Ari drago mi je čuti da si hrabra i pozitivna i vjerujem da će sve biti dobro😀
Moj pregled danas dobro prošao, sve je u redu s bebicom, idući pregled 20.2. i tad počinjem ići i na ctg
Pripremanje robice - zene koje niste krenule ne zamarajte se puno sve se stigne🙂 u prvoj trudnoći smo i mi imali radove po stanu, tako da sam tek oko 35 tjedna počela pripremati stvari, a torbu za rodilište sam spakirala u 39tom😂 imala sam osjećaj da ću prenijeti, a tako je i bilo rodila s 41+1. Sad imam vremena to sve obaviti ranije.
Cijepljenje - ima li vas tu koje ste se cijepile protiv gripe u trudnoći? Ima li kakvih nuspojava općenito i nakon koliko dana se razviju antitijela? Ja se nikad nisam cijepila protiv gripe, a s obzirom da nam je vrtić poharala gripa, ostavila sam sad dijete preventivno kući jer je on ostao među 5-6 djece koja su trenutno ostala zdrava. Gin mi savjetuje da se odem cijepiti
3🧒
I da se ispričam što nisam baš nešto aktivna na forumu. Možda jednostavno jer nemam iskustva pošto sam prvorotka pa nemam što savjetovati nego samo upijam vaše savjete :) što se tiče prikupljanja robice i stvari, nisam još apsolutno ništa. Zato jer smo u procesu seljenja i jednostavno nemam di sa stvarima. Sve prijateljice što su mi htjele nešto pokloniti sam rekla da mi čuvaju do veljače dok se ne preselim 😅.
A što se tiče cijepljenja, meni je moja ginekologica isto savjetovala da se cijepim ali sam ja odlučila da nebi jer se ne krećem baš među ljude a i nisam još nikad se cijepila pa se malo bojim sad u ovom stanju početi.
Danas sam imala pregled u vinogradskoj, ili bolje reći nisam imala pregled. Zato jer se doktor po drugi put nije pojavio. Nudili su mi zamjenski termin ali sam ja odbila i odlučila ići roditi u zabok. Da li ima koja trudnica da je tamo rodila ili se vodi tamo i kakve su joj iskustva?
💁🏼♀️32god
💁31god
I da se ispričam što nisam baš nešto aktivna na forumu. Možda jednostavno jer nemam iskustva pošto sam prvorotka pa nemam što savjetovati nego samo upijam vaše savjete :) što se tiče prikupljanja robice i stvari, nisam još apsolutno ništa. Zato jer smo u procesu seljenja i jednostavno nemam di sa stvarima. Sve prijateljice što su mi htjele nešto pokloniti sam rekla da mi čuvaju do veljače dok se ne preselim 😅.
A što se tiče cijepljenja, meni je moja ginekologica isto savjetovala da se cijepim ali sam ja odlučila da nebi jer se ne krećem baš među ljude a i nisam još nikad se cijepila pa se malo bojim sad u ovom stanju početi.
Danas sam imala pregled u vinogradskoj, ili bolje reći nisam imala pregled. Zato jer se doktor po drugi put nije pojavio. Nudili su mi zamjenski termin ali sam ja odbila i odlučila ići roditi u zabok. Da li ima koja trudnica da je tamo rodila ili se vodi tamo i kakve su joj iskustva?
Moja seka je 3 djece rodila na Bracaku u zaboku, sve moje prijateljice su tamo rodile jer sam ja inace iz zagorja. Uglavnom sve imaju rijeci hvale i samo jako ugodna iskustva. Moja prijateljica iz varazdina je isla rodit u zabok, a druga koja se odselila na brac je dosla par tjedana ranije u zagorje da tamo rodi. Tako da mislim da ce ti nit tamo dobro.
Bok cure. Ja nisam aktivna na forumu jer nemam vremena. Dok sredim sve sto treba po stanu, odem malo u setnju, nesto za jesti slozim, idem po malu u vrtic, dodem doma i sa njom sam dok muz ne dode, kad on dode ja malo predahnem i onda slaganje vecere, maloj uzina za drugi dan ili odemo malo svi zajedno van… eto ne sjetim se i nne stignem. I zao mi je sto vas ne mogu upoznat kako treba i procitat sve vase poruke. Mislim da cu otici sa foruma jer ovako nema smisla da se random javim svakih 2-3 tjedna.
Ali eto ja obavila ogtt danas, sve super. Vrijednosti su mi na granici ali onoj dolje, tako da je secer nizak i sve odlicno. Pregled je za 2 dana i nadma se da je sve ok. Mozda se jos tad uspijem javit al ne garantiram
Sortiraj odgovore
Najstariji