Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Ari super vijesti😀 neka samo tako ostane i bebica bude dobro❤️
    Bebika imala sam istu situaciju sa urinom, povišene leukocite i u krvi i u urinu, dosta bakterija, a bez ikakvih simptoma. Poslala me gin na urinokulturu odmah idući dan i bilo je sve sterilno. Popila sam sok od brusnice preventivno jedno tjedan dana po 1dcl ali gin je rekla da se ništa ne brinem, jer je urinokultura uredna

3🧒

• Tinchilina

Broj poruka: 447

Prijavi adminu

Hvala ti što si nam sve u detalje prenijela. Baš nekako filmski 🥰 u principu tim postupkom se "samo" digne razina željeza jer bi manjak njega uzrokovao xy loših stvari. Sad mi je puno jasnije. Sad nek.lijepo malena uživa u bušici sa.mamom.svojom ❤️

💙 5/2023

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 627

Prijavi adminu

AriBari

Pa zanimljiv je postupak i nevjerojatno je sto se danas u medicinj radi, ja sam znala kakav je postupak al moram priznati da je tim bio odlican i tako uigran da ih je bilo gust gledati. Sterilizira se trbuh cijeli, sve je sterilno cak i sonda od utza ide u sterlinu vrecicu neku. Doktor ultrazvukom prati i iglom ude u trbuh i dode do pupkovine i punktira u njoj venu. Onda se prvo izvuce mala kolicina bebine krvi koju sestra trci odnjeti u labos(al doslovce trci). Dokle doktor kroz tu istu zabodenu iglu pocinje bebi davati krv, krv ulazi u pukovinu i u bebin krvotok. Labos se javlja doslovce za 3 min s nalazima pocetnog hematokrita bebe te po tome odlucuju koliko krvi moraju dati. Moja beba je imala srednju razinu anemije, ne prejaku. I daje se sprica za spricom pomalo. To radi sestra a doktor prati sve na utz i govori dal da stane nastavi itd. Cim je gotovo uzima se opet uzorak te krvi da se jos jednom vidi hematokrit. Zaljepe sterilnu gazu s alkoholom di je bio ubod, to je ubod kao da si krv vadio. Rade odmah utz da vide stanje bebe i koliko su se protoci smanjili, mi smo dosli u normalne vrijednosti za moje tjedne. Spajaju onda na ctg i prati se beba jos nekih 45 min, sat vremena. Taj dan savjetuju mirovanje, samo odlazak na wc, ipak je punktirana pupkovina i vena😊

Ari zvuci kao znanstvena fantastika 🤣 svaka cast da tako dobro to sve podnosis. 
    Ja sam pocela kupovat stvari, toliko toga ima, da jednostavno moram krenit...
    Danas smo gledali kolica i narucili ih da iskoristimo i popuste koji jos traju.
    Je li netko narucivao sa malizakladi iz Sl? I ima li netko njihaljku Kinderkraft mimi? Cini mi se slicna babybjornu koji je stvarno preskup 🤯
    Takoder gledam kinderkraft grow krevetic.
    Ja sam sa kilama na +2,5, ali mi se toliko apetit otvorio ovih dana da samo trpam u sebe 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Simbalija

Broj poruka: 1317

Prijavi adminu

Ari ovo su predivne vijesti! Medicina je jako napredovala i super mi je što se zbilja trude da sve bude u redu. Vjerujem da će bebica biti dobro s tako odličnim timom i doktorima.  Samo hrabro naprijed!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• cupko

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Ari bas sam sa divljenjem čitala postupak. Svaka čast doktorima, ali i tebi i bebi. Neka tako super sve ostane! 🙂
    Bebika meni je bilo isto kao tockici, dva puta nalaz urina malo lošiji i onda urinokultura sterlina i doktorica je rekla da je to najbitnije. Sad svaku večer popijem čašu čaja od brusnice preventivno i nedavno sam opet radila urinokulturu jer mi se činilo da me nešto muči, ali je i dalje sterlina. 
    Ja sam na +7kg 🙈
    Ne mogu dočekati petak i pregled da vidim bebu, ali đe i strah što i kako je s cerviksom i gdje se beba nalazi kad čitam vaše sad komentare. Valjda će biti ok 🤞🏽

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Kawa

Broj poruka: 517

Prijavi adminu

cokoladica za koja ste kolica odlucili, jel prevagnuo muzev izbor 🤣 moja kuma je prije cca 3g narucivala direktno iz slo sa njihove stranice bez problema.
    i da tako sam i ja bila do polovice na mozda +3 a sada otkad sam na komplikacijama toliko dobijem izmedu svakog pregleda 🤣 moram samo malo vise setati, srecom imam psa.
    ja sam danas nesto robice kupila u Kiku i Sinsayu na popustu, sve kupujem do vel 68 da ne gomilam. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 627

Prijavi adminu

Kawa

cokoladica za koja ste kolica odlucili, jel prevagnuo muzev izbor 🤣 moja kuma je prije cca 3g narucivala direktno iz slo sa njihove stranice bez problema.
    i da tako sam i ja bila do polovice na mozda +3 a sada otkad sam na komplikacijama toliko dobijem izmedu svakog pregleda 🤣 moram samo malo vise setati, srecom imam psa.
    ja sam danas nesto robice kupila u Kiku i Sinsayu na popustu, sve kupujem do vel 68 da ne gomilam.

Ma na kraju uopce nismo kupili ona koja smo naumili maxi cosi, jer kad smo dosli u trgovinu i malo ih usporedili i provozali svidila su nam se druga, free on. Puno su laksa i okretnija. Valjda nismo pogrijesili 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Bebika

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Curke hvala na umirujućim odgovorima. Zvala me gin i rekla da sutra obavim urinokulturu pa ćemo vidjeti. 
    Svakako bih trebala pojačati vodu jer zna proći cijeli dan da popijem samo čašu dvije vode. Btw dobila sam i hemoroide i to doslovno preko noći…napipala male kao kuglice kad sam se tuširala…probat cu s kantarion uljem. 

• Mimi_21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Mi smo prije 3 godine kupili kolica na Kindermaxx stranici, to je iz Njemacke, sve je super doslo. Uzeli smo Joolz day+ i uz njih smo dobili Cybex cloud z jaje, kod nas su ta kolica bila oko 9500kn, a jaje oko 2000 kn, a tamo smo sve to dobili za 1000 eura, tako da pogledajte si i tamo jer znaju imati super popuste. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

• Mimi_21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Cure koje ste se pocele spremati za bolnicu koje ste uloske uzimale? Ja sam koristila Chicco uloske + mrezaste gacice, cesto mi se to znalo pomaknuti, pa sam znala zakrvariti krevet. Sad sam cula za Jessa gacice za inkontinenciju da su super izbor, nezz jel netko imao iskustva s njima? 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.