Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    15. Travanj 2025. 16:55

Al Babybell, pop Blagaić ahahahaha, riknula sam od smijehab🤣

💙 5/2023

rosie0111
    15. Travanj 2025. 17:04

Tinchilina

Tea čestitam od ❤️ uživajte u mazenju 🥰

Ja sam danas bila na pregledu, sve je super, grlić i dalje dug i na mjestu. Bebači suprr napreduju i skidaju me sa cordipina. Pustila me hrabrost skroz, plačem već 2 dana hahahaahha, nemrem vjerovat da sam takav drekec, u usporedbi kaj ste vi druge sve prošle hrabre i staložene. Ugl, možda sutra idem doma, ako se trudovi ne vrate, al sve se bojim prigrlit tu opciju da se ne slomim ako se opet nekaj pokrene. Gledam maloga na kamericu doma koju inače koristimo za spavanje, i vidim da je dobro. Al osjećam se ko neki duh, pa kolko mi je to pasalo sad me uznemirava hahahah. Joj luda glava 🙄

Super vijest, nadam se da ćeš doma🤞. Nije ni tebi lako, teško je uspoređivati situacije. Ja sam rodila i bila 3 dana u bolnici pa sam plakala makar 3x za malom. Maleni su oni 🥹

AriBari
    15. Travanj 2025. 17:27

Flower oo pa sretno😊
    Je malecki ozdravio?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• cupko
    15. Travanj 2025. 17:31

Pročitam što se napisale, samo da javim da sam doma 🤣
    U knjižicu mi je napisala;
    R. dio smekšan, ušće uloživo, sakroponirano, glavica nabita.
    Pitala sam jesam li zatvorena i koliko sam skužila rekla je pošto je sve mekano da ne želi sad previše gurati i pipkati da vidi jesam li prst ili dva jer da joj to trenutno ništa ne znači.
    Čak mi je prvo rekla da ne trebam više mirovati, ali kad sam rekla da me grči čim malo i po kući hodam je rekla nek onda ipak čim više mirujem još 2 tjedna. Ona da misli da ću oko 38. tjedna roditi 🤣
    Trbuh mu je 3 puta mjerila jer je prvi put ispadao opet mršav, ali 3. put joj se najbolje pokazao i ima 2400 grama. 
    Idući pregled 2.5. 🥰

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Babybell
    15. Travanj 2025. 17:34

AriBari

Babybellma da znam kakav je, cudan skroz ni meni nije sjeo🙄
    A ovo te razumijem skroz, meni je to bilo u prvoj trudnoci, jos mi je moja gineko to rekla da je izgledan carski jer nije glavom usla u zdjelicu i da po velicini izgleda da ni ne moze, u TA su na prvom pregledu rekli da je manja od stvarne procjene i da ce bit ok. Isto su rekli kad sam dosla u trudovima i na kraju 3h kasnije zavrsila na carskom, tako da je ispalo da je moja gineko bila u pravu.
    Ovo za prestanak pijenja zeljeza mi nije jasno?🙄zasto bis prestala pa ja sam ga pila i nakon poroda.

Pa evo i ja imam sto upitnika iznad glave. I kad sam ga pitala zasto da prestanem sa zeljezom i prenetalnim rekao je da je to veliko opterecenje za jetru i da sad pustim da mi se jetra od svega oporavi. A na clexanu sam i dalje i sad da zeljezo radi neko opterecenje ne znam evo. Inace AST mi je na zadnjem vadjenju prije mj dana bio 40, ja od 18te god imam blago povisenje jer sam imala mono. Nakon cijele trudnoce sto sam isla privatno di su mi uvijek sve lijepo objasnili, danasnji pregled na koji sam cekala 2h a koji je trajao 5min i gdje sam najzbunjenija ikad i zbog tog carskog i zbog eto toga da stanem sa svim dodacima prehrane. Ne znam sta misliti osim da jedva cekam iduci uto i da cu mozda dobiti bolje info u vezi svega🙄 i vaginalno me nije pregledao da mi kaze da li se mozda cerviks skratio, samo me popipao dolje trbuh, uzv je trajao par sek i na temelju toga rekao imate malu zdjelicu. I jos mi curicu pretvorio u decka sto je manje bitno ajde ali opet nije ni to bilo lijepo za slusat da o njoj stalno govori u muskom rodu. Mozda zvucim prerazmazemo ali vjerojatno i jesam nakon toliko dugo odlazaka privatno gdje sam dobila sve na pladnju😅 

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

AriBari
    15. Travanj 2025. 17:35

Ajme Tinchilina pa to su super vijesti. Ma joj tesko je to znam, nemoj bit stroga prema sebi. Plakale smo sve, nismo roboti, fali ti dijete  da ti se srce lomi. Sve znam. Drzim fige da te puste doma🤞 nisi duh, on nije ni svijestan koliko te nema, a oni to sve zaborave ne brini mene nije bilo 45 dana i sve je po starom kao da se to nikad nije ni desilo cak ako se neceg i sjeti je u pozitivnom smislu, tipa se sjecas mama kad si u bolnici imala onaj super krevet koji se vozi😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

flower
    15. Travanj 2025. 17:41

Ari je, malac je ozdravio, tako da ja mogu sutra sto posto biti posvećena tome što slijedi :)

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Tinchilina
    15. Travanj 2025. 17:56

Ari, baš lijepo kak si joj to ko neku super situaciju prikazala. 
    Rosie, hvala na iskrenosti. Ja sam čak i bila hrabra prva 3 dana, no sad me sve stislo kako dani idu. 
    Jako mi je drago da vam je i prilagodba na bebu super prošla. Vidiš kak neka djeca baš to lijepo prihvate. Nadam se sličnom iskustvu 😁

💙 5/2023

Tea96
    15. Travanj 2025. 18:33

Curke hvala vam na cestitkama 🥰

Na brzinu sam prelistala Tinchilina super vijest drzim fige da ste cim prije domeka svi zajedno 🥰
    flower sretno sutra 🤞🥳

Mi se malo mucimo s papanjem jer imam uvucene bradavice ,uzela sam one sesirice aventove pa nesto kao nasisava al nis jos konkretno, sestre kazu da nije gladan jos kao tek se rodio pa od posteljice je sit 😅 reko ok, makar stavlja prstice u usta na kraju mu je dala dohranu 10 ml i sad spavamo :))

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

Moina
    15. Travanj 2025. 19:07

Ja opet na antibioticima. Imam anginu i upalu uha, nemam snage progutati svoju slinu a kamoli nesto drugo. Ko da nemam snage oci drzat otvorene, mala kaslje da ju je toliko tesko za slusati ali kaze da je njoj bolje upala. 
    Sutra moram u bolnicu na pregled, smeta me zrak oko mene. Poludit cu. A moram 10 sata pit antibiotik.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.