica koja je isto bila na carskom je imala mrezaste i nisu joj bile bas preudobne. A ti sad sama odluci naravno. Mozda da si uzmes par jednih par drugih pa vidi ali meni su bile dobre
Nisam znala da imaju baš za carski, uzela sam već te sive bokserice. Imala sam ih i zadnji put, al tek sam ih stavila drugi dan. U rodilište sam nosila mrežaste i chicco uloške, jer nisam planirala carski pa kao mozda je kod vaginalnog bitno da je pamuk, mekano i to. Al ja sam bila komplet krvava od te kombinacije, i inače imam obilne menstruacije, i nakon poroda sam krvarila skoro 2 mj. A znam da žene pričaju da se nakon carskog navodno slabije krvari. U svakom slučaju sad nosim frida te bokserice i uloške za inkontinenciju i mislim da će to bit puno bolje. Eventualno sam mislila ponijet i jedno i drugo ako bi rekli da to nije ok, al ako kažeš da si ti pitala i odobrili su ti, po meni je to onda to.
Od carskog se manje krvari. Mozda sam prva 2 dana jace, ostalo u bolnici je bilo cist okej. Ostalo mi je bas puno chicco ulozaka. Kad sam dosla doma nosila sam nocne uloske a zadnja 4 dana nosim one normalne dnevne. I to na njima bude samo trag ni pola da se uprlja
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Mi baš danas bili na prvom pregledu kod pedijatrice, nama je rekla da po novom bebama sad daju omega dha za razvoj mozga od babytola, tako da sam ja uzela i d3+k1 smo dobili ...
Mi lijepo napredujemo, pedijatrica zadovoljna, u 14 dana je dobio 450g, sad je na 4450g :)
Sisa i imamo jednu bočicu dohrane u danu, ali možda sad i nju maknem ...
Cure koje ste pred porod sretno i da je brzo :)
A cure sa bebicama, uživajte :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Mene zanima da li su vam dali za bebe da piju omegu 3?
Kod nas samo d3 preporuče 🤷
Cure, upadam s ljetnih. Jel koja mozda probala vjezbe za okret bebe? Blackie vidim da je kod tebe poprijeko- jesu ti ih savjetovali? Nasla sam na youtube-u vjezbe pa si mislim danas krenut, u cetvrtak mi je pregled mozda upali. Zadnji put su mi ima jos vremena da se okrene a po stucanju, odnosno di osjetim stucanje brijem da je jos na zadak. Uglavnom ako je neka radila, pls savjet koje ste radili.hvaala i sretno svima🤞
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji