Tera da imam refluks i jedno vrijeme mi je bilo malo lakse od Rennie tableta, ali nazalost nije dugo potrajalo. Cim legnem na bok krene me boliti nazad gornji dio ledja i naprijed rebra ispod grudi.
Isto i kod mene, nekad reflustat pomogne, nekad malo ako spavam na dva jastuka a nekad dok se ne ispovracam nista ne pomogne...bit ce bolje kad rodimo🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tea96meni je termin krajem cetvrtog mj i isto sam u dilemi oko robice. Svakako za prva 2 mj sigurno dugo nesto, jer cetvrti i peti jos uvijek znaju biti hladni i promjenjivi. Nisam planirala kupovati one debele stvari bas za zimu ali duge tanke definitivno da. Sigurno ce ostale mame bolje znati pa dati neki savjet. ☺️
Cure, kako stojite s pripremama? Vec sam napisala da mi je termin krajem cetvrtog, narucili smo kolica i krevetic za sada. Ostalo sam planirala polako pocet narucivat iduci mjesec, moze savjet jel rano/kasno? 😅 prva nam je beba pa moramo bas sve kupiti
Nama je termin u martu sve smo vec zavrsili.Ostala nam je jos sića za nas dvoje za porodiliste.
A sto se tice za odjecu bebinu.Dugi bodici ,kratke nikako jer ipak je to beba i svi mi govore da dugi rukav uzimam vise.I za pocetak ne previse jer ce beba brzo da preraste svu odjecu .I bodice ako uzimas bolje je one na preklop sto se kopčaju lakse i prakticnije za oblacit ☺️❤️
Samka
Sortiraj odgovore
Najstariji