Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lejla97

Broj poruka: 123

Prijavi adminu

Da kod nas je praksa da obuku djete i stave u jaje i tako ide van, ja cu roditi u Vinogradskoj, mozda ima jos koja mama da ide tamo? 🤗
    Ja budem pripremila i jaknicu pa da vidimo jel budu stavili ili ne.. termin mi je 21.3 ali na porod cu vjerojatno kraj veljace, pocetak ozujka zbog kolestaze.. 
    a i otvorena sam vec za 1 prst

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• dddd30

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Zene jel kod vas bilo dana da je beba mirnija u stomaku, inace je jako aktivan po citav dan i navecer, u petak sam ga nisko osjetila bas sto sam pisala kao po mjehuru da mi udara, a jucer sam ga par puta samo osjetila kratko i od jutros malo..sigurna sam da je sve uredu ali eto kad je prva beba odmah milion pitanja u glavi 🙈

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

dddd30

Zene jel kod vas bilo dana da je beba mirnija u stomaku, inace je jako aktivan po citav dan i navecer, u petak sam ga nisko osjetila bas sto sam pisala kao po mjehuru da mi udara, a jucer sam ga par puta samo osjetila kratko i od jutros malo..sigurna sam da je sve uredu ali eto kad je prva beba odmah milion pitanja u glavi 🙈

Moja curka ako je jedan dan turbo zivahna zna iduci dan chillat😁

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

• dddd30

Prijavi adminu

Babybell

dddd30

A meni je cudno jer prvi put da je ovako miran 😅 zadnjih mjesec dana mozda i vise je bas svaki dan aktivan i zato mi je sad cudno 😅

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 624

Prijavi adminu

dddd30

Kod mene isto jucer se slabo osjetila, bas sam se zabrinila. Pojela kolac, nije reagirala skoro cijeli dan. Tek navecer me par buda opalila 🤣 Ali mislim da je to normalno 🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

little baby

Broj poruka: 556

Prijavi adminu

Lejla97

Da kod nas je praksa da obuku djete i stave u jaje i tako ide van, ja cu roditi u Vinogradskoj, mozda ima jos koja mama da ide tamo? 🤗
    Ja budem pripremila i jaknicu pa da vidimo jel budu stavili ili ne.. termin mi je 21.3 ali na porod cu vjerojatno kraj veljace, pocetak ozujka zbog kolestaze..
    a i otvorena sam vec za 1 prst

Ja cu u Vinogradsku,kraj veljace inducirani

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• dddd30

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

dddd30

Kod mene isto jucer se slabo osjetila, bas sam se zabrinila. Pojela kolac, nije reagirala skoro cijeli dan. Tek navecer me par buda opalila 🤣 Ali mislim da je to normalno 🤞

I ja sam jucer i slatko i kiselo jelo inace na sta uvijek sve reaguje odmah i nista, isto samo navecer dva puta opali i evo danas slabo skroz opet..bas nam se igraju sa srcem 😅

little baby

Broj poruka: 556

Prijavi adminu

Babybell

dddd30

Tako i moja,jedan dan ultra aktivna pa primirje i tako u krug

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Kawa

Broj poruka: 514

Prijavi adminu

tako je i kod mene s pokretima, ako ga ne osjetim ujutro odmah panika.. ali obicno se javi vrlo brzo. ja sam bas pitala doktora na pregledu prosli tjedan i rekao je da je normalno da ima mirne faze i da bih ga trebala osjetiti svaki dan bar malo. 
    za izlazak volila bih i ja da je u paketini za slike, ali naravno odmah poslije u jaje bez dekice i jakne. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

mama_ana

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Ista stvar i kod mene s pokretima 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.