Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tera_

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

mama_ana

Tera da imam refluks i jedno vrijeme mi je bilo malo lakse od Rennie tableta, ali nazalost nije dugo potrajalo. Cim legnem na bok krene me boliti nazad gornji dio ledja i naprijed rebra ispod grudi.

Isto i kod mene, nekad reflustat pomogne, nekad malo ako spavam na dva jastuka a nekad dok se ne ispovracam nista ne pomogne...bit ce bolje kad rodimo🤣

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Samka

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

LeJe

Tea96meni je termin krajem cetvrtog mj i isto sam u dilemi oko robice. Svakako za prva 2 mj sigurno dugo nesto, jer cetvrti i peti jos uvijek znaju biti hladni i promjenjivi. Nisam planirala kupovati one debele stvari bas za zimu ali duge tanke definitivno da. Sigurno ce ostale mame bolje znati pa dati neki savjet. ☺️
    Cure, kako stojite s pripremama? Vec sam napisala da mi je termin krajem cetvrtog, narucili smo kolica i krevetic za sada. Ostalo sam planirala polako pocet narucivat iduci mjesec, moze savjet jel rano/kasno? 😅 prva nam je beba pa moramo bas sve kupiti

Nama je termin u martu sve smo vec zavrsili.Ostala nam je jos sića za nas dvoje za porodiliste.
    A sto se tice za odjecu bebinu.Dugi bodici ,kratke nikako jer ipak je to beba i svi mi govore da dugi rukav uzimam vise.I za pocetak ne previse jer ce beba brzo da preraste svu odjecu .I bodice ako uzimas bolje je one na preklop sto se kopčaju lakse i prakticnije za oblacit ☺️❤️

Samka

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.