Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi_21

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Evo i nas nakon burnog vikenda, isli smo na 2 rođendana i bili smo kumovi na krštenju, bas nas je izmorio vikend i jos jucer mala dobije odjednom temp tako da danas nije isla u vrtic pa smo oko nje. 
    Ja sam bas razmisljala kako sam u prvoj trudnoći vec imala torbu spremnu s 30 tjedana, a sad bas nista. Za vikend sam prebrala stvari od male koje cu sad moci koristiti pa to moram oprati i jos moram malo nadokupiti, nadam se da cu u iduca 2-3 tjedna biti gotova. 
    Ari zao mi je zbog nalaza, koliko god da mislis da si spremna naravno da nije lako, u dobrim si rukama i ja vjerujem da ce odluciti najbolje i za tebe i za bebicu. Drzi nam se i javi se kad budes mogla..❤️❤️

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

Kawa

Broj poruka: 514

Prijavi adminu

ari drzi se, saljem zagrljaj ❤️ obavjestavaj nas kako stignes, pomolit cu se za vas 🙏🏼
    babybel super za pregled, jel te strah velike bebe posto si prvorotka? mi smo isto duguljasti na tatu, on se rodio sa preko 4kg i sve me strah 😭
    joj kako mene pocne panika loviti kad vidim da neke vec spremaju robicu i torbe 🤣 jeste u vecim tjednima, ali i meni se blizi to vrijeme, a radovi u stanu su jos u tijeku 🤦🏻‍♀️

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

jen_dva

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Kawa ako te tjesi ja imam nula stvari kupljeno i spremljeno 😅
    Planiram se tom posvetit kad prestanem radit, ima dovoljno vremena

02/2023 💔👼 22tt

mama_ana

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Kawa ne sekiraj se nisam ni ja jos kupila ni oprala 🙈 uzela sam ove velike stvari od kojih pola nije jos ni poslano od strane dobavljaca, a od "malih" kupim tu i tamo nesto sto mi se ucini fora

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Kawa

ari drzi se, saljem zagrljaj ❤️ obavjestavaj nas kako stignes, pomolit cu se za vas 🙏🏼
    babybel super za pregled, jel te strah velike bebe posto si prvorotka? mi smo isto duguljasti na tatu, on se rodio sa preko 4kg i sve me strah 😭
    joj kako mene pocne panika loviti kad vidim da neke vec spremaju robicu i torbe 🤣 jeste u vecim tjednima, ali i meni se blizi to vrijeme, a radovi u stanu su jos u tijeku 🤦🏻‍♀️

Moj muz se rodio sa 4500, a ja sam imala 3640. Tako da velike su sanse da i ona bude veca bebica. Muz ima 190cm i preko 100kg tako da ima na koga biti velika🙈 ma ja sam na sve spremna, toliko sam cekala tu bebu i stvarno sam presretna nakon svakog pregleda. Bas sam danas i doktorici pokazala nalaz prije godinu dana vadjen di mi je amh bio <0,1 pmol/L i da mi je tad netko rekao da cu danas bit ovdje gdje jesam, ma sreca nevidjena evo stvarno. Pogotovo jer smo nakon svega spontano zatrudnili. Sve mi zene mozemo za nase bebe, porod traje par sati a do kraja zivota smo njihove mame❤️

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

Yvone

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Ari sretno, znam da će doktori učiniti sve najbolje i vjerujem u dobar ishod. Tebi želim puno mira i hrabrosti! 
    Mimi nadam se da će brzo proći ta temperatura malenoj. Sin je jedan dan imao čak do 39,4 i sutra dan samo ostala grlobolja… tak da smo dobro prošli. 
    Samy lo i Tea kako je s bolovima? Možda su samo crijeva koja su sada pritisnuta. 
    Pripreme- kupila sam dio stvari. Krevetić će nadam se doći kroz mjesec dana, posuđujem pa čekam.. Kolica i jaje kupljeno. Kreme, pelene, dudice kupljene… odjeća kupljena za neki početak jer isto čekam od frendice da mi donese pa neću pretjerivati dok ne vidim što ću dobiti. Nisam krenula prati. Kao pre rano mi je 😊 da ne stoji dugo tak u ormaru. Do 32- 33 tt namjeravam pripremiti 99%. U 34 ja obično pripremim i sve za sebe za bolnicu da sam mirna. 

mama_ana

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Tako i ja nekako planiram Yvone ☺️ oko 34-35 tjedna da je vec sve oprano i spremljeno i to je to 

Lejla97

Broj poruka: 123

Prijavi adminu

Ari drzi se i sretni, sve bude okej; u sigurnim si rukama❤️
    Ja sam veliku vecinu toga kupila, cekam jos neke sitnice pa cu ako ne ostanem u bolnici kroz dva tjedna prati robicu i peglati da i to bude spremno, kofer je skoro spreman, stalno preparkiravam, ali budem

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Pjegica.

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Joj Ari sretno drzim vam fige neka sve prode u najboljem redu 🤞🏼🤗🤗
    Ja se jos nisam ni mrdnula oko stvari isto cekam od frendice da mi donese robicu a sve ostalo moram samo izvuc iz ormara i pripremit eventualno nadokupiti pelena duda i te stvarcice

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

AriBari

Cure, evo javljam da su protoci opet skocili, dosli smo kriticne razine, tako da sada ide konzilij i intrautetina je planirana ovaj tjedan, nemamo drugo ili to ili je izvaditi van. Unutra joj vise nije dobro. Ja ću vidjeti kako ću se javljati i kad. Znala sam sve to, al opet mi je malo tesko palo, pred doktorima sam bila smirena al isplakala se kasnije. Bojim se svega toga, al moram biti hrabra. Samo da bebica bude ok.

Žao mi je... Nadam se najboljem mogućem ishodu 🙏🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.