Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Gledam isto ovaj next to krevetic, cini m se zgodno. Mi imamo sve od prve curke, fali nam par sitnica i robica, ali nisam nista pocela pripremati, napravila sam samo popis sto mi fali. S pripremanjem planiram krenuti kad odem na porodljni u 3 mj. 
    Simbalija, vidim da si u prvoj trudnoci bila na clexanu - kakav ti je bio porod? jesi imala dogovoreni carski ili indukciju zbog clexana? 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

mama_ana

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

Jos jedna preporuka za Amazon.de. Dosta brzo dodju posiljke, a ako se slucajno nesto dogodi u transportu, izgube posiljku ili posta ne dostavi Amazon uredno vrati novce. Ima i jedna odlicna fora ako se registrirate na njihov Baby registry dobijete 15% na sta god zelite za bebu. Mi smo napravili Wishlistu i stavilu hrpu tih Philipps stvari, cak i neke vece npr. Ergobaby Omni nosiljka je kod nas 188€, a na Amazonu trenutno 100€, i jos ce nam odobriti 15% na tu snizenu cijenu. Pa eto tko ima volje i zivaca za njuskanje po Amazonu ja vam od srca preporucujem. 

• dddd30

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Ja sam ipak danas isla na kontrolu kod doktora jer mi je rekao da ipak dodjem da me pregleda jer nisam toliko osjecala bebu. Ali hvala Bogu sve je uredu, samo je trenutno okrenut nogicama dole 😊 sad sam 30+3 i teski smo 1800 kg 🥰🙏🏻 tako da AriBari meni nece biti sljedeci pregled 03.02 jer mi je danas to odradio, pa je sljedeci pregled 10.3 ♥️

Kawa

Broj poruka: 515

Prijavi adminu

jen dva, mama ana ok utjesile ste me 😃 ja sam sastavila popis i po njemu idem lagano kako na sto naidem. babybell tvoja curica je stvarno cudo kad je odlucila doci s tako malim sansama prirodnim putem ❤️ i bas si lijepo ovo napisala, nakon borbe koju prodemo da dodemo do njih i porod dode kao nagrada 🥰
    minnieus nadam se da cete uspjeti preseliti ❤️ mi vecinu preuredenja radimo sami i sretna sam sto se osjecam odlicno i mogu muzu pomoci oko nabavke svega, a i kad radnici u pevexu i ferotermu vide trudnicu nista im nije problem ukrcati 🤣🤣
    nexttome vidila sam da freeon ima neki 2u1 koji se kasnije pretvori u hranilicu, izgleda mi zgodno s obzirom da ce mi trebati jos jedna hranilica i krevetic za kod roditelja.
    dobila sam i ja dosta preporuka za amazon.de pa cu bas jedan dan s laptopom malo pronjuskati.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

moonika

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Ari sad čitam šta se dešava i neopisivo mi je žao. Vjerujem da ti nije lako. Meni nije bilo lako ovo čitati. Ali predivno kako smo sve skupa uz tebe i nadam se da ti to pomaže bar malo u teškoj situaciji. Ti koja si nas sve tu virtualno tješila i hrabrila za svakakve razlicite situacije sad si ti u jednoj i ja sad nazalost nemogu naći prave rijeci šta reći. Voljela bi da ostaneš hrabra i pozitivna i ideš korak po korak. A sve svoje misli slobodno dijeli tu sa nama a mi ćemo probati pomoć koliko možemo 

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

AriBari

Broj poruka: 954

Prijavi adminu

Ej cure, ma ja sam vam ful ok, evo danas stvarno, prosla sam s doktorima kroz postupak i bas smo svi optimisticni da ce bebica to dobro prihvatiti i da cemo uspjeti izdurati dalje😊
    Tako da sam se ful opustila i bas sam dobre volje danas. Jucer mi je to tesko palo jako, nakon vikenda doma, i onda u losije vijesti, pa sam sve isplakala. Makar sam podsvjesno znala da doktori to ocekuju i da me pustaju za vikend dok je jos sve ok da napunim baterije sa svojima prije nego ovo sve krene😊
    Sve ovo je bilo ocekivano, a mogu biti sretna da se pocelo sad tek pogorsavati a ne u 20 tjednu, a znate i same koje me pratite od pocetka da su scenariji bili svakakvi😊
    Pozitivno je da je i bebica velika, 1800 gr, da je posteljica sprijeda i pupkovina pristupacna. Ja sam stvarno hrabra i vjerujem da ce to sve skupa proc jako dobro. Danas su mi sto puta vadili krv, a mrzim to, na kraju sam se s doktorima pocela zezati dajte tu intrauterinu da rijesimo samo mi nemojte vise krv vaditi🤣🤣
    Sestre su super stvarno, cak su mi ispricale za neke puno teze slucajeve gdje su zene prosle i veci broj inteauterinih kod njij i da je sve bilo super.
    Tako da pozitivno do kraja😊👍

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Simbalija

Broj poruka: 1316

Prijavi adminu

Čitam sad ove svoje proroke umjesto protoka! 🤣 Moj mobitel je poludio.
    Piki nisam bila na clexanu u 1.trudnoći, tek nakon pobačaja su mi otkrili mutirane gene i trenutno sam trudna i primam clexan. Nadam se vaginalnom, mislim da nije indikacija za carski.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• samy_lo

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Pozdrav,
    AriBari, saljem ti puno zagrljaja, bice sve ok ABd, dosla si do 32 sedmice, mislim usla si u nju, obzirom da si za sedmicu vise, ako se dobro sjecam.
    aBd i nakon intrauterine jos barem 2-3 sedmice. Znam da si zabrinuta, tesko je nama koje citamo, ali bice sve dobro.
    Moji bolovi, su manje prisutni, ali pocela sam piti RODIAKAL, ili kako se vec kaze, i povecala magnezij.Robica, nisam nista, tek cu u februaru polako. Iako sam po ZM 29+5, moram i to imati u vidu, jer i prosli put sam se porodila skoro na orvi termin, a ne po UZV.

little baby

Broj poruka: 557

Prijavi adminu

Simbalija

Piki nisam bila na clexanu u 1.trudnoći, tek nakon pobačaja su mi otkrili mutirane gene i trenutno sam trudna i primam clexan. Nadam se vaginalnom, mislim da nije indikacija za carski.

Ja sam na fragminima i pikam se,nije trobofilija indikacija za carski. Bar evo meni nije do sada bila. Pikam se cetvrtu trudnocu i svi su bili inducirani pa ce i ova biti inducirana. Jedino se nisam u prvoj pikala jer tada nisam jos znala za trobofiliju

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• PikyB

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

little baby

Simbalija

Ja sam na fragminima i pikam se,nije trobofilija indikacija za carski. Bar evo meni nije do sada bila. Pikam se cetvrtu trudnocu i svi su bili inducirani pa ce i ova biti inducirana. Jedino se nisam u prvoj pikala jer tada nisam jos znala za trobofiliju

Porodi su ti bili inducirani zbog trombofilije ili je bio neki drugi razlog? 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.