Nastavno na moje pitanje o svrbezu- nocas me probudio jak svrbez dlanova i kao da su mi dlanovi nateceni. Zucne kiseline su dobre ne znam sto bi ovo moglo biti🤯
Mene su dlanovi i stopala mucila kod kolestaze ali posto kazes da nemas i da su vrijednosti ok, ne znam.. ALT su mi isto gledali koliko je povisen.. ja sam trosila Ursofalk i smirivalo se..
koliko su ti zucne, ako smijem pitati?
Zucne su mi 3.5. A AST i ALT su za 9 visi od gornje granice sto isto nije kao drama..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Rose sretan rockas🥳sretno danas, ma bebica s 37 tj je sogurno spremna i dobra je kilazica😊
PikyB meni ovo djeluje kao kolestaza, a kad si zadnje vadila zucne i probe?
Prirast tezine i dojenje ako beba dosta piski i kaka, ne brinite se, u startu to sve ide sporije. Nemojte da vam netko zezne dojenje s tim komentarima. Uostalom pricamo o gramima znaci dovoljno je da se beba neposredno prije vage jace pokaka i pokazat ce manje na vagi.
Lejla zab sam napisati ovo za nosic i krmeljice, ma joj i moju zeza nosic, takvo opterecenje mi je ovo vrijeme. Koji gust rodit u 5 mj, dok babinje prode ljeto je i nema tog opterecenja od hladnoce i dal ce se beba prehladit🙄
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Rose sretan rockas🥳sretno danas, ma bebica s 37 tj je sogurno spremna i dobra je kilazica😊
Prirast tezine i dojenjeako beba dosta piski i kaka, ne brinite se, u startu to sve ide sporije. Nemojte da vam netko zezne dojenje s tim komentarima. Uostalom pricamo o gramima znaci dovoljno je da se beba neposredno prije vage jace pokaka i pokazat ce manje na vagi.
Lejla zab sam napisati ovo za nosic i krmeljice, ma joj i moju zeza nosic, takvo opterecenje mi je ovo vrijeme. Koji gust rodit u 5 mj, dok babinje prode ljeto je i nema tog opterecenja od hladnoce i dal ce se beba prehladit🙄
Jucer. I do jucer sam imala blagi svrbez.. skoro nista, a nocas i jutros dlanovi koma! Razmisljam da sutra opet izvadim nemam pojma bas cudno
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Prirast tezine i dojenjeako beba dosta piski i kaka, ne brinite se, u startu to sve ide sporije. Nemojte da vam netko zezne dojenje s tim komentarima. Uostalom pricamo o gramima znaci dovoljno je da se beba neposredno prije vage jace pokaka i pokazat ce manje na vagi.
Hvalaa🎉🎉,bas idem vidjet jel torta dobro ispala,da se ne raspadne kad gosti dođu😅
Ja bih ponovno izvsdila, meni su ih u bolnici vadili svaki 2 dan i dosta se to mijenjalo, al oni su kod mene to pivezali s lijekom za gripu a ne klasicna kolestaza a i beba je isla van za par dana pa se nisu brinuli.
Izvadi ponovno da si mirna😊
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Rose hahaha pojest tortu pa ajde bok odo ja u rodiliste😅
Jucer. I do jucer sam imala blagi svrbez.. skoro nista, a nocas i jutros dlanovi koma! Razmisljam da sutra opet izvadim nemam pojma bas cudno
Odi izvadi opet, za svaki slucaj pogotovo nakon ovog nocas i jutros.. drzim fige da nije kolestaza🤞🏼 da ove 3.5 je skoro nista..
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
AriBari bas sam htjela to rec kak sam prvu curku rodila u 5om mj i nismo imale takvih problema a sad nosic zeza svako malo.. em ljudi, em ovo ludo vrijeme.. samo da to prode🤞🏼
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Da ici cu izvaditi sutra ujutro posto trebam biti nataste.. ali bas jako cudno da su mi jucer nalazi bili ok a nocas i jutros taj svrab..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Cure, lista poroda je ooogromna! Dok ste jos tu sve, da pitam par pitanja. Mislim lagano spakirat kofer i torbu. Ako je neka radala u Vinogradskoj, mozete mi reci sta vam je trebalo u torbi za radaonu, a sta u kofer za sobu? I ako je neka imala carski u Vinogradskoj, ide li spinalna i dobije li se beba na prsa odmah, te ima li pratnje u sali? I radi li se francuski carski uopce, jer sam citala da se dr kod kojeg se pokusavam narucit skolovao za francuski carski rez (ja mislim da se tako zove, ako nisam pomijesala).
Za rađaonu- spavaćica, voda, mobitel, punjač, eventualno nešto za grickati ako se oduži.
U kofer spavaćice, ručnici, ulošci, gaćice, podloge za presvlačenje bebe, pelene, maramice ( dobijete paket 5 pelena, kad sam ja rodila pred dva tjedna nisu imali maramica, ali inače i paket maramica daju)., nešto za grickati, boca za ispiranje( odlična stvar pogotovo kod prvih par puta mokrenja), papuče.
Ali i da nešto zaboravite, mogu vam donijeti pa izađe na hodnik preuzeti
Sortiraj odgovore
Najstariji