Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rose1502
    15. Travanj 2025. 19:19

Moina

Ja opet na antibioticima. Imam anginu i upalu uha, nemam snage progutati svoju slinu a kamoli nesto drugo. Ko da nemam snage oci drzat otvorene, mala kaslje da ju je toliko tesko za slusati ali kaze da je njoj bolje upala.
    Sutra moram u bolnicu na pregled, smeta me zrak oko mene. Poludit cu. A moram 10 sata pit antibiotik.

Ja sam u ovoj trudnoći prošla covid i onda gripu i streptokok jedno za drugim i sad evo opet nekakva prehlada il nekaj.Znaci užas to valjda klinci iz vrtica donesu pa sve pokupim.ugl drzi se❤️

Ja došla u bolnicu,malo kasnila ali dobro goste doma imali za rockas,jako tesko mi je bilo rastat se od klinci doma  ali bit će oni dobro i kako kaže kćer brzo dođi s sekom doma😅😅

Kawa
    15. Travanj 2025. 19:36

tea cestitam od srca 🥰

evo i nas sa pregleda sve je ok, prasac ima 3500g, doc ce i preko 4kg. 23.4 sam na ctg a 29.4. opet na pregledu. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Babybell
    15. Travanj 2025. 20:12

Cure da li sve zene trebaju ici na ctg? Meni ga jos niti jednom nisu radili niti se spominjalo da bi se radio. Danas vas bas smaram na forumu, zao mi😬

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• PikyB
    15. Travanj 2025. 20:58

Babybell

Cure da li sve zene trebaju ici na ctg? Meni ga jos niti jednom nisu radili niti se spominjalo da bi se radio. Danas vas bas smaram na forumu, zao mi😬

Mislim da bi trebale, u prvoj trudnoci su mi sa 36 tj radili ctg a sad ce u 35 tj. Bila sam i na hitnoj i tamo uvijek prvo naprave ctg.

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Yvone
    15. Travanj 2025. 21:05

Joj curke svašta prolazite baš mi je žao. Tinchilina drži se, kako su curke rekle sve je to normalno i plakati i loše se osjećati. Mislim da smo generalno i malo pre stroge same prema sebi. A nije lako biti trudnica. 
    Moina Sumamed se pije 3 dana i taj treći si već ko nova. Smije se i u trudnoći. Ja ga pila nakon gripe koja se iskomplicirala u upalu. 
    Babybell ufff, baš mi je žao da tako prolaziš u TA. Si sigurna da ćeš idući pregled imati kod nekog drugog? Ja sam iz tog razloga da ne dopadnemo bilo kome otišla privat kod Grgića pa sam i kod njega išla u TA. Može se privat i kod Hafnera.

Yvone
    15. Travanj 2025. 21:06

cupko

Pročitam što se napisale, samo da javim da sam doma 🤣
    U knjižicu mi je napisala;
    R. dio smekšan, ušće uloživo, sakroponirano, glavica nabita.
    Pitala sam jesam li zatvorena i koliko sam skužila rekla je pošto je sve mekano da ne želi sad previše gurati i pipkati da vidi jesam li prst ili dva jer da joj to trenutno ništa ne znači.
    Čak mi je prvo rekla da ne trebam više mirovati, ali kad sam rekla da me grči čim malo i po kući hodam je rekla nek onda ipak čim više mirujem još 2 tjedna. Ona da misli da ću oko 38. tjedna roditi 🤣
    Trbuh mu je 3 puta mjerila jer je prvi put ispadao opet mršav, ali 3. put joj se najbolje pokazao i ima 2400 grama.
    Idući pregled 2.5. 🥰

Meni to sve izgleda pozitivno. Možda bude lakši porod 😊

Simbalija
    15. Travanj 2025. 21:07

Babybell meni moja ginekologica radi od 32tt ctg, takva je praksa kod nje, ali vidim da neke žene naprave prvi tek kad krenu u bolnicu.. 

Drage žene čestitam na porodima i bebicama, vidim da ste sve to brzo i uspješno odradile, držim fige da nam svima budu super porodi 😊

Ja sam sutra punih 34tt, nadam se da ćemo ostati u komadu što duže. Netko je pitao je li opasno ako si uloživa članak, ja sam u prvoj trudnoći ful rano bila uloživa, od 25tt, nisam mirovala bas naprotiv imala sam turbo tempo i radila do kraja i rodila sam na termin. Sad nisam uopće uloživa iako mi je druga trudnoća, idući tjedan mi je pregled pa ću vidjeti je li se što promijenilo..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Babybell
    15. Travanj 2025. 21:16

Yvone

Joj curke svašta prolazite baš mi je žao. Tinchilina drži se, kako su curke rekle sve je to normalno i plakati i loše se osjećati. Mislim da smo generalno i malo pre stroge same prema sebi. A nije lako biti trudnica.
    Moina Sumamed se pije 3 dana i taj treći si već ko nova. Smije se i u trudnoći. Ja ga pila nakon gripe koja se iskomplicirala u upalu.
    Babybell ufff, baš mi je žao da tako prolaziš u TA. Si sigurna da ćeš idući pregled imati kod nekog drugog? Ja sam iz tog razloga da ne dopadnemo bilo kome otišla privat kod Grgića pa sam i kod njega išla u TA. Može se privat i kod Hafnera.

A kako to funkcionira sad privatno jer su me evo vec narucili za pregled iduci utorak. Rekao mi je Blagaić da njega nema u utorak i da ce mi biti neki drugi dr a on ce mi opet biti na pregledu za 2tj🤨 pa ce onda taj drugi reci valjda neko svoje misljenje a ovaj opet svoje. A ovo za ctg cu im onda iduci put napomenuti jer sam mislila da ce mi ga danas radit ali kao sto sam rekla bila sam mozda 5min na pregledu i izasla van sva u soku od toga sto je usporedio carski sa puhanjem na mlako mlijeko do toga da prestanem sa svim dodacima ukljucujuci i zeljezo a anemicna sam🤷🏼‍♀️

1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌

Babybell
    15. Travanj 2025. 21:37

Danas mi muz usput kaze da ima vezu za dr Hafnera ali nije znao da je to bitno da mi kaze🤯 eventualno da sad vidimo ako vec nije prekasno da idemo do kraja kod njega. Ne znam evo bas sam sva zbunjena sad oces carski oces ctg i taj doktor pop mi je samo sve jos vise zakomplicirao

Lejla97
    15. Travanj 2025. 21:39

Babybell

Ja sam od 30tt isla na ctg, zadnjih mjesec dana i dvaput tjedno zbog kolestaze.. 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.