Evo mene sa pregleda kod doktora popa Blagaića. Vise je komunicirao sa curom koja se uci moju situaciju nego meni samoj. Govorio je cijelo vrijeme u muskom rodu valjda mu je to navika a ja se bojala uopce pitat da se nisu mozda zeznuli prije pa da ipak nije curica😅 ugl ima 3600 ali nije joj glavica dolje u zdjelici nego je malo sa strane. Kaze bez obzira sto sam ja malo visa zena (170cm imam) da mi zdjelica i nije nesto presiroka i da ako se ovako nastavi da cu mozda bolje ici na carski nego da prirodno. S obzirom na njenu kilazu i moju zdjelicu. Sad me malo emocije peru ne mogu se savladat🙄 iduci pregled je 22.04. pa cemo vidjet oce se sta promijenit
Tak je i meni u prvoj trudnoci govorio u muskom rodu a curica bila pa sam se isto prepala, to mu je neka fora😒 a bolje CR nego da bude traumatican porod isforsiran, znam da je tesko se na tu info pripremiti ali ima primjera di su se zene expresno oporavile od CR. Drzim fige🤞
Na iducem pregledu nece biti on nego neki drugi dokt pa cu mozda dobiti malo bolje info. Ne znam zasto ali ne mogu prestat plakat hahaha. Emocije su na najjace. Valjda jer sam si cijelu trudnocu zamisljala da ce ici prirodno i sad se odjednom spominje carksi. Naravno da je najbitnije da se napravi sto je najbolje za nju a i za mene u smislu da se ne mucimo ako ne ide ali eto treba sad to procesuirat🫣
Ja te razumijem skroz, ovako sam i ja reagirala prosli tjedan kad mi je dr rekao da cu najvjerojatnije morat na carski, jer se nije okrenila i zdjelica je uska itd. Toliko me to pogodilo, ne znam zasto, da nisam vise nista ni pitala 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Evo mene sa pregleda kod doktora popa Blagaića. Vise je komunicirao sa curom koja se uci moju situaciju nego meni samoj. Govorio je cijelo vrijeme u muskom rodu valjda mu je to navika a ja se bojala uopce pitat da se nisu mozda zeznuli prije pa da ipak nije curica😅 ugl ima 3600 ali nije joj glavica dolje u zdjelici nego je malo sa strane. Kaze bez obzira sto sam ja malo visa zena (170cm imam) da mi zdjelica i nije nesto presiroka i da ako se ovako nastavi da cu mozda bolje ici na carski nego da prirodno. S obzirom na njenu kilazu i moju zdjelicu. Sad me malo emocije peru ne mogu se savladat🙄 iduci pregled je 22.04. pa cemo vidjet oce se sta promijenit
Tak je i meni u prvoj trudnoci govorio u muskom rodu a curica bila pa sam se isto prepala, to mu je neka fora😒 a bolje CR nego da bude traumatican porod isforsiran, znam da je tesko se na tu info pripremiti ali ima primjera di su se zene expresno oporavile od CR. Drzim fige🤞
Na iducem pregledu nece biti on nego neki drugi dokt pa cu mozda dobiti malo bolje info. Ne znam zasto ali ne mogu prestat plakat hahaha. Emocije su na najjace. Valjda jer sam si cijelu trudnocu zamisljala da ce ici prirodno i sad se odjednom spominje carksi. Naravno da je najbitnije da se napravi sto je najbolje za nju a i za mene u smislu da se ne mucimo ako ne ide ali eto treba sad to procesuirat🫣
Ja te razumijem skroz, ovako sam i ja reagirala prosli tjedan kad mi je dr rekao da cu najvjerojatnije morat na carski, jer se nije okrenila i zdjelica je uska itd. Toliko me to pogodilo, ne znam zasto, da nisam vise nista ni pitala 🙈
Okej sad mi je malo lakse da nisam jedina koja je tako reagirala🫣
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Babybell ma naravno pod hormonima si, isplaci ako te pogodilo, sve je to ok😊
Pop, hahahha nasmijala si me ful😅
Ma gle kad ti se primire emocije samo se sjeti sto si sve prosla za tu bebicu, pred godinu dana si vjerovatno bila spremna da mozda nikad neces bit mama, a sad te dijeli tjedan dva od tvoje srecice, pa nek dode kako god samo da dode😊
Ja uvijek kazem nije bitno samo da sve bude ok s mamom i s bebom i isto i za dojenje, ma koga briga, samo da su mama i beba dobro i zadovoljne. A pogotovo ako je netko prosao borbu do te bebe. Meni je totalno bilo nebitno za moju kad se rodila hoce jest moje mlijeko ili AD, samo da ona bude dobro i zdrava🥰
Isplaci, prespavaj i bit ce ti to sve ok, a tko zna mozda ni ne bude carski na kraju😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Čestitam na novoj bebici 🥰😊 ...
Ja obavila pregled ujutro, otvorena 3 prsta...rekao je da možemo čekati kad krene samo ili bi sutra ujutro na gel pa smo ako sve bude u redu u petak već doma...
Tako da sam se ja odlučila sutra ujutro za gel, pa ćemo vidjeti kako će sve ići...epiduralne kod nas nema, ali smo se dogovorili za rajski plin, pa reko ajde da i to probam 🤣
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Babybell ma naravno pod hormonima si, isplaci ako te pogodilo, sve je to ok😊
Pop, hahahha nasmijala si me ful😅
Ma gle kad ti se primire emocije samo se sjeti sto si sve prosla za tu bebicu, pred godinu dana si vjerovatno bila spremna da mozda nikad neces bit mama, a sad te dijeli tjedan dva od tvoje srecice, pa nek dode kako god samo da dode😊
Ja uvijek kazem nije bitno samo da sve bude ok s mamom i s bebom i isto i za dojenje, ma koga briga, samo da su mama i beba dobro i zadovoljne. A pogotovo ako je netko prosao borbu do te bebe. Meni je totalno bilo nebitno za moju kad se rodila hoce jest moje mlijeko ili AD, samo da ona bude dobro i zdrava🥰
Isplaci, prespavaj i bit ce ti to sve ok, a tko zna mozda ni ne bude carski na kraju😊
Ma doktor je bas pravi tudum sto se tice same komunikacije evo ne znam sta bi drugo rekla. Kad sam ga pitala sta bi po njemu bilo onda bolje ici na carski rekao mi je da za sad pusemo na mlako mlijeko. Mislim kakav je to odg?? Tako da se nadam na iducem pregledu kod nekog drugog dr dobiti vise info😄 naravno neka ona dodje ziva i zdrava ali samo da se onda svi isto sloze u smislu da se odmah dog za taj carski a ne da se naidje neki dr koji ce reci ajmo probat prirodno pa se na kraju izmuci i ona i ja a svejedno odemo na carski. Taj bi dio htjela izbjec ako ce biti moguce ako me se shvaca.
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Tea cestitam. 🤍
Ne znam sto je summamed jer u AT daju trudnicama samo penicilin i nista drugo.
I da rekao mi je Blagaić da prestanem uzimat zeljezo i prenetalne nego samo da nastavim sa magnezijem pa da vidimo kakva ce mi biti krvna slika. Nezz jeste i vi ostale cure tako prestale piti ili ste pile do poroda
Tea čestitam 🍀🥳😇
Moina sumamed je nekakva alternativa penicilinu recimo, ja ga uvijek dobijem kad trebam nešto, jer imam alergiju na penicilin.
Babybell baš mi žao što tako govori stvari u koje nije siguran, za CR mislim, pa užas. I aj se sad usudi probati vaginalno 😬. I kako misli da sad prestaneš piti željezo, zašto eksperimentirati, pa možeš roditi sutra, a tada nam najviše treba željeza, pogotovo ako krvariš... Baš čudan neki doktor 🤷
Inače mi došli doma 🥳 Curka mi je oduševljena s bracom, ali mislila je da će se on moći odmah igrati s njome 🤣 donijela mu loptu, mišica slatka.
Babybell ma da znam kakav je, cudan skroz ni meni nije sjeo🙄
A ovo te razumijem skroz, meni je to bilo u prvoj trudnoci, jos mi je moja gineko to rekla da je izgledan carski jer nije glavom usla u zdjelicu i da po velicini izgleda da ni ne moze, u TA su na prvom pregledu rekli da je manja od stvarne procjene i da ce bit ok. Isto su rekli kad sam dosla u trudovima i na kraju 3h kasnije zavrsila na carskom, tako da je ispalo da je moja gineko bila u pravu.
Ovo za prestanak pijenja zeljeza mi nije jasno?🙄zasto bis prestala pa ja sam ga pila i nakon poroda.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tea čestitam od ❤️ uživajte u mazenju 🥰
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super, grlić i dalje dug i na mjestu. Bebači suprr napreduju i skidaju me sa cordipina. Pustila me hrabrost skroz, plačem već 2 dana hahahaahha, nemrem vjerovat da sam takav drekec, u usporedbi kaj ste vi druge sve prošle hrabre i staložene. Ugl, možda sutra idem doma, ako se trudovi ne vrate, al sve se bojim prigrlit tu opciju da se ne slomim ako se opet nekaj pokrene. Gledam maloga na kamericu doma koju inače koristimo za spavanje, i vidim da je dobro. Al osjećam se ko neki duh, pa kolko mi je to pasalo sad me uznemirava hahahah. Joj luda glava 🙄
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji