Curke ja imam pitanje oko pokreta. Pred nekih 20 dana sam počela osjećati ti titranje (kao kad ti titra mišić) nisam tome pridavala pažnju dok mi prijateljice nisu rekle da je to beba. 🙈 Nakon nekog vremena i muž je to počeo osjećati preko trbuha i dalje zna tako lupiti tu i tamo preko dana kada sjednem ništa prečesto ili prejako najčešće s desne strane malo ispod pupka.
Ali meni nije jasno što se dešava kad navečer legnem u krevet na bok 😂 počne mi jakoo titrati taj donji dio trbuha prvo s jedne strane pa druge pa sredina, više iz nutra, ali i na ruku se osjeti. Kad muž stavi ruku odmah se smiri. Jel i to beba? Meni je to nevjerojatno da može baš tako jako i brzo lupati i mijenjati strane i to samo navečer u krevetu.
Čak sam pomislila kad svi pričaju o magneziju da me mišići zezaju, ali ne titra mi ni jedan drugi dio tijela osim trbuha.
Još nisam rodila a vec se osjećam kao nemajka jer ga ne znam prepoznati, to jest ne mogu vjerovati da je to mali. 😂
Je beba je😂 lupa ona i nogama i rukama, gura se sa svim dijelovima tijela, tako da te može lupat po svuda istovremeno😂 navečer osjetiš to najviše jer se umiriš i kad ležiš na boku ona ima mjesta da te lijepo izlupa🙂 moja beba je isto tako aktivna čim legnem navečer
Oblačenje - meni je termin početkom 4 mj, ali planiram slojevito oblačiti po potrebi. Imam spremnih kratkih i dugih bodića, tutice tanke i par debljih tutica bez rukava. Sinu sam do broja 68 dosta neutralno kupovala, pa planiram to sad i za seku iskoristiti. Vreće za spavanje imamo bez rukava
3🧒
Hej buduce mamice! Nisam se duuugo javljala! Radila sam pa morala na mirovanje, uredivali sobu, stan, svasta nesto. U meduvremenu opet dobila kolestazu no zasad sam doma. Polako pripremam sve stvari, kofer mi je spreman ako me ostave u bolnici. Zanima me kraj drugog mjeseca/pocetak treceg, kaj cete pripremiti za izlazak iz bolnice, mislim na robicu.. hlacice, bodi, jaknica, kapa, carape i papucice, ili bodi, majica i tajice pa jakna?
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Hej buduce mamice! Nisam se duuugo javljala! Radila sam pa morala na mirovanje, uredivali sobu, stan, svasta nesto. U meduvremenu opet dobila kolestazu no zasad sam doma. Polako pripremam sve stvari, kofer mi je spreman ako me ostave u bolnici. Zanima me kraj drugog mjeseca/pocetak treceg, kaj cete pripremiti za izlazak iz bolnice, mislim na robicu.. hlacice, bodi, jaknica, kapa, carape i papucice, ili bodi, majica i tajice pa jakna?
Ja trebam rodit tamo kraj 2.mjeseca,tada ce biti inducirani otprilike. Pripremila sam dugi bodi,ono jednodjelno odjelce,carapice,kapica,i onaj medo debeli odjelo plus dekica ali mislim da dekica nece trebati ali evo ne znam kakvo ce vrijeme biti. Uglavnom to sam si pripredila
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hej buduce mamice! Nisam se duuugo javljala! Radila sam pa morala na mirovanje, uredivali sobu, stan, svasta nesto. U meduvremenu opet dobila kolestazu no zasad sam doma. Polako pripremam sve stvari, kofer mi je spreman ako me ostave u bolnici. Zanima me kraj drugog mjeseca/pocetak treceg, kaj cete pripremiti za izlazak iz bolnice, mislim na robicu.. hlacice, bodi, jaknica, kapa, carape i papucice, ili bodi, majica i tajice pa jakna?Ja trebam rodit tamo kraj 2.mjeseca,tada ce biti inducirani otprilike. Pripremila sam dugi bodi,ono jednodjelno odjelce,carapice,kapica,i onaj medo debeli odjelo plus dekica ali mislim da dekica nece trebati ali evo ne znam kakvo ce vrijeme biti. Uglavnom to sam si pripredila
Tako sam i ja priredila, ali sve ovisi i vremenu da. Stariji je rođen početkom trećeg mjeseca i taj dan je bilo i sunca i vjetra i snijega
Što se tiče vreća, ja uzimam iz etherala deblje s rukavima, ne piše tog, ali to sve ovisi od temperature u sobi gdje spava.
Ja pripremila za izlazak iz bolnice, dugi bodi, trenerkicu gornju+donju, čarapice i odjelce medu, recimo srednje debljine. Termin mi je 15.4. Ja sam rodila curku 3.6. i ona je prvih mjesec dana nosila sve dugo. Izašla je iz bolnice u kompletiću hlače+majca, kratki bodi i gore trenerkica. E da i kapica vam je must have za male bebice.
Zene, imam pitanje ali mislim da sam vec jednom pitala samo ne mogu da se sjetim a po ovim stranicama ne mogu opet da vracam 😅 ja imam zelju i nastojat cu da istrajem da dojim, ali sta preporucujete da se uzme za pocetak za svaki slucaj dok se ne uspostavi dojenje? Mislim sta od flasica, izdajalice?
Sta se tice izlaska iz bolnice racunajte da beba izlazi iz sobe vec u jajetu i da vam ne smije biti u necem pre debelom vezana tako da bolje dekica nego neko debelo medo odjelce
Mozete kupiti nastavak za jaje koje se koristi kao umetak koji sluzi umjesto dekice to vam je dobra alternativa da je beba utopljena do kuce
Msm da cemo svi mi roditi pod hladnijim temp pa se ne morate zamarat previse da ne pregrijete bebu
Sta se tice izlaska iz bolnice racunajte da beba izlazi iz sobe vec u jajetu i da vam ne smije biti u necem pre debelom vezana tako da bolje dekica nego neko debelo medo odjelce
Mozete kupiti nastavak za jaje koje se koristi kao umetak koji sluzi umjesto dekice to vam je dobra alternativa da je beba utopljena do kuce
Msm da cemo svi mi roditi pod hladnijim temp pa se ne morate zamarat previse da ne pregrijete bebu
Ja npr nezelim da izade u jajetu, vec ce bit u onom smotuljku da ga daju u ruke 😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zene, imam pitanje ali mislim da sam vec jednom pitala samo ne mogu da se sjetim a po ovim stranicama ne mogu opet da vracam 😅 ja imam zelju i nastojat cu da istrajem da dojim, ali sta preporucujete da se uzme za pocetak za svaki slucaj dok se ne uspostavi dojenje? Mislim sta od flasica, izdajalice?
Ja sam s prvim, a i sad planiram uzeti dr. Browns bočicu, za nju sam čitala da je dobra za kombinaciju s dojenjem jer beba treba povuć da mlijeko ide van i nije jak protok i kutiju dohrane jer mi je za prvi dan trebala. Neke sestre u rodilištu kažu da se kupi dohrana koju koristi rodilište u trenutku poroda, dok druge kažu da se može uzet bilo koja dohrana, pa eto valjda svakom na izbor. Avent ručna izdajalica mi je bila dovoljna za navlačit kolostrum prve dane jer su mi bradavice uvučene i teško mi je bilo namjestit bebu na cice, kad je mlijeko krenulo nisam ju ni koristila više.
Izlazak iz rodilišta - ne znam da li je praksa pojedinih rodilišta ili ovisi o sestrama koje su na otpustu, ali neki zahtjevaju da se dijete iz rodilišta nosi u jajetu. Nama u Ri su sestre donijele bebu na izlazna vrata od odjela, stavile dijete u jaje i tako smo išli van. Ako iz rodilišta putujete kući autom najjednostavnija i najsigurnija opcija je dijete obuć u nekoliko slojeva odjeće ovisi koja bude temp i staviti u jaje, bez debelih medo odijelca i jakni i pokriti ga preko pojasa dekicom.
3🧒
Sortiraj odgovore
Najstariji