Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sirenita
    14. Travanj 2025. 13:42

Cestitke na bebici😊 ja sam se malo pritajlila s foruma, imala danas pregled, sve je i dalje ok, i nema pomaka, tako da i dalje čekanje… idući pregled u petak, najkasnije što će me držati trudnu je do idućeg utorka..

It’s a girl🩷

AriBari
    14. Travanj 2025. 14:00

Sirenita onda strpljivo cekamo. Ako mozes odi u dugu setnju i vidi s dragim ako bi pomogao u vidu intimnosti ako si sposobna😅ja sam prvi prenjela, na 40+4 sam provela pol dana vani i setala,i imala odnos, navecer sam dobila svoje trudove i otvorila se skroz u 3 sata😊
    Rose ajme uzbudenje raste😊koliko je malecka procjenjena sada?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• rose1502
    14. Travanj 2025. 14:48

Zadnja procjena je bila 01.04 na 2180,sutra kod prijema ce Radit procjenu pa ćemo vidjet.
    Strah me sam da beba nije spremno još za van pa mi to stvara stres hahaha

• samy_lo
    14. Travanj 2025. 14:54

Minniemaus, moonika cestitam
    Ako sam koga izostavila oprostite.

Ima li vas koje ste tjedno vagale bebice, ako da koliko su dobivale u prvim tjednima ? 

Lejla97
    14. Travanj 2025. 14:57

Minnieus

Lejla97

Cestitke minnieus, brz oporavaak❤️❤️

Hvala ti! Moj oporavak je odlican. A curka se cini isto dobro. Cekamo vizitu da vidimo da li idemo domeka 🤗
    Kako su sekice? Jel se maze i paze?

Bas mi je drago, napokon doma, svaka cast na lezanju❤️ 
    Super su, velika u vrticu, malena spava, danas bas isli dogovoriti krstenje🥰
    Curke jel vasima budu krmeljici ujutro na okicama dok se probude? I svako malo se nosic cuje pa cistim..

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    14. Travanj 2025. 15:01

Čokoladica 🍀

PikyB

Čokoladica 🍀

Cure, lista poroda je ooogromna! Dok ste jos tu sve, da pitam par pitanja. Mislim lagano spakirat kofer i torbu. Ako je neka radala u Vinogradskoj, mozete mi reci sta vam je trebalo u torbi za radaonu, a sta u kofer za sobu? I ako je neka imala carski u Vinogradskoj, ide li spinalna i dobije li se beba na prsa odmah, te ima li pratnje u sali? I radi li se francuski carski uopce, jer sam citala da se dr kod kojeg se pokusavam narucit skolovao za francuski carski rez (ja mislim da se tako zove, ako nisam pomijesala).

Mislim da se dr Grgic skolovao za francuski carski rez, on je sada na SD, ne znam jel jos netko u Vinogradskoj educiran..

Dr grgic i dr Cukelj su valjda zajedno bili na edukaciji, koliko citam..ali ne znam rade li to, nisam jos cula da je netko imao. Pa zato pitam.

Za radaonu sam nosila u vrecici vodu, punjac i labelo, 
    Na vrh kofera sam stavila spavacicu u koji sam se presvukla dok sam se otusirala nakon poroda.. 
    u koferu sam imala wc papir, tajice i majice jer nisam poslije spavacice nosila osim tu nakon poroda, uloske, gacice za inkontinenciju, rucnike, osobnu higijenu i za grickati..
    Ako upadnes kod Cukelja imam sve pohvale za njega, ne znam jel radi francuski rez, da si prije pitala bi pitala, culi smo se neki dan porukama, ako se jos sto sjetil da ga trebam, pitati cu ga i to, da ne uletavam samo s pitanjem za francuski rez..

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    14. Travanj 2025. 15:03

samy_lo

Minniemaus, moonikacestitam

Ima li vas koje ste tjedno vagale bebice, ako da koliko su dobivale u prvim tjednima ?

Ne znam u prvim tjednima, ali u mjesec dana je dobila 1100g, rodena 27.2 sa 3190g a na prvom pregledu 1.4 imala 4260g🫣

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Moina
    14. Travanj 2025. 15:37

rose1502

Zadnja procjena je bila 01.04 na 2180,sutra kod prijema ce Radit procjenu pa ćemo vidjet.
    Strah me sam da beba nije spremno još za van pa mi to stvara stres hahaha

Nemoj se brinuti. Moja je rodena sa 2.8kg na 40+0 i sve je bilo u redu. Mozda ce bolje napredovati vani, nebi ju oni van ranije uzimali da za to nema potrebe. Bebe su puno snaznije nego sto mislimo i sa 36+0 im je sve razvijeno i bit ce sve ok. 

rosie0111
    14. Travanj 2025. 17:28

samy_lo

Minniemaus, moonikacestitam

Ja sam prvu bebu vagala, izluđivala se s time, bespotrebno uvela adaptirano prva dva mjeseca itd., zašto važeš tjedno? Šta jede beba?

• samy_lo
    14. Travanj 2025. 17:36

Prvo 3 djece je dobijalo preko kg prvi mjesec, mislim cak da je zadnja dobila 1600 ili 1800 za 35 dana. 

Beba ima zutilo, pa sam je vodila na kontrolu. Rodjena sa 2810, otpusna tezina 2705, danas 2865 sto znaci za 7 dana 160 grama.

Pedijatar se okrenuo pa me pitao da li imam dovoljno mlijeka, iako sam rekla da zna imati i do 6-7 pokakanih pelena. Pa me to njegovo pitanje malo poljuljalo, kao da je htio reci da je malo dobila ili sto vec.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.