Tera da imam refluks i jedno vrijeme mi je bilo malo lakse od Rennie tableta, ali nazalost nije dugo potrajalo. Cim legnem na bok krene me boliti nazad gornji dio ledja i naprijed rebra ispod grudi.
Isto i kod mene, nekad reflustat pomogne, nekad malo ako spavam na dva jastuka a nekad dok se ne ispovracam nista ne pomogne...bit ce bolje kad rodimo🤣
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tea96meni je termin krajem cetvrtog mj i isto sam u dilemi oko robice. Svakako za prva 2 mj sigurno dugo nesto, jer cetvrti i peti jos uvijek znaju biti hladni i promjenjivi. Nisam planirala kupovati one debele stvari bas za zimu ali duge tanke definitivno da. Sigurno ce ostale mame bolje znati pa dati neki savjet. ☺️
Cure, kako stojite s pripremama? Vec sam napisala da mi je termin krajem cetvrtog, narucili smo kolica i krevetic za sada. Ostalo sam planirala polako pocet narucivat iduci mjesec, moze savjet jel rano/kasno? 😅 prva nam je beba pa moramo bas sve kupiti
Nama je termin u martu sve smo vec zavrsili.Ostala nam je jos sića za nas dvoje za porodiliste.
A sto se tice za odjecu bebinu.Dugi bodici ,kratke nikako jer ipak je to beba i svi mi govore da dugi rukav uzimam vise.I za pocetak ne previse jer ce beba brzo da preraste svu odjecu .I bodice ako uzimas bolje je one na preklop sto se kopčaju lakse i prakticnije za oblacit ☺️❤️
Samka
Cure koje trebaju roditi krajem 4. pocetak 5.mj robicu oblacit slojevito. Tako sebi olaksate. Bory bez rukava pa preko toga dugi, ili body kratkih rukava pa preko vestice ili pamucni body dugih rukava i preko neke vestice. Ovisno kakvi ce dani biti. Ja sma pripremila za maloga velicinu 50/56 i vrcina je kratkih rukava jer je mala rodena u 8mj i nosila je samo kratko. E sad planiram kupiti jos dugih rukava ali ne previse. Ovisno kako ce bit velik. Jer za sad imam par bodya dugih rukava svih velicina, i bit ce dosta za prvu silu pa cu online narucit ostatak sto mi treba.
Curke ja imam pitanje oko pokreta. Pred nekih 20 dana sam počela osjećati ti titranje (kao kad ti titra mišić) nisam tome pridavala pažnju dok mi prijateljice nisu rekle da je to beba. 🙈 Nakon nekog vremena i muž je to počeo osjećati preko trbuha i dalje zna tako lupiti tu i tamo preko dana kada sjednem ništa prečesto ili prejako najčešće s desne strane malo ispod pupka.
Ali meni nije jasno što se dešava kad navečer legnem u krevet na bok 😂 počne mi jakoo titrati taj donji dio trbuha prvo s jedne strane pa druge pa sredina, više iz nutra, ali i na ruku se osjeti. Kad muž stavi ruku odmah se smiri. Jel i to beba? Meni je to nevjerojatno da može baš tako jako i brzo lupati i mijenjati strane i to samo navečer u krevetu.
Čak sam pomislila kad svi pričaju o magneziju da me mišići zezaju, ali ne titra mi ni jedan drugi dio tijela osim trbuha.
Još nisam rodila a vec se osjećam kao nemajka jer ga ne znam prepoznati, to jest ne mogu vjerovati da je to mali. 😂
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Inače posteljica mi je straga i te pokretiće sam počela osjećati nakon zadnjeg pregleda tako da nisam još ništa pitala ginek o tome, jedva čekam petak i pregled da vidim jel i dalje na ultrazvuku tako aktivan kako ga ja (valjda) osjećam. 🤣
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Meni je muz bolesan, ima 38,5 temp. Nadam se da nece mene uhvatit😩
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Curke ja imam pitanje oko pokreta. Pred nekih 20 dana sam počela osjećati ti titranje (kao kad ti titra mišić) nisam tome pridavala pažnju dok mi prijateljice nisu rekle da je to beba. 🙈 Nakon nekog vremena i muž je to počeo osjećati preko trbuha i dalje zna tako lupiti tu i tamo preko dana kada sjednem ništa prečesto ili prejako najčešće s desne strane malo ispod pupka.
Ali meni nije jasno što se dešava kad navečer legnem u krevet na bok 😂 počne mi jakoo titrati taj donji dio trbuha prvo s jedne strane pa druge pa sredina, više iz nutra, ali i na ruku se osjeti. Kad muž stavi ruku odmah se smiri. Jel i to beba? Meni je to nevjerojatno da može baš tako jako i brzo lupati i mijenjati strane i to samo navečer u krevetu.
Čak sam pomislila kad svi pričaju o magneziju da me mišići zezaju, ali ne titra mi ni jedan drugi dio tijela osim trbuha.
Još nisam rodila a vec se osjećam kao nemajka jer ga ne znam prepoznati, to jest ne mogu vjerovati da je to mali. 😂
Javi sto ti kaze ginekolog oko toga, meni je isto tako bilo u tim tjednima jedno vrijeme sam mislila da beba ima neke napadaje jer nije izgledalo ko normalan pokret, al sad uglavnom lupa normalno pa je valjda ok.. Ova nemajka je zaboravila na pregledu pitat ista oko toga... 😅😅
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
jen_dva isto tako i ja hahah uvijek kazem da cu pitati neka pitanja ginekologa i onda na pregledu zaboravim i izadem i mislim se jesam li ja spremna na bebu 😂
jen_dva isto tako i ja hahah uvijek kazem da cu pitati neka pitanja ginekologa i onda na pregledu zaboravim i izadem i mislim se jesam li ja spremna na bebu 😂
Tako i ja. Kad ona kaže da je sve uredu ja zaboravim na sve što me do tad brinulo i mučilo i onda doma opet proradi vrv sumnje. I tako u krug. 🤣
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji