Cupko i tera imamo isti dan pregled, Vjerujem da ste jednako nestrpljive kao i ja. Nadam se barem istom stanju što se cerviksa tiče kao i zadnji put.
Vinogradska- i ja ću tamo roditi, petak imam prvi pregled tamo, pa vjerojatno nastavljam tamo voditi trudnoću do kraja. Jedino iskustvo koje imam s Vinogradske je kada sam bila na kiretaži. Svi su bili jako ljubazni i dragi.
Da li možda znate da li je potrebno imati trudnički tečaj za prisutstvo partnera na porodu? Mi imamo potvrdu s Merkura od prije skoro 6godinaArisretno s pregledima i ja držim fige da je stanje isto! 🙂
Da, ja sam isto nestrpljiva za pregled, smirila me na kraju telefonski sestra i doktorica tako da sam normalno funkconirala, a sad ćemo vidjet kakvo je stanje. Jel mi prirodno kraći pa će biti sve ok ili se smanjio (nedaj boze).
U zadnje vrijeme nemam nikakvih previše problema (hvala bogu) ni stezanja ni probadanja ni grčenja pa sam i zato malo više opuštena.
Inače petrucka meni su sa 18+5 izmjerili 32 cerviks skroz sam se bila uspaničila doma jer mi doktorica nije ništa komentirala da je loše i onda nakon stalnog zivkanja su me uspjele uvjeriti da je to normalna dužina i neka radim sve normalno čak mi je med sestra rekla da je ona cijelu trudnoću imala toliki cerviks. Neke žene da imaju jednostavno kraći i kao što kažeš dok ne dođe do 2.5 da je sve ok. A sad ćemo vidjeti u petak što se desilo u 4 tjedna (čak i koji dan više).
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 🤞🏽🙂
Ooo hvala ti na ovoj pozitivnoj informaciji!! Puno znaci !! Nadam se da ce biti sve ok i kod tebe i kod mene!! Sretno draga🥰
+ 10.10.
Cupko i tera imamo isti dan pregled, Vjerujem da ste jednako nestrpljive kao i ja. Nadam se barem istom stanju što se cerviksa tiče kao i zadnji put.
Vinogradska- i ja ću tamo roditi, petak imam prvi pregled tamo, pa vjerojatno nastavljam tamo voditi trudnoću do kraja. Jedino iskustvo koje imam s Vinogradske je kada sam bila na kiretaži. Svi su bili jako ljubazni i dragi.
Da li možda znate da li je potrebno imati trudnički tečaj za prisutstvo partnera na porodu? Mi imamo potvrdu s Merkura od prije skoro 6godinaArisretno s pregledima i ja držim fige da je stanje isto! 🙂
Da, ja sam isto nestrpljiva za pregled, smirila me na kraju telefonski sestra i doktorica tako da sam normalno funkconirala, a sad ćemo vidjet kakvo je stanje. Jel mi prirodno kraći pa će biti sve ok ili se smanjio (nedaj boze).
U zadnje vrijeme nemam nikakvih previše problema (hvala bogu) ni stezanja ni probadanja ni grčenja pa sam i zato malo više opuštena.
Inače petrucka meni su sa 18+5 izmjerili 32 cerviks skroz sam se bila uspaničila doma jer mi doktorica nije ništa komentirala da je loše i onda nakon stalnog zivkanja su me uspjele uvjeriti da je to normalna dužina i neka radim sve normalno čak mi je med sestra rekla da je ona cijelu trudnoću imala toliki cerviks. Neke žene da imaju jednostavno kraći i kao što kažeš dok ne dođe do 2.5 da je sve ok. A sad ćemo vidjeti u petak što se desilo u 4 tjedna (čak i koji dan više).
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 🤞🏽🙂Ooo hvala ti na ovoj pozitivnoj informaciji!! Puno znaci !! Nadam se da ce biti sve ok i kod tebe i kod mene!! Sretno draga🥰
I rekle su mi jedino ako osjetim pritisak nek legnem i odmorim i normalno kao i sve trudnice neka ne dižem ništa teško i te klasične stvari.
