Cure, evo javljam da su protoci opet skocili, dosli smo kriticne razine, tako da sada ide konzilij i intrautetina je planirana ovaj tjedan, nemamo drugo ili to ili je izvaditi van. Unutra joj vise nije dobro. Ja ću vidjeti kako ću se javljati i kad. Znala sam sve to, al opet mi je malo tesko palo, pred doktorima sam bila smirena al isplakala se kasnije. Bojim se svega toga, al moram biti hrabra. Samo da bebica bude ok.
Draga u toku sam sa tvojom situacijom cesto udem pogledam sto uma i kako si ti!!!od srca ti zelim sve naj i da prode kako treba!! Sjetit cu te se u molitvi!!❤️🙏
+ 10.10.
Ari žao mi je da se stanje pogoršalo, ali vjerujemo da će sve to dobro na kraju završiti i da ćete i ti i bebica biti dobro što god doktori odlučili za dalje, drži se i javi nam se kad budeš mogla s novostima ❤️
Pranje robice - ja sam za vikend izvadila robicu od sina i izdvojila sve šta ću moći koristiti, još će mi sestrična donijeti stvari za bebu ovih dana, pa kad to sve skupim i dokupim šta treba ću krenuti s pranjem i peglanjem, uglavnom planiram se pomalo sljedeća 2-3 tjedna baviti robicom, i pranjem navlaka sa kolica, jajeta i to. Kad to završim krenut ću pripremati stvari za rodilište i htjela bi do nekog 35 tjedna više manje sve pripremit i onda odmarat.
3🧒
Ari zao mi je, ali u sigurnim si rukama i biti sve dobro, svi smo uz vas dvije..javljam nam kad mognes🤗😘
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Drage proljetnice ja ovako znam isto uletiti kod vas kao padobranac kad mi treba neko iskustvo ili informacija!!! Naime ono sto mene zanima pa malo i muci je sto ja imam dosta ceste bh kontrakcije koje su ajmo reci postale cesce unazad par dana tocnije nekako nakon pregleda zadnjeg na kojem je bilo sve ok osimm grlica koji je u mjesec dana sa 4.60 dosao na 3.70cm doktor nije komentirao njegovo skracivanje samo da je sve zatvoreno da je cerviks tvrd i da je sve do 2.5cm ok!! Nakon toga par dana ja pocinjem imati ovaj problem sa cestim bh kontrakcijama i diktor mi savjetuje rodiakal tablete koje pijem po dvije ali ne primjetim nista extra!! Moje kontrakcije znaju biti otp desetak dnevno mozda koja bude i vise u danu !! Ono sto mene zanima ima li vas jos u mojim tjednima koje su imale ovakav problem sa kontrakcijama i da je bilo sve ok?? I ima li koja sa duzinim grlica ovako u mojim tjednima i da je bilo ok?? Moram priznat da me to bas brine!! Iduci pregled imam 31.1 to sam se narucila kao nakon 2tj radi big animaly scan!! Hvala na odgovorim!!
Meni su ti pocele BH kontrakcije tako oko 18tt. Od kad uzimam magnezij smanjile su se. Gledaj samo da uzmes Magnezij glicinat jer je on bolji. Cerviks mi je okej
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Sortiraj odgovore
Najstariji