Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

flower

Broj poruka: 184

Prijavi adminu

Samo javljam da je moj ogtt dobar :) 
    5.0
    7.7
    5.9

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

• Baby❤

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

Curkeee
    Znaci nisam zadovoljila uvjete i sad dobivam na komplikacijama najmanji iznos od 475€ ili kolko vec.
    Zanima me dal cu sad manje dobivati  i na rodiljnom i roditeljskom dopustu? 😭😭 Mislim ja sam na minimalcu svakako tako da sam u prosloj trudnoci stalno dobivala oko 600€ gore/dolje.
    Ako ima koja mama da je u mojoj situaciji molim pomozite jer cu poludjet 😭😭
    Pisem na hzzo oni nemaju pojma o nicem i nista neznaju ili jednistavno ne zele nista reci.

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

A vi koje ste na clexanu, ja sam s prvom trudnocom rodila prirodno, pukao vodenjak, izazvali trudove i rodila prirodno normalno.
    Taj dan se nisam pikala, tek iduci dan u svoje uobicajeno vrijeme i to je to 
    Nadam se da cu i s ovom trudnocom s lakocom roditi da nece biti problema.

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Ej cure odlicne vijesti kod mene, obavili prvu intrauterinu, koja je prosla odlicno🥳🥳
    Pratimo jos bebicu cijeli dan al ctg na kojem sam bila skoro sat vremna je odlican, to sam isla odmah nakon zahvata😊
    Spustili protoke, beba odlicno, kupili 10 dana sigurno ako ne i 2-3 tjedna😊👍

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

jen_dva

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Cestitke Ariii 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Koji je sad plan, ostajes u Zagrebu na promatranju ili te pustaju doma?

02/2023 💔👼 22tt

• anxietylevel100

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

To su divne vijesti Ariiiii
    Bas sam sretna zbog vas dvijee
    Ima li neka od vas iskustva sa tim da je bebi glava nisko a grlic dug 4cm, cvrst, zatvoren,bez tunelizacije. Svjesna sam da to moze podstaknuti prijevremeni porođaj jer pritisak moze dovesti do otvaranja ali me zanima kolike su mi sanse za to ako je nalaz na grlicu potpuno uredan ? 
    Doktor mi nije preporučio mirovanje, samo je rekao da nosim pojas kad hodam..

• Kokili

Broj poruka: 240

Prijavi adminu

AriBari

Ej cure odlicne vijesti kod mene, obavili prvu intrauterinu, koja je prosla odlicno🥳🥳
    Pratimo jos bebicu cijeli dan al ctg na kojem sam bila skoro sat vremna je odlican, to sam isla odmah nakon zahvata😊
    Spustili protoke, beba odlicno, kupili 10 dana sigurno ako ne i 2-3 tjedna😊👍

Bravo!!!!! 💜💜💜💜

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Mašnica_22

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Cure nema me puno na forumu, jednostavno pored jednogodisnjaka i ostalih obaveza ne stignem. Sutra sam punih 27tt, a nisam jos ni trakicu stavila dole 🫣
    AriBari upratila sam tvoj slucaj i drago mi je da je sve uredu, nadam se da ce tako i ostati i da ce beba jos malo biti u maminoj busi 😍🤞
    Naime, radila sam ogtt i prvi na taste mi je bio 5,2. Glukozu nisam ni pila jer su rekli da nema potrebe, jer je na taste previsok. Sad sam dobila uputnicu za dijabetologa, gdje ce mi vjerovatno savjetovati neku vrstu dijete. Malo me kopka to sto sam dan prije vadjenja krvi jela slatko u enormnim kolicinama, bukvalno na svaka 2 sata nesto. Jel moguce da mi je od toga bio povisen ili ipak ne?

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Bebika

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

Ari predivne vijesti 🥰🥰🥰 sreća prati hrabre, hrabre prati sreća (Urban D. Znas sigurno pjesmu Riječanko) 😁😁 baš mi je drago! 
    Pitanje za cure koje su u tjednima kao moje..na prošlom ginekološkom sam dobila uputnicu za laboratorijske pretrage krvi i urina. Jutros sam išla vaditi i odmah su stigli nalazi. Dosta loše kako vidim što me iznenadilo jer ne osjećam tegobe niti simptome. Bakterije u urinu, zamućen, povišeni leukociti u krvi i urinu, gama snižena…malo me brine. Zvat cu ginekologicu sada. 

Moina

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

anxietylevel100

To su divne vijesti Ariiiii
    Bas sam sretna zbog vas dvijee
    Ima li neka od vas iskustva sa tim da je bebi glava nisko a grlic dug 4cm, cvrst, zatvoren,bez tunelizacije. Svjesna sam da to moze podstaknuti prijevremeni porođaj jer pritisak moze dovesti do otvaranja ali me zanima kolike su mi sanse za to ako je nalaz na grlicu potpuno uredan ?
    Doktor mi nije preporučio mirovanje, samo je rekao da nosim pojas kad hodam..

Ja sam u prosloj trudnoci imala tako, i sad je mali jako nisko. Samo odmaranje i sto manje kretanja i bit ce sve ok. Tako je meni bilo u prosloj tridnovi, na kraju morala na indukciju jer sam bila kompletno zatvorena. Nemoj panicarit i bit pod stresom, bit ce sve ok ali guzica na kauc, noge u zrak i sto manje okolo hopsat! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.