Ja sam ovaj mjesec bila dosta aktivna i dosta u autu na putu pa vjerujem da ću vidjeti realnu situaciju što se dešava. 🙂
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ari nisam ni mislila da ces se javljat ista s obzirom da si isla doma, neka ti je bilo lijepo vjerujem da je tesko odvojit se od male meni je to nocna mora za zamislit uopce 🫣 sretno ti dalje s nalazima i protocima
Ruzabaci si malo pogled na stranicu Mall.hr oni cesto znaju imat razne akcije na razne stvari pa si malo prostudiraj, a od tamo dostava ide na kucnu adresu pa ne moras brinut odakle ko sta salje 😁
Pjegice,
Hvala ti na info. Skicnut cu tamo, malo popratiti... 😊
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 🤞🏽🙂Ooo hvala ti na ovoj pozitivnoj informaciji!! Puno znaci !! Nadam se da ce biti sve ok i kod tebe i kod mene!! Sretno draga🥰I rekle su mi jedino ako osjetim pritisak nek legnem i odmorim i normalno kao i sve trudnice neka ne dižem ništa teško i te klasične stvari.
Ja sam ovaj mjesec bila dosta aktivna i dosta u autu na putu pa vjerujem da ću vidjeti realnu situaciju što se dešava. 🙂
Da tako i ja radim jer osjetim i ja pritisak!! I mislim da i nosim nisko i auto mi je pocelo smetat tj kad vizim taj polozaj pocnu me sibat kontrakcije😒ja evo sam se primirila jer vidim i da ne migu smeta mi cudo siditi opcenito i bilo sto slicno sto mi stvara pritisak!! Pa evo lezim ugl tako cu do pregleda pa cu bas da vidim stanje!! Zelim ti puno srece do kraja i da sve bude super da grlic slusa i jedino moze rast nikako se smanjivati😆isto to zelim i sebi👌🙂
+ 10.10.
Cure, evo javljam da su protoci opet skocili, dosli smo kriticne razine, tako da sada ide konzilij i intrautetina je planirana ovaj tjedan, nemamo drugo ili to ili je izvaditi van. Unutra joj vise nije dobro. Ja ću vidjeti kako ću se javljati i kad. Znala sam sve to, al opet mi je malo tesko palo, pred doktorima sam bila smirena al isplakala se kasnije. Bojim se svega toga, al moram biti hrabra. Samo da bebica bude ok.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Ari baš mi je žao. Drži se! ❤️
Vjerujem da je teško, ali bit će sve dobro. U stručnim si rukama, doktori znaju što rade i bebica će sigurno biti dobro. Šaljem puno pozitivnih misli i mislim na tebe! Javi se kad ćeš biti u prilici da znamo da ste dobro. 🤞🏽😘
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ari jako mi je žao što se stanje pogoršalo. Svi smo se s tobom nadali najboljem mogućem ishodu. Koliko vidim, oko tebe je stručan tim doktora i vjerujem da će donijeti pravu odluku što je činiti da i ti i beba budete dobro.
Svakako, koliko god si bila spremna na sve, šok je kad čuješ da je stvarno do toga došlo. U dobrim si rukama i sigurna sam da će biti sve u redu. Curica je borac pravi kao i mama
22.08. +
Cure, evo javljam da su protoci opet skocili, dosli smo kriticne razine, tako da sada ide konzilij i intrautetina je planirana ovaj tjedan, nemamo drugo ili to ili je izvaditi van. Unutra joj vise nije dobro. Ja ću vidjeti kako ću se javljati i kad. Znala sam sve to, al opet mi je malo tesko palo, pred doktorima sam bila smirena al isplakala se kasnije. Bojim se svega toga, al moram biti hrabra. Samo da bebica bude ok.
AriBari drzim fige 🤞 bit ce sve ok, mora! Sretno 🍀 vjerujem da si u dobrim rukama tamo.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji