Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    04. Svibanj 2025. 06:39

Pročitala sam s malim zaostatkom… Još malo i sve proljetne bebice će stići 😊 kako je zapravo brzo prošlo. 
    Mi danas imamo mjesec dana 🤗. Po danu pogotovo vani, dobro spava, po noći nekada zna zezati jer ide u krug papanje, kakanje, bljucanje.. ali nije baš svaki dan pa se izdrži. 
    Moj oporavak je ovaj put puno drjgačiji. Puna sam volje i energije ali još imam pritisak dolje i nakon nekog vremena mi je teško hodati…
    Bila sam u petak kod ginica jer sam se malo prepala.. na ulazu u vaginu sam vidjela kao izbočenje iznutra..uh…..
    Nije me pregledao ali kaže da se to spustio mjehur ili dio debelog crijeva, da će se podići. Treća je trudnoća i tu su i neke godine, al ja želim svoj život natrag. Guglala sam i koliko vidim nije to bas tako lako da se podigne. Baš mi utječe na psihu jer osim sto se pojavi taj osjećaj pritiska dolje frka me da ne izgubim na kvaliteti života. Jako sam aktivna uvijek bila i volim vježbanje, hodanje a s ovim ne znam kako bi to išlo jer pod naporom to izlazi 🤦‍♀️
    Za 2 tjedna imam prvi pregled pa ću ispitati sve detaljnije. 

rosie0111
    04. Svibanj 2025. 08:11

Yvone

Pročitala sam s malim zaostatkom… Još malo i sve proljetne bebice će stići 😊 kako je zapravo brzo prošlo.
    Mi danas imamo mjesec dana 🤗. Po danu pogotovo vani, dobro spava, po noći nekada zna zezati jer ide u krug papanje, kakanje, bljucanje.. ali nije baš svaki dan pa se izdrži.
    Moj oporavak je ovaj put puno drjgačiji. Puna sam volje i energije ali još imam pritisak dolje i nakon nekog vremena mi je teško hodati…
    Bila sam u petak kod ginica jer sam se malo prepala.. na ulazu u vaginu sam vidjela kao izbočenje iznutra..uh…..
    Nije me pregledao ali kaže da se to spustio mjehur ili dio debelog crijeva, da će se podići. Treća je trudnoća i tu su i neke godine, al ja želim svoj život natrag. Guglala sam i koliko vidim nije to bas tako lako da se podigne. Baš mi utječe na psihu jer osim sto se pojavi taj osjećaj pritiska dolje frka me da ne izgubim na kvaliteti života. Jako sam aktivna uvijek bila i volim vježbanje, hodanje a s ovim ne znam kako bi to išlo jer pod naporom to izlazi 🤦‍♀️
    Za 2 tjedna imam prvi pregled pa ću ispitati sve detaljnije.

Nadam se da će se ispraviti brzo 🤞 svaka trudnoća nosi svoje. 
    Inače mi nismo još krenuli okolo, još me strah za njega, ali i ja jedva čekam nastaviti sa životom i u svijet 😅

• PikyB
    04. Svibanj 2025. 08:35

Mene je nocas uhvatila bas jaka menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, na 2-3 puta. Cinilo se kao kontrakcije koje sam imala prvi put kad su mi aplicirali gel. Nadam se da se tijelo sprema🤞🤞🤞 iako ja cekam te trudove iz leda iako ih nisam imala u prvoj trudnoci😬

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• cupko
    04. Svibanj 2025. 08:42

Ja moram reći da se osjećam 100 puta bolje nego pred mjesec dana. Sve me puno manje boli, jučer i prekjučer sam se bome našetala i napravila koraka, a ništa me ne zateže i ne boli, a prije nisam mogla po kući normalno hodati.
    Ne znam jel to do toga što je rekla ginek da se malo dignuo gore, ali meni super. Ovako bih mogla uživati još koji tjedan u trudnoći samo što i dalje ne želim proći termin i nadam se da će krenuti prije samo 😁
    Jučer me par cura iznenadilo s baby showerom 🥰

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

• PikyB
    04. Svibanj 2025. 09:04

Cupko, drago mi je cuti da se osjecas dobro🤞 mene ova vrucina ubija, znojim se brutalno, ne znam kako bi izdrzala ko ljetna trudnica😂 iako bit ce izazovno i dojenje preko ljeta😅 sve cemo mi to izdrzati🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Kawa
    04. Svibanj 2025. 10:23

cupko ajde napokon da i tebe malo popusti da uzivas 🥰
    pikyb isto mi je sa znojenjem, inace nemam problem s tim ali evo u trudnoci me bas uhvatilo. imate lreporuku za neki prirodni dezic? ali bas prirodni da djeluje.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Kawa
    04. Svibanj 2025. 10:24

kod mene nista konkretni, sve cesce bh kontrakcije i analiziranje svakog bebinog pokreta.. nadam se da ce se do sutra nesto pokrenut jer mi se svida datum 🤣

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• PikyB
    04. Svibanj 2025. 10:26

Kawa

cupko ajde napokon da i tebe malo popusti da uzivas 🥰
    pikyb isto mi je sa znojenjem, inace nemam problem s tim ali evo u trudnoci me bas uhvatilo. imate lreporuku za neki prirodni dezic? ali bas prirodni da djeluje.

Koristim vec godinama Najfiniju deo kremu iz Bipa. To je neki hrvatski prirodni dezic. 

Da datum je sutra top! Meni se svida i 15.5.2025. A i 25.5. 2025. Samo taj necu docekati😂🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.