Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tea96

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Ari drago mi je da ste ti i bebica dobro i da ideš kući za vikend, uživaj sa svojom obitelji :)
    Flower čestitam na urednom pregleduCure kako mislite oblačiti svoje bebe u početku ? Moj termin je sredina 4. mj i nemam pojma kaj kupit 
    Malu sam rodila u 6 mj. , 2 tjedna je bila u tankim bodićima dugih rukava i hlačicama nakon toga u kratkome.

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

• LeJe

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Tea96 meni je termin krajem cetvrtog mj i isto sam u dilemi oko robice. Svakako za prva 2 mj sigurno dugo nesto, jer cetvrti i peti jos uvijek znaju biti hladni i promjenjivi. Nisam planirala kupovati one debele stvari bas za zimu ali duge tanke definitivno da. Sigurno ce ostale mame bolje znati pa dati neki savjet. ☺️
    Cure, kako stojite s pripremama? Vec sam napisala da mi je termin krajem cetvrtog, narucili smo kolica i krevetic za sada. Ostalo sam planirala polako pocet narucivat iduci mjesec, moze savjet jel rano/kasno? 😅 prva nam je beba pa moramo bas sve kupiti

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

LeJe

Tea96meni je termin krajem cetvrtog mj i isto sam u dilemi oko robice. Svakako za prva 2 mj sigurno dugo nesto, jer cetvrti i peti jos uvijek znaju biti hladni i promjenjivi. Nisam planirala kupovati one debele stvari bas za zimu ali duge tanke definitivno da. Sigurno ce ostale mame bolje znati pa dati neki savjet. ☺️
    Cure, kako stojite s pripremama? Vec sam napisala da mi je termin krajem cetvrtog, narucili smo kolica i krevetic za sada. Ostalo sam planirala polako pocet narucivat iduci mjesec, moze savjet jel rano/kasno? 😅 prva nam je beba pa moramo bas sve kupiti

Ni ja iskreno ne zna kako obuci proljetnu bebu iako mi je drugo dijete. Prvo mi je zimsko, danas sam razmisljala da li da ispod benkice s dugim rukavima dam i kratki bodi ili bodi na bretele ili je dovoljno samo taj bodi benkica dugih rukava 😣 Bolje imati malo ranije sve spremno nikad ne znas sta se moze jos desiti 🫣

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

mama_ana

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

Tera da imam refluks i jedno vrijeme mi je bilo malo lakse od Rennie tableta, ali nazalost nije dugo potrajalo. Cim legnem na bok krene me boliti nazad gornji dio ledja i naprijed rebra ispod grudi.

jen_dva

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Ja racunam ispod kratki i preko dugi bodi, i sebe oblacim tako da imam potkosulju i dugi rukav preko pa ce bit valjda ok i bebi..
    Cure koje planirate da beba spava u vreci, koji TOG uzimate? Sa ili bez rukava?

02/2023 💔👼 22tt

mama_ana

Prijavi adminu

jen_dva

Ja sam zakljucila da mi je madrac pretvrd za spavanje na boku, pa sam si naručila nadmadrac i od tad nemam problema. Drzim i jastuk izmedu nogu, jos jedan uz leda i jedan pod glavu. Jedino sto ne mogu nikako rijesit je nelagoda u trtici, bude mi bas neugodno prilikom ustajanja

Koji si tocno narucila i koliko ga vec koristis? I ja imam tvrdi madrac i procitala sam na Redditu da bi mekani nadmadrac mogao pomoci ali ne da mi se bezveze bacati novce jer stvarno nisam sigurna da bi to rijesilo problem

jen_dva

Prijavi adminu

mama_ana

jen_dva

Ja sam zakljucila da mi je madrac pretvrd za spavanje na boku, pa sam si naručila nadmadrac i od tad nemam problema. Drzim i jastuk izmedu nogu, jos jedan uz leda i jedan pod glavu. Jedino sto ne mogu nikako rijesit je nelagoda u trtici, bude mi bas neugodno prilikom ustajanja
    Koji si tocno narucila i koliko ga vec koristis? I ja imam tvrdi madrac i procitala sam na Redditu da bi mekani nadmadrac mogao pomoci ali ne da mi se bezveze bacati novce jer stvarno nisam sigurna da bi to rijesilo problem

Nasla sam na vitapur stranici neki od 4cm lavanda, oko 100€ za 160x200 krevet. Dosao za 2 dana i otad spavam bez bolova

02/2023 💔👼 22tt

jen_dva

Prijavi adminu

Koristim mozda 2-3 mjeseca, otkad sam pocela spavati na boku

02/2023 💔👼 22tt

mama_ana

Prijavi adminu

Hvala ti puno, idem bas pogledati na stranici o kojem se radi 😊

• Kokili

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

jen_dva

Ja racunam ispod kratki i preko dugi bodi, i sebe oblacim tako da imam potkosulju i dugi rukav preko pa ce bit valjda ok i bebi..
    Cure koje planirate da beba spava u vreci, koji TOG uzimate? Sa ili bez rukava?

Mislin da male vrice iman tog1 i to one sa  rukavima koji se mogu skinut, pa bi ti mozda te prvo savjetovala (pomicni rukavi, uzmi veci broj i mores i za slj.zimu 😀

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.