Nadam se da ste se odmorile za vikend!Mene ovaj tjedan ceka zadnji pregled kod mog ginekologa a onda krecem u bolnicu. Pocela sam pripremati i prati stvari za bebu, jako mi je to nerealno
Vidim u Lidlu jos nista od trudnicke robe.. imate preporuku gdje kupiti dobre grudnjake za dojenje? Prvi put sam sve uzela u Lidlu, a sad kako nema gleda gdje bih mogla uzeti a da nisu preskupi.
Jos jedno pitanje za mame koje imaju ili su imale stokke onaj stalak za kadicu? Kakav vam je bio jel vam koristio?
U h&m je bilo super grudnjaka i potkošulja za dojenje, meni su još dobri nakon 2 godine. Ja isto čekam u lidlu da bude trudnička roba, trebale bi mi tajice pa nikako... Izgleda neću ni dočekati 🤣 Skoro cijelu trudnoću nemaju ništa, sjećam se da je bilo nešto na početku, ali baš neobično.
Nadam se da ste se odmorile za vikend!Mene ovaj tjedan ceka zadnji pregled kod mog ginekologa a onda krecem u bolnicu. Pocela sam pripremati i prati stvari za bebu, jako mi je to nerealno
Vidim u Lidlu jos nista od trudnicke robe.. imate preporuku gdje kupiti dobre grudnjake za dojenje? Prvi put sam sve uzela u Lidlu, a sad kako nema gleda gdje bih mogla uzeti a da nisu preskupi.
Jos jedno pitanje za mame koje imaju ili su imale stokke onaj stalak za kadicu? Kakav vam je bio jel vam koristio?
Bili su nedavno u Lidlu grudnjaci za dojenje, ja sam uzela. Ne znam kakvi su jer nisam probala jos. Ali cine mi se ok. Potkosulje za dojenje i pidzame za trudnice su bile u kauflandu i vidim da ih jos uvijek ima, bar u mom kauflandu.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bili su nedavno u Lidlu grudnjaci za dojenje, ja sam uzela. Ne znam kakvi su jer nisam probala jos. Ali cine mi se ok. Potkosulje za dojenje i pidzame za trudnice su bile u kauflandu i vidim da ih jos uvijek ima, bar u mom kauflandu.
Promaknuli su mi grudnjaci, ali to mi ni ne treba, ali samo da napišem da su dobri, imam i iz lidla 🤣🤣
Da Lidl je imao samo jednom trudničku ponudu, bez veze.
Cure imali neka s niskim tlakom? Mene izgleda jučer i danas zeza skakanje s normalnog na niski i nazad i kao pijana sam bila jučer cijeli dan, a čini mi se da će i danas biti tako.
Čitala sam da niski nije opasan za bebu tako da sam sretna što nije visoki, ali me nervira što nisam sposobna za ništa 🤣
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Moinakad ti je to dijagnosticirano? Nadam se da ne mora nista strasno znaciti🤞
Jos oko bozica. Imam veliku posteljicu ali jedan dio posteljice je odvojen i prikopcan za veliku posteljicu sa nekim zilama. Nadam se da ce sve lijepo samo izac van a ne da cu morat na ciscenje
Da prije par tjedana je u Lidlu bilo grudnjaka, uzela sam to ali nisu bas najbolji, u smislu ne podupiru bas, probat cu pogledati u H&M. A i valjda ce doci neka trudnicka roba tamo uskoro..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Moina nisam to ulovila ako si pisala. Ok nadam se da ce ti sve proc ok kod poroda😊🤞
Stokke kadica ja imam samo kadicu od prve. Nisam uzimala dodatak i s prvom i sad s drugom kupam bez toga ispraksirala sam se ruku jednu pod njenu glavicu i tijelo polozis u kadicu, a s drugom rukom je perem. Ispraksiras se brzo😊
Tad kad sam kupovala smo bili u ful malom stanu i kad sam uzela tu sklopivu kadicu taj umetak koji onda opet zauzima mjesto mi nije imao smisla nekako😅
Lidl e to sam se i ja neki dan cudila kako nije bilo trudnickog u Lidlu nijednom osim ono na pocetku. A sjecam se u prvoj trudnoci da sam u dva navrata kupovala.
Nizak tlak imala ja kroz cijelu trudnocu, nemam neki recept za pomoc, jela slano, pila kavu, ma nije nis pomagalo. Ali da to mije opasno jedino si koma😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
piky imam ja grudnjake za dojenje iz h&m, dobri su samo uzmi realnu velicinu, nemoj ici na puno vecu.
cupko na pregledima sam u dva navrata imala nesto nizi tlak, oba puta je bila juzina vani a i nisam popila kavu pa se sestra nije puno uzrujavala. prosli tjedan isto na juzinu sam se osjecala lose, tlak gornji oko 105 ali poslije rucka i spavanca sam bila ko nova.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Bili prije mjesec dana grudnjaci u lidlu, znam da sam u bolnici listala katalog i vidjela😅😅 a tajice su bile prosle godine , 11-12 mjesec i od tada nisu ja mislim, vise se ne sjecam al znam da ih dugo imam, a nisam radila vise, znaci tu negdje su bile tajice..
Kak ste curke? Mi se spremamo na spavanac, vec dugo je budna i samo osluskuje kak pricam
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ej curke! Grudnjaci za dojenje su super iz H&M-a. Ja sam kupila na početku trudnoće jer me na mojim klasičnim počela žuljati žica. I stvarno su Peri deri. Što se tiče južine, na mene isto djeluje tako da mi nažalost tlak divlja tj. još mi je viši navečer i stvarno me to toliko jako iscrpljuje. Nemogu otići spavati u miru jer osjetim simptome i ne mogu ne razmišljati o tome da li će preći “crvenu liniju” pa da moram u bolnicu. Pa imam filmove u glavi da li bi me odmah inducirali ili ne 🤦♀️ ili bi mi ipak spustili samo… Ali danas je valjda kraj južini od sutra sjeverac pa se nadam boljemu. Sad mi je prvi cilj dočekati četvrtak i pregled da bi zakazali datum indukcije ukoliko ne bi prije toga krenulo samo.
Sortiraj odgovore
Najstariji