Ari uz tebe smo svi! Koliko god spremna znam da ti je sigurno tesko! Molim za vas dvije🙏🏻 Neka doktori odluce sto je najbolje za mrvicu,borca velikog! Ako joj nije dobro u busi neka je vade van i vani ce nadoknadit sve i bit ce joj bolje🙏🏻
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ariii, vjerujem da ti nije jednostavno, ne bi nikome bilo, ali ti si sve ovo do sad stojećki prihvatila i borila se, i vjerujem da ces i ovo sto slijedi iznijeti kako treba. Vjerujem da ce bebica biti dobro, ipak je danas veliki broj prijevremeno rođene djece koja su sasvim zdrava kao i terminske bebe, ostani pozitivna kakva i jesi i vjerujem da ce sve biti uredu.
Hvala cure.
Danas sam dosta bolje😊idemo prvo prema planu s intruterinom trnsfuzijom i nadamo se da ce bebica to lijepo prihvtiti sto bi nam kupilo 2-3 tjedna.
Anxiety ti si u medicini sto ne, mislim da si bila rekla da se dost dobri rezultati postižu s intrauterinom? Utješi me malo😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Daa, upravo zahvaljujući intrauterinoj mnoga djeca izbjegnu fetalnu eritroblastozu, tj hemoliticku bolest novorođenčeta, pokazalo se da ta metoda ima ozbiljne rezultate( pozitivne).
Svakako da nije bezazlena jer je ipak to invazivna procedura ali je veca korist nego steta.
Najvaznije da tvoja bebica bude vani kad tu vise ne bude sigurno za nju, jer manjak kisika zbog losih protoka nije bas idealna stvar, tako da ce ta procedura vjerujem uz adekvatnu skrb osoblja a zaista su svugdje osoblje koje radi sa prijevremeno rođenom djecom ( prematurusima) divni i stručni.
AriBari svaka tebi cast na svoj pozitivnoj energiji do sada i samo tako nastavi iako nije lako nimalo 🙏🏻 svi smo uz tebe i bebicu mislima i bice sigurno sve ok ♥️
Moja bebica je mirovala neka dva dana nije se puno kretala i bas kad sam mislila da zovem doktora da vidim jel sve ok, sinoc je bio opet aktivan fino pa predpostavljam da je malo odmarao 😃 ali u dalje ga osjetim nisko kao da mi i dalje nogama udara u besiku😅 jedva cekam sljedeci pregled, ovaj se januar bas oduzio..
Yvone hvala na pitanju, vise bolova nema ne znam kaj je to bilo taj dan al eto proslo je.
Znam da je pisalo par cura ali nisam zapamtila, koji next to me krevetic ce te uzimati ili mozda necete ali ste cule da je dobar?
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙
Sto se stvari tice po malo kupujemo, imamo dosta od male ali bas nekaj kaj je rozo mi nije tolika sila da mu ne uzmem drugo. Ima na amazon.de dosta jeftinijih stvari kak se nade ja sam baby gym uzela tiny love skoro 20 eura jeftiniji i avent onaj paket flasica takoder, imate mudrica aplikacija se zove preko e gradana ja mislim da se otvori i tamo ima popusta tipa u svijet beba, mulleru itd. ima svasta..
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙
Ari kada ćeš znati više? Toliko pozitivnih vibrica za vas ima, mora biti sve u redu
Tea96 ja sam ih baš proučavala, jer bi htjela da mi što duže bude. Našla sam Kinderkraft Neste Grow na kojem se poslije može madrac spustiti dolje, pa se može koristiti čak i do 2.godine. To mi je svakako isplativije nego oni za 4-5mj. Ima i od Maxi cosi ali su više nego duplo skuplji, tako da ja ostajem pri ovom izboru. Priprema stvari za bebu- ja još apsolutno ništa nisam niti kupila niti pripremila. Imam baš jako puno stvari od male, tako da planiram kupiti lakša kolica, next to me krevetić i nešto za izlazak iz bolnice. Bočice ću kupiti 2 aventove da imam i dudice. Robicu ću sortirati kroz tjedan-dva, a prati kasnije. Kawa suosjećam vezano za preseljenje. Ja ne znam da li ćemo se mi uspjeti preseliti prije dolaska bebe ili ne. Imamo još namještaj i uređaje za kupiti, a pošto ja mirujem, muž mora sve sam. Biti će veselo.
22.08. +
Ja gledam uzet kinderkraft neste up 2, zbog dimenzija i prenosivosti, pa kad preraste premjestit ga u neki obicni drveni.
Ari jesu rekli za kad ti je planirana intrauterina? Jel i dalje prate protoke u meduvremenu? Drzi se i puno puno podrske i lijepih zelja saljem
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Ari tako mi je žao da su proroci narasli, ali mislim da je medicina baš jako napredovala i držim fige da mrva bude super!
Što se tiče procjena beba, moja je procijenjena na 4300 par dana prije poroda, rođena sa 3500. Tako da znaju faliti dosta..
Ja imam dosta stvari od prve malecke, ali apsolutno ništa nije ni oprano ni pripremljeno, još mi nekako rano za sve to..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji