Jen_dva malac je vani i na sigurnom, oni super brinu o njemu i neka bude tamo malo na pracenju to je najbolje za njega😊 Vjerujem da je to preventiva isto kao i kod mene. A ti lijepo odmaraj i oporavljaj se. Za njega je najvaznije da ti njegova mamica budes dobro i spremna za njega kad ga izvade a to ce biti brzo. Probaj se sada naspvati dok ga ne izvade van i donesu tebi na brigu, tako se tijelo najbolje oporavlja😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
I nis ne brini za maleckog. Njemu je tamo lijepo toplo i svi ga dvore, on ne zna ni di je, toplo je kao da je u trbuhu, on ni ne kuzi da je vani, tako da nis ne brini😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Cure dosao nam je mali prasac, ima 3340g i 47cm, mal, zguzvan i glasan 🥰 stavili su ga prvo u topli krevet al su ga ipak prebacili u inkubator jer je stenjao, ja sad ne znam koliko je to uobicajeno al valjda ce sve bit ok..
U Petrovoj zbog gripe nema posjeta uopce, sto mi tesko pada evo
Cestitke i brzi oporavak i za mamu i bebu😊
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Little baby moj trudnički mozak je tek sad skopčao 🤦♀️da se bojiš za najmanju odnosno tek rođenu, jel tako? Ako dojiš super. To joj je najbolja hidracija. Za ove starije vrijedi rehidromix i sve ostalo. Probaj pitati patronažnu malo oko toga, vjerujem da ti dolazi češće u ovo prvo vrijeme. Ili nazovi pedijatra kod kojeg su ostala djeca pa pitaj za savjet. Za tak male bebe neznam stvarno.
Ma da za najmanju,tek rodenu. Krivo sam se i ja mozda izrazila😂
Ona je super,patronazna rekla da pazim da jede,dojimo. Pije onaj panda probiotik vec neko vrijeme i kao trebala bi biti zasticena jednim djelom sa dojenjem i tim probiotikom.
Micem je stalno u sobu od njih da nisu blizu nje i nedam im da ju diraju. Nadam se da cemo uspjet evo da ona ne dobije,jer bas me strah😔 ja stalno perem ruke,boravim s njima sto manje. Muz sva sreca kuci pa preuzeo brigu oko njih
Ma nemora biti da ćete pobrati, dobro radiš sve.
Kako daješ probiotike maloj bebi i koju količinu? Ja imam tu Pandu probiotik doma pa sam razmišljala da bi to dala ali neznam kako i koliko i jel može stvarno od starosti par dana.
Dajem joj jednu vrecicu dnevno po preporuci patronaznr jer ju je dosta taj trbuh mucio otpocetka jos. Pa mi je to preporucila,moze se razmutit i vodi ili AD ili izdojenom mlijeku. Ja stavim vrecicu,i skroz malo vode ili izdojenog mlijeka ovisi sta imam. Otprilike 10 ml i to joj dam na spricu u usta
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jen dva čestitam na malenom smotuljku! Bit ce on dobro,na sigurnom je. Bolje da ga promatraja i bude pod okom. Vjerojatno zele samo biti oprezni
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Little baby moj trudnički mozak je tek sad skopčao 🤦♀️da se bojiš za najmanju odnosno tek rođenu, jel tako? Ako dojiš super. To joj je najbolja hidracija. Za ove starije vrijedi rehidromix i sve ostalo. Probaj pitati patronažnu malo oko toga, vjerujem da ti dolazi češće u ovo prvo vrijeme. Ili nazovi pedijatra kod kojeg su ostala djeca pa pitaj za savjet. Za tak male bebe neznam stvarno.
Ma da za najmanju,tek rodenu. Krivo sam se i ja mozda izrazila😂
Ona je super,patronazna rekla da pazim da jede,dojimo. Pije onaj panda probiotik vec neko vrijeme i kao trebala bi biti zasticena jednim djelom sa dojenjem i tim probiotikom.
Micem je stalno u sobu od njih da nisu blizu nje i nedam im da ju diraju. Nadam se da cemo uspjet evo da ona ne dobije,jer bas me strah😔 ja stalno perem ruke,boravim s njima sto manje. Muz sva sreca kuci pa preuzeo brigu oko njih
Ma nemora biti da ćete pobrati, dobro radiš sve.
Kako daješ probiotike maloj bebi i koju količinu? Ja imam tu Pandu probiotik doma pa sam razmišljala da bi to dala ali neznam kako i koliko i jel može stvarno od starosti par dana.
Dajem joj jednu vrecicu dnevno po preporuci patronaznr jer ju je dosta taj trbuh mucio otpocetka jos. Pa mi je to preporucila,moze se razmutit i vodi ili AD ili izdojenom mlijeku. Ja stavim vrecicu,i skroz malo vode ili izdojenog mlijeka ovisi sta imam. Otprilike 10 ml i to joj dam na spricu u usta
Super, hvala puno! Budem tako probala.
Jen dva čestitke na malom klupku sreće, brzi oporavak☺️
Baby handling bila sam danas i stvarno sve preporuke, mala je grupa pa smo lijepo mogli vježbati na lutkama (doduše nije isto kao na bebi😅), ali patronažna sve lijepo objasni.
It’s a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji