Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

AriBari

Ej cure odlicne vijesti kod mene, obavili prvu intrauterinu, koja je prosla odlicno🥳🥳
    Pratimo jos bebicu cijeli dan al ctg na kojem sam bila skoro sat vremna je odlican, to sam isla odmah nakon zahvata😊
    Spustili protoke, beba odlicno, kupili 10 dana sigurno ako ne i 2-3 tjedna😊👍

AriBari super vijesti! Samo hrabro dalje!

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• Mimi_21

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

Minnieus nisam bas nesto aktivna sa pripremom, spremila sam od male odjecu koja ce nam koristiti, obavila sam kupnju u DM-u, trebala bi jos nekih stvari nadokupiti i sve poslagati na svoje mjesto, nadam se da cu sve zavrsiti kroz tjedan-dva. 
    Kuma moja je isto vjezbama nakon poroda rijesila dijastazu pa se nadam da cu i ja uspjeti, bitno je na vrijeme reagirati. 
    Sto se tice kilograma u prvoj trudnoci sam dobila preko 25kg, sada sam na +11kg pa meni to i nije tako strasno, ali se isto dogada kao i u prvoj trudnoci, cim sam prestala raditi kile su pocele rasti..😆
    Ari  bravo za pregled i obavljenu intrauterinu, samo nek se tako i nastavi, moras li ostati sada skroz u bolnici do poroda ili?
    Mašnica cudi me da ti nisu davali glukozu, pa referentna vrijednost je do 5,1 tak da nije to nista previsoko, vjerojatno ces morati malo pripaziti na prehranu pa ces vidjeti. 
    Bebika vjerojatno je neka blaza urinarna upala ako nemas simptoma, najbolje vidi s dr pa ce ti ona znati bolje pojasniti. Ja sam u prvoj trudnoci imala jako ceste urinarne upale, isto bez simptoma, sve je ok proslo. Inace pijem jako malo tekucine pa se to odmah odrazi na nalazu. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

• Tinchilina

Broj poruka: 445

Prijavi adminu

Ari, baš sam sretna zbog ovih vijesti 🥳🥳  baš to što kažu, sreća za hrabrice 🥰 ja sam nekako zaključila da je to non stop neki prikkjučak, a sad kolko kužim to je jednokratan zahvat sa mogućnošću ponavljanja? Pre super da nisi vezana za krevet. Tko ti je od doktora izvodio to?

💙 5/2023

little baby

Broj poruka: 558

Prijavi adminu

Bravo Ari!!!!! Bas sam sretna radi tebe i bebice! Super da je sve dobro proslo i da grabite dane/tjedne🙏🏻🙏🏻 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

AriBari

Ej cure odlicne vijesti kod mene, obavili prvu intrauterinu, koja je prosla odlicno🥳🥳
    Pratimo jos bebicu cijeli dan al ctg na kojem sam bila skoro sat vremna je odlican, to sam isla odmah nakon zahvata😊
    Spustili protoke, beba odlicno, kupili 10 dana sigurno ako ne i 2-3 tjedna😊👍

Super vijesti ❤️ bas me zanima sta je tocno ta intrautetina i kako se to izvodi 🤣🤔

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• anxietylevel100

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Moina

anxietylevel100

To su divne vijesti Ariiiii
    Bas sam sretna zbog vas dvijee
    Ima li neka od vas iskustva sa tim da je bebi glava nisko a grlic dug 4cm, cvrst, zatvoren,bez tunelizacije. Svjesna sam da to moze podstaknuti prijevremeni porođaj jer pritisak moze dovesti do otvaranja ali me zanima kolike su mi sanse za to ako je nalaz na grlicu potpuno uredan ?
    Doktor mi nije preporučio mirovanje, samo je rekao da nosim pojas kad hodam..
    Ja sam u prosloj trudnoci imala tako, i sad je mali jako nisko. Samo odmaranje i sto manje kretanja i bit ce sve ok. Tako je meni bilo u prosloj tridnovi, na kraju morala na indukciju jer sam bila kompletno zatvorena. Nemoj panicarit i bit pod stresom, bit ce sve ok ali guzica na kauc, noge u zrak i sto manje okolo hopsat!

Ja sam pitala doktora trebam li mirovati, kaze ne strogo, samo nemoj raditi nista tesko i kad hodam da nosim pojas. Nista vise mi nije rekao 

mama_ana

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

Bravo AriBari!! Koje dobre vijesti 🥳🥳🥳🥳 i bravo bebo, samo se ti nastavi lijepo razvijat u trbuscicu. Odlicnoo 😊

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Pa zanimljiv je postupak i nevjerojatno je sto se danas u medicinj radi, ja sam znala kakav je postupak al moram priznati da je tim bio odlican i tako uigran da ih je bilo gust gledati. Sterilizira se trbuh cijeli, sve je sterilno cak i sonda od utza ide u sterlinu vrecicu neku. Doktor ultrazvukom prati i iglom ude u trbuh i dode do pupkovine i punktira u njoj venu. Onda se prvo izvuce mala kolicina bebine krvi koju sestra trci odnjeti u labos(al doslovce trci). Dokle doktor kroz tu istu zabodenu iglu pocinje bebi davati krv, krv ulazi u pukovinu i u bebin krvotok. Labos se javlja doslovce za 3 min s nalazima pocetnog hematokrita bebe te po tome odlucuju koliko krvi moraju dati. Moja beba je imala srednju razinu anemije, ne prejaku. I daje se sprica za spricom pomalo. To radi sestra a doktor prati sve na utz i govori dal da stane nastavi itd. Cim je gotovo uzima se opet uzorak te krvi da se jos jednom vidi hematokrit. Zaljepe sterilnu gazu s alkoholom di je bio ubod, to je ubod kao da si krv vadio. Rade odmah utz da vide stanje bebe i koliko su se protoci smanjili, mi smo dosli u normalne vrijednosti za moje tjedne. Spajaju onda na ctg i prati se beba jos nekih 45 min, sat vremena. Taj dan savjetuju mirovanje, samo odlazak na wc, ipak je punktirana pupkovina i vena😊
    Inace, dotle, sve je spremno za hitan carski i sala i doktori i kolica, sve.
    Ja sam bila stvaaarno skroz smirena, imala sam manju tremu nego kad sam isla na neki teski ispit na faksu😅ne znam jednostavno sam vjerovala da ce biti dobro i da ce proci odlicno, uspjela sam se skroz primirit😊 njih je tamo bilo jako puno, 20ak jer je to prilicno rijedak postupak pa je puno njih gledalo. A bili su i moji doktori. Postupak je izveo Matijevic, skidam kapu do poda, doslovce sam mu na kraju rekla svaka cast doktore, a on meni pet rukom😅bio je i hafner i vince, ma stavrno divan tim, osjecala sam se skroz sigurno😊👍
    Beba se sad prati, evo i drugi ctg uredan, imam i jedan navecer. Bit cu jos hospitalizirana, ali svo zlo s tim. Idemo dan po dan, ovo je veliki uspjeh😊🥳

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Kawa

Broj poruka: 516

Prijavi adminu

cestitke draga ari, vjerujem da vam je laknulo ❤️
    bebika zao mi je zbog loseg nalaza urina, ali drzim fige da brzo rijesis 🙏🏼 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Lejla97

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Ja sam na +5 kg, a imam osjecaj da bujam samo, da samo rastem🫣
    Minnieus mi se mozda sretnemo u petak u Vinogradskoj, idem i ja🫣

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.