Ari drago mi je čuti da si hrabra i pozitivna i vjerujem da će sve biti dobro😀
Moj pregled danas dobro prošao, sve je u redu s bebicom, idući pregled 20.2. i tad počinjem ići i na ctg
Pripremanje robice - zene koje niste krenule ne zamarajte se puno sve se stigne🙂 u prvoj trudnoći smo i mi imali radove po stanu, tako da sam tek oko 35 tjedna počela pripremati stvari, a torbu za rodilište sam spakirala u 39tom😂 imala sam osjećaj da ću prenijeti, a tako je i bilo rodila s 41+1. Sad imam vremena to sve obaviti ranije.
Cijepljenje - ima li vas tu koje ste se cijepile protiv gripe u trudnoći? Ima li kakvih nuspojava općenito i nakon koliko dana se razviju antitijela? Ja se nikad nisam cijepila protiv gripe, a s obzirom da nam je vrtić poharala gripa, ostavila sam sad dijete preventivno kući jer je on ostao među 5-6 djece koja su trenutno ostala zdrava. Gin mi savjetuje da se odem cijepiti
3🧒
I da se ispričam što nisam baš nešto aktivna na forumu. Možda jednostavno jer nemam iskustva pošto sam prvorotka pa nemam što savjetovati nego samo upijam vaše savjete :) što se tiče prikupljanja robice i stvari, nisam još apsolutno ništa. Zato jer smo u procesu seljenja i jednostavno nemam di sa stvarima. Sve prijateljice što su mi htjele nešto pokloniti sam rekla da mi čuvaju do veljače dok se ne preselim 😅.
A što se tiče cijepljenja, meni je moja ginekologica isto savjetovala da se cijepim ali sam ja odlučila da nebi jer se ne krećem baš među ljude a i nisam još nikad se cijepila pa se malo bojim sad u ovom stanju početi.
Danas sam imala pregled u vinogradskoj, ili bolje reći nisam imala pregled. Zato jer se doktor po drugi put nije pojavio. Nudili su mi zamjenski termin ali sam ja odbila i odlučila ići roditi u zabok. Da li ima koja trudnica da je tamo rodila ili se vodi tamo i kakve su joj iskustva?
💁🏼♀️32god
💁31god
I da se ispričam što nisam baš nešto aktivna na forumu. Možda jednostavno jer nemam iskustva pošto sam prvorotka pa nemam što savjetovati nego samo upijam vaše savjete :) što se tiče prikupljanja robice i stvari, nisam još apsolutno ništa. Zato jer smo u procesu seljenja i jednostavno nemam di sa stvarima. Sve prijateljice što su mi htjele nešto pokloniti sam rekla da mi čuvaju do veljače dok se ne preselim 😅.
A što se tiče cijepljenja, meni je moja ginekologica isto savjetovala da se cijepim ali sam ja odlučila da nebi jer se ne krećem baš među ljude a i nisam još nikad se cijepila pa se malo bojim sad u ovom stanju početi.
Danas sam imala pregled u vinogradskoj, ili bolje reći nisam imala pregled. Zato jer se doktor po drugi put nije pojavio. Nudili su mi zamjenski termin ali sam ja odbila i odlučila ići roditi u zabok. Da li ima koja trudnica da je tamo rodila ili se vodi tamo i kakve su joj iskustva?
Moja seka je 3 djece rodila na Bracaku u zaboku, sve moje prijateljice su tamo rodile jer sam ja inace iz zagorja. Uglavnom sve imaju rijeci hvale i samo jako ugodna iskustva. Moja prijateljica iz varazdina je isla rodit u zabok, a druga koja se odselila na brac je dosla par tjedana ranije u zagorje da tamo rodi. Tako da mislim da ce ti nit tamo dobro.
Bok cure. Ja nisam aktivna na forumu jer nemam vremena. Dok sredim sve sto treba po stanu, odem malo u setnju, nesto za jesti slozim, idem po malu u vrtic, dodem doma i sa njom sam dok muz ne dode, kad on dode ja malo predahnem i onda slaganje vecere, maloj uzina za drugi dan ili odemo malo svi zajedno van… eto ne sjetim se i nne stignem. I zao mi je sto vas ne mogu upoznat kako treba i procitat sve vase poruke. Mislim da cu otici sa foruma jer ovako nema smisla da se random javim svakih 2-3 tjedna.
Ali eto ja obavila ogtt danas, sve super. Vrijednosti su mi na granici ali onoj dolje, tako da je secer nizak i sve odlicno. Pregled je za 2 dana i nadma se da je sve ok. Mozda se jos tad uspijem javit al ne garantiram
Bok cure...evo mene u autu, rijesila jedno vadenje krvi i popila ono slatko čudo, sad čekam drugo vadenje u pola 9 pa treće, dođe mi na momente malo mukica jer nisam ništa jela, a to popila, ali izdrzat ćemo 😅...
sto se tiče priprema imam sve doma, čak sam i dm opelješila sad neki dan, još mi ostaje ljekarna i stvari za mene za bolnicu ....a pranje robice i sortiranje ću krenuti u 32/33tj, tad više neću raditi pa ću se onda time baviti :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Mooonika kako to da si imala pregled u Vinogradskoj? Ja imam u petak, spremna sam na čekanje 2-3 sata, ali nadam se da me neće vratiti doma bez pregleda.
Moina ima nas dosta koje smo leteće ovdje, ali uvijek je lijepo čuti novosti kod svakog. Javi se kada stigneš, s nama si od početka, šteta da se ne pratimo do kraja, ako ne i kasnije, pa barem povremeno.
flower nadam se da će ti se smiriti mučnina od te fine tekućine i naravno da će nalaz biti super.
Ja i dalje loše spavam, tako da odradim pola smjene do 8, samo odgodim slanje mailova na pristojno vrijeme.
Cure koje ste u uređenju i nabavci namještaja da li imate za preporučiti neke salone osim lesnine, momaxa, emmezete i onih u family mallu i westgate-u? U potrazi smo za trosjedima umjesto kutne garniture, ali izbor je baš loš (ili smo mi preizbirljivi?).
22.08. +
flower ja sam si baš jučer napunila košaricu u dm-u online, uloške, gaćice i ostale stvari za bolnicu. Kupnju bočica i dudica ću ostaviti mužu i maloj, jer ona jedva čeka da ide kupovati nešto za seku. Torbu za bolnicu si planiram uskoro pripremiti, pa neka stoji. Nadam se da mi neće trebati barem idućih 9-10tjedana. Ja planiram raditi još nekih mjesec dana, pa ću uzeti godišnji i spojiti s porodiljnim. Ostalo mi je dosta godišnjeg iz 2024.
22.08. +
Ja sam si od priprema jedino to za bolnicu pripremila, spavacice i paket iz DMa, jedino sta stoji na polici a ne u torbi zasad, al to cu prije iduceg pregleda spakirat pa nek se nade.
Cure koje vodite privatno u ZG, jel vas isto salju nakon nekog tjedna na kontrole u bolnicu ili?
Netko je pitao za cijepljenje, ja cu u drugom mjesecu ici na cijepljenje protiv gripe i hripavca da beba bude zasticena, nisam cula neka negativna iskustva.
Moina uvijek si dobrodosla kad se stignes javit
Sretno danas svima na pregledima! Ari nadam se da ces nam se stici javit s nekim updateom
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Mooonika kako to da si imala pregled u Vinogradskoj? Ja imam u petak, spremna sam na čekanje 2-3 sata, ali nadam se da me neće vratiti doma bez pregleda.
Moina ima nas dosta koje smo leteće ovdje, ali uvijek je lijepo čuti novosti kod svakog. Javi se kada stigneš, s nama si od početka, šteta da se ne pratimo do kraja, ako ne i kasnije, pa barem povremeno.
flower nadam se da će ti se smiriti mučnina od te fine tekućine i naravno da će nalaz biti super.
Ja i dalje loše spavam, tako da odradim pola smjene do 8, samo odgodim slanje mailova na pristojno vrijeme.
Cure koje ste u uređenju i nabavci namještaja da li imate za preporučiti neke salone osim lesnine, momaxa, emmezete i onih u family mallu i westgate-u? U potrazi smo za trosjedima umjesto kutne garniture, ali izbor je baš loš (ili smo mi preizbirljivi?).
Namjestaj-mi smo kutnu narucili u harvey normana jer je muz jaaako izbirljiv, ali posto si u zg-susjedi su uzimali u workshop dreams,nije skuoa i super im je. Mislim da mozes i sam nacrtati/kombinirat pa pogledaj
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Evo upravo sam zavrsila sa pregledom.
Mjeren mi je grlic iznosi 4.4, cvrst, zatvoren.
Po ultrazvuku trudnoca odgovara 31 tj. , a po zadnjem ciklusu 29. Jedino sto je rekao doktor je da beba glavicom vrsi pritisak na mjehur i grlic ali obzirom da su svi parametri uredu ne treba brinuti vec samo da nosim pojas kad hodam.
Kontrola za 2 sedmice tj 5.12. samo da vidi da li i dalje vrsi pritisak na grlic. Tezinu je procijenio na 1500 gr.
Sortiraj odgovore
Najstariji