Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babybell
    05. Svibanj 2025. 16:24

Čokoladica 🍀

Kawa

cokoladice moj je u 37tt bio 3500 i usrala sam se iskreno 🤣 najvise me carskog strah ali ok nisam ni ja sicusna. u 39tt je bio 3800-4000.

Uf pa tvoj je jos i veci 🙈
    I mene je strah da cu na kraju zavrsit na hitnom carskom jer ko ce to izgurat 🤣 jesu tebi sta spominjali kad vec ima 4 kg ili se planira vag. porod?

Ako ce ti i biti beba preko 4kg kao sto je i moja bila i jos se nije mogla ni okrenuti kako treba, bolje da i ides na carski nego da se patite i ti i beba pa na kraju ipak bude carski. Recimo mene je toga najvise bilo strah. Ja se stvarno super oporavljam od carskog. Mislim da sam jos sam jedan dan nakon sto sam dosla doma uzimala tabl za bolove i od onda sam stvarno okej. Moja curica je preskocila 56 kad se rodila dugacka 55🫣

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Sirenita
    05. Svibanj 2025. 16:31

Čokoladica 🍀

Kod mene na uzv sve u redu. Beba vec 3200g, kaze dr da je velika 🙈 nije bio moj dr., ali mi je dr. na zamjeni rekla da sam za 3 dana u terminu i da krenem sa 'bracnim duznostina' 🤣🤣🤣
    Koliko su vase tezile u mojim tjednima? Bas me uplasila da ce bit jako velika 😵‍💫

Moja ti je na 37+6 procijenjena na 3400g, na 39+6 na 3900g i rođena je 4300g tjedan dana poslije termina. Dobro sam još i prosla s 1 savom.

It’s a girl🩷

Lejla97
    05. Svibanj 2025. 16:39

Sirenita

Čokoladica 🍀

Kod mene na uzv sve u redu. Beba vec 3200g, kaze dr da je velika 🙈 nije bio moj dr., ali mi je dr. na zamjeni rekla da sam za 3 dana u terminu i da krenem sa 'bracnim duznostina' 🤣🤣🤣
    Koliko su vase tezile u mojim tjednima? Bas me uplasila da ce bit jako velika 😵‍💫

Moja ti je na 37+6 procijenjena na 3400g, na 39+6 na 3900g i rođena je 4300g tjedan dana poslije termina. Dobro sam još i prosla s 1 savom.

Pa ti si super prosla sa jednom savom samo, svaka cast, a velika bebica🤗

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Čokoladica 🍀
    05. Svibanj 2025. 16:51

cupko

Čokoladica 🍀

Bome velika beba, moja ginek bi bila oduševljena 🤣 moj je s 37+1 imao 2900 i stalno ginek govori da je mršav, a meni cijelo vrijeme u glavi dok ona to priča kako će lakše izaći 🤣
    Ja taman mislila krenuti s bračnim dužnostima pa mužu opet pronađena bakterija u ejakulatu, ovu turu esherihia 🥺
    Jel možda nečiji muž imao problema s tim bakterijama? Moj je već izvan sebe, a i meni ga je grozno već gledati, toliko pazi na sve i onda opet.
    "Srećom" smo imali zabranu inače bi i ja pokupila nešto.

Pa tako si i ja mislim, da bar bude manja da lakse izade 🤣🤣
    Ne znam za bakterije, ali ja bi svakako koristila zastitu da ne pokupim nesto.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀
    05. Svibanj 2025. 16:52

Babybell

Čokoladica 🍀

Kawa

cokoladice moj je u 37tt bio 3500 i usrala sam se iskreno 🤣 najvise me carskog strah ali ok nisam ni ja sicusna. u 39tt je bio 3800-4000.

I mene je strah da cu na kraju zavrsit na hitnom carskom jer ko ce to izgurat 🤣 jesu tebi sta spominjali kad vec ima 4 kg ili se planira vag. porod?

Ako ce ti i biti beba preko 4kg kao sto je i moja bila i jos se nije mogla ni okrenuti kako treba, bolje da i ides na carski nego da se patite i ti i beba pa na kraju ipak bude carski. Recimo mene je toga najvise bilo strah. Ja se stvarno super oporavljam od carskog. Mislim da sam jos sam jedan dan nakon sto sam dosla doma uzimala tabl za bolove i od onda sam stvarno okej. Moja curica je preskocila 56 kad se rodila dugacka 55🫣

Toga me i je najvise strah, da cu se prvo namucit pa tek onda zavrsit na hitnom CR.
    Mada znaju oni pogrijesiti u tom mjerenju, bar sam tako cula.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Babybell
    05. Svibanj 2025. 17:15

Čokoladica 🍀

Babybell

Čokoladica 🍀

Kawa

Toga me i je najvise strah, da cu se prvo namucit pa tek onda zavrsit na hitnom CR.
    Mada znaju oni pogrijesiti u tom mjerenju, bar sam tako cula.

Meni su pogrijesili ali su rekli da je manja🫣 procijena je bila 3900-4000, a rodila se iduci dan sa 4280. Mene je jako pogodilo sto sam isla na carski, ali sad kad gledam to je deff bilo najbolje za nas obje. Tako da ne brini doktori ce donjeti najbolju odluku

1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌

• Blackie.
    05. Svibanj 2025. 17:20

Moja je s tocno 37tt procijenjena na 3kg. Do kraja racunam oko 3500 cca. 

Cure koje ste prosle carski rez, kad su vas dizali na noge i od kad su bebe bile s vama? Koliko sam skuzila prva 24 sata nema dizanja i postavljen je kateter? Nakon toga se skida, dizemo se i pretpostavljam onda bebu dobijemo, prije toga uopce ne?

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

Babybell
    05. Svibanj 2025. 17:35

Blackie.

Moja je s tocno 37tt procijenjena na 3kg. Do kraja racunam oko 3500 cca.

Cure koje ste prosle carski rez, kad su vas dizali na noge i od kad su bebe bile s vama? Koliko sam skuzila prva 24 sata nema dizanja i postavljen je kateter? Nakon toga se skida, dizemo se i pretpostavljam onda bebu dobijemo, prije toga uopce ne?

Ja sam isla na carski u 12h, beba je izvadjena u 12:22, i sivali su me do nekih 13h. stavljen je kateter, koji su odmah iduce jutro maknuli i oko 10h su nas na noge dizali. Znaci meni nije proslo ni 24h a vec sam isla na wc. Bilo je jako bolno ali oni kazu da moramo na noge sto prije. Ja sam bebu dobila isti dan nekih sat vremena od zavrsetka operacije. Dobila sam spinalnu. Onda je bilo ono koza na kozu i muz je bio sa nama. Pa uzmu bebu na hranjenje i opet su mi ju donjeli za vrijeme posjeta i bila je sa mnom do navecer kad su je uzeli da se ja mogu naspavat. Moja beba je svaku vecer isla na cuvanje jer ja nisam imala mlijeka i bilo mi je tesko dizat ju jer je bila teska. To mi je jako tesko padalo cak sam i plakala ali isto je tad to bilo najbolje za nju da ju hrane i paze i da se ja odmorim sto vise

Sirenita
    05. Svibanj 2025. 17:36

Lejla97

Pa ti si super prosla sa jednom savom samo, svaka cast, a velika bebica🤗

Daa, imala sam dobru babicu, koja me masirala čitavo vrijeme pa nisam toliko puno pukla.

Inače cure, ako imate kakve vjezbice za dijastazu (srećom i to je mala) preko yt ili drugdje slušam. 😊

Sto se tiče carskog i veličine bebe, meni nitko ništa nije spominjao..

It’s a girl🩷

Babybell
    05. Svibanj 2025. 17:38

Meni je mlijeko doslo negdje 3 dan, a pocela sam bas dojit tek kad smo dosle doma. Tako da je tamo bilo skoro samo na dohrani jer je od mene jako malo mogla dobit. Od kad smo doma svaki dan je bilo sve vise mlijeka i sad papa svaka 2h i to tako jako vuce i sisa da se zna i zagrcnuti😄 tako da cure koje cete na carski samo si dajte vremena i doci ce sve na svoje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.