Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lejla97

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Jeste se nadocijepile za hripavac? Meni ginekologica to rekla da prakticira nadocijepiti trudnice od 25-31 tjedna..

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

jen_dva

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Super, hvala svima  Ja sam stekla dojam da kao spava na ledima i onda dok je budan ide na trbuh cijelo vrijeme  

02/2023 💔👼 22tt

Moina

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Lejla97

Jeste se nadocijepile za hripavac? Meni ginekologica to rekla da prakticira nadocijepiti trudnice od 25-31 tjedna..

Meni su rekli da u 36tt odem na to. I ici cu jer mala mi je u vrticu a beba nema imuniteta uopce. 

little baby

Broj poruka: 560

Prijavi adminu

Mimi_21

Cure koje ste se pocele spremati za bolnicu koje ste uloske uzimale? Ja sam koristila Chicco uloske + mrezaste gacice, cesto mi se to znalo pomaknuti, pa sam znala zakrvariti krevet. Sad sam cula za Jessa gacice za inkontinenciju da su super izbor, nezz jel netko imao iskustva s njima?

Ja sam ih bas ovaj put uzela jer sam cula da ih dosta hvale. Imam i chicco uloske pa cu vidjet sto ce mi biti bolje. Ali vjerujem da ce i ove gacice za inkontenciju biti dobre,mogu u njih i chicco uloske staviti tako da mislim da cu ih dobro iskoristiti

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

rosie0111

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

jen_dva

Super, hvala svimaJa sam stekla dojam da kao spava na ledima i onda dok je budan ide na trbuh cijelo vrijeme

Koliko znam preporuka je da spavaju na boku, svako spavanje na drugom, povisivati im ležaj nije potrebno osim ako skužite da im se sadržaj želuca vraća.

Yvone

Broj poruka: 413

Prijavi adminu

Curke bravo za dobre preglede! 
    Ari odlično za postupak, bit će to sve super, svaka čast na hrabrosti, to je dokaz kako mama sve može! 
    Skoro sve smo vise manje u nekim pripremama i polako se osjeća kako se vrijeme do dolaska bebe bliži… to mi je woww😊

Yvone

Broj poruka: 413

Prijavi adminu

Nisam imala iskustva s tim gaćicama za inkontinenciju. Da li onda obavezno stavljate u njih Chicco uloške ili obične tipa lola?? Ili kako to funkcionira? 

little baby

Broj poruka: 560

Prijavi adminu

Yvone

Nisam imala iskustva s tim gaćicama za inkontinenciju. Da li onda obavezno stavljate u njih Chicco uloške ili obične tipa lola?? Ili kako to funkcionira?

One vec imaju kao ulozak u sebi,samo se navuku kao gacice. Ali moze se dodatno pojacat ako se stavi ulozak,mada mislim da niti nema potrebe kad kazem imaju u sebi vec

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• točkica1213

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Cure koje ste koristile Jessa gaćice, jel vam taj paket od 12 kom bio dosta za rodilište, tih dva dana? Ja sam koristila Chicco uloške ali se baš ne sjećam koliko mi ih je trebalo za rodilište

3🧒

• Mimi_21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

rosie0111

jen_dva

Super, hvala svimaJa sam stekla dojam da kao spava na ledima i onda dok je budan ide na trbuh cijelo vrijeme
    Koliko znam preporuka je da spavaju na boku, svako spavanje na drugom, povisivati im ležaj nije potrebno osim ako skužite da im se sadržaj želuca vraća.

Dada, takve su kod nas preporuke. Nema potrebe povisiti glavicu ukoliko dijete nema refluks, ali ne moze ni odmoci. Nama je mala spavala na ravnom, na boku, uz promjenu polozaja. Kad otpadne pupak, bebu se stavlja na stomacic, na tvrdu podlogu kako bi jacala misice, koliko beba dozvoljava, ne treba biti cijelo vrijeme kad je budna na stomacicu.
    Hvala cure na informacijama, mislim da cu i ja uzeti te Jessa gacice za pocetak. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.