Cure koje ste se pocele spremati za bolnicu koje ste uloske uzimale? Ja sam koristila Chicco uloske + mrezaste gacice, cesto mi se to znalo pomaknuti, pa sam znala zakrvariti krevet. Sad sam cula za Jessa gacice za inkontinenciju da su super izbor, nezz jel netko imao iskustva s njima?
Ja sam ih bas ovaj put uzela jer sam cula da ih dosta hvale. Imam i chicco uloske pa cu vidjet sto ce mi biti bolje. Ali vjerujem da ce i ove gacice za inkontenciju biti dobre,mogu u njih i chicco uloske staviti tako da mislim da cu ih dobro iskoristiti
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Nisam imala iskustva s tim gaćicama za inkontinenciju. Da li onda obavezno stavljate u njih Chicco uloške ili obične tipa lola?? Ili kako to funkcionira?
One vec imaju kao ulozak u sebi,samo se navuku kao gacice. Ali moze se dodatno pojacat ako se stavi ulozak,mada mislim da niti nema potrebe kad kazem imaju u sebi vec
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Super, hvala svimaJa sam stekla dojam da kao spava na ledima i onda dok je budan ide na trbuh cijelo vrijemeKoliko znam preporuka je da spavaju na boku, svako spavanje na drugom, povisivati im ležaj nije potrebno osim ako skužite da im se sadržaj želuca vraća.
Dada, takve su kod nas preporuke. Nema potrebe povisiti glavicu ukoliko dijete nema refluks, ali ne moze ni odmoci. Nama je mala spavala na ravnom, na boku, uz promjenu polozaja. Kad otpadne pupak, bebu se stavlja na stomacic, na tvrdu podlogu kako bi jacala misice, koliko beba dozvoljava, ne treba biti cijelo vrijeme kad je budna na stomacicu.
Hvala cure na informacijama, mislim da cu i ja uzeti te Jessa gacice za pocetak.
👩 33g
🧔33g
👧 2g
7/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji