Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loane
    15. Travanj 2025. 10:42

Čokoladica 🍀

Cure, lista poroda je ooogromna! Dok ste jos tu sve, da pitam par pitanja. Mislim lagano spakirat kofer i torbu. Ako je neka radala u Vinogradskoj, mozete mi reci sta vam je trebalo u torbi za radaonu, a sta u kofer za sobu? I ako je neka imala carski u Vinogradskoj, ide li spinalna i dobije li se beba na prsa odmah, te ima li pratnje u sali? I radi li se francuski carski uopce, jer sam citala da se dr kod kojeg se pokusavam narucit skolovao za francuski carski rez (ja mislim da se tako zove, ako nisam pomijesala).

Za rađaonu- spavaćica, voda, mobitel, punjač, eventualno nešto za grickati ako se oduži. 
    U kofer spavaćice, ručnici, ulošci, gaćice, podloge za presvlačenje bebe, pelene, maramice ( dobijete paket 5 pelena, kad sam ja rodila pred dva tjedna nisu imali maramica, ali inače i paket maramica daju)., nešto za grickati, boca za ispiranje( odlična stvar pogotovo kod prvih par puta mokrenja), papuče.
    Ali i da nešto zaboravite, mogu vam donijeti pa izađe na hodnik preuzeti

Tea96
    15. Travanj 2025. 10:55

Cure samo da javim da sam rodila danas svoju dugicu 🥰🥰 miš ima 3200 i 52 cm Sluzni cep mi je ispadao od subote i jucer popodne me trudovi primili na 10 min pa na 5 min, dosla sam u pola noci u predradaonu prst otvorena, spojili su me na ctg i oko 7 ujutro sam bila na 4 cm, poslali me u radaonu dali klistir i drip i otvorila se oko 10 ujuro do kraja.
    Namucila sam se i dosta su bolili trudovi na dripu i sami izgon , imam par savova, beba i ja smo dobro :))

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙

Babybell
    15. Travanj 2025. 11:03

Tea96

Cure samo da javim da sam rodila danas svoju dugicu 🥰🥰 miš ima 3200 i 52 cm Sluzni cep mi je ispadao od subote i jucer popodne me trudovi primili na 10 min pa na 5 min, dosla sam u pola noci u predradaonu prst otvorena, spojili su me na ctg i oko 7 ujutro sam bila na 4 cm, poslali me u radaonu dali klistir i drip i otvorila se oko 10 ujuro do kraja.
    Namucila sam se i dosta su bolili trudovi na dripu i sami izgon , imam par savova, beba i ja smo dobro :))

Cestitke i brz oporavak😊

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• PikyB
    15. Travanj 2025. 11:03

Tea96

Cestitke i brz oporavak zelim! 🥳

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

AriBari
    15. Travanj 2025. 11:26

Tea96

Teaaa super cestitam ti🥰🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Čokoladica 🍀
    15. Travanj 2025. 11:45

Tea96

Čestitam 🌷

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Yvone
    15. Travanj 2025. 11:49

Tea čestitke!!! Žao mi je da si se namučila, ali neka je sve u redu to je najbitnije ❤️❤️ Brz oporavak želim!!!
    Rose sretan rođendan i sretno na porodu, žao mi zbog prehlade, nadam se da bude bolje do sutra🫶 
    Moina nadam se da će proći bolest do poroda, ako ti da Sumamed velike su šanse da ćeš biti ok.
    PikyB cure su sve rekle oko kolestaze ali ja bi još tražila širu krvnu sliku jer može biti i alergija. Kad već vadiš krv da imaš sve. Meni se dogodilo u 2 trudnoći. Imala sam crvene veće plikove na dlanovima i tabanima. Prvo je svrbilo a kasnije peklo. Isto su me odmah poslali provjeriti sve vezano za kolestazu. Sve je bilo ok.  Kasnije sam skužila da sam dan prije pregledavala odjeću za bebu koju sam dobila od osobe koja ima mačku. Tako da je meni od toga. Samo se povuklo u roku tjedan dana. 

Babybell
    15. Travanj 2025. 12:17

Evo mene sa pregleda kod doktora popa Blagaića. Vise je komunicirao sa curom koja se uci moju situaciju nego meni samoj. Govorio je cijelo vrijeme u muskom rodu valjda mu je to navika a ja se bojala uopce pitat da se nisu mozda zeznuli prije pa da ipak nije curica😅 ugl ima 3600 ali nije joj glavica dolje u zdjelici nego je malo sa strane. Kaze bez obzira sto sam ja malo visa zena (170cm imam) da mi zdjelica i nije nesto presiroka i da ako se ovako nastavi da cu mozda bolje ici na carski nego da prirodno. S obzirom na njenu kilazu i moju zdjelicu. Sad me malo emocije peru ne mogu se savladat🙄 iduci pregled je 22.04. pa cemo vidjet oce se sta promijenit

1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌

• PikyB
    15. Travanj 2025. 12:30

Babybell

Evo mene sa pregleda kod doktora popa Blagaića. Vise je komunicirao sa curom koja se uci moju situaciju nego meni samoj. Govorio je cijelo vrijeme u muskom rodu valjda mu je to navika a ja se bojala uopce pitat da se nisu mozda zeznuli prije pa da ipak nije curica😅 ugl ima 3600 ali nije joj glavica dolje u zdjelici nego je malo sa strane. Kaze bez obzira sto sam ja malo visa zena (170cm imam) da mi zdjelica i nije nesto presiroka i da ako se ovako nastavi da cu mozda bolje ici na carski nego da prirodno. S obzirom na njenu kilazu i moju zdjelicu. Sad me malo emocije peru ne mogu se savladat🙄 iduci pregled je 22.04. pa cemo vidjet oce se sta promijenit

Tak je i meni u prvoj trudnoci govorio u muskom rodu a curica bila pa sam se isto prepala, to mu je neka fora😒 a bolje CR nego da bude traumatican porod isforsiran, znam da je tesko se na tu info pripremiti ali ima primjera di su se zene expresno oporavile od CR. Drzim fige🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Babybell
    15. Travanj 2025. 12:46

PikyB

Babybell

Tak je i meni u prvoj trudnoci govorio u muskom rodu a curica bila pa sam se isto prepala, to mu je neka fora😒 a bolje CR nego da bude traumatican porod isforsiran, znam da je tesko se na tu info pripremiti ali ima primjera di su se zene expresno oporavile od CR. Drzim fige🤞

Na iducem pregledu nece biti on nego neki drugi dokt pa cu mozda dobiti malo bolje info. Ne znam zasto ali ne mogu prestat plakat hahaha. Emocije su na najjace. Valjda jer sam si cijelu trudnocu zamisljala da ce ici prirodno i sad se odjednom spominje carksi. Naravno da je najbitnije da se napravi sto je najbolje za nju a i za mene u smislu da se ne mucimo ako ne ide ali eto treba sad to procesuirat🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.