Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Babybell

Broj poruka: 58

Prijavi adminu

AriBari

Cureee stojimo na istim protocima, idem doma za vikend i pon me opet zaprimaju, ajme super🥰
    Inace titar je rastao za jednu razinu, ocekivani rast, ali vazno da on isto postepeno raste a ne divlja😊👍cekali smo i taj nalaz rekli su da me ne bi ipak pustili da je titar previse skocio😊

Bravo Ari! Uzivaj za vikend sa svojima🥰

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

flower

Broj poruka: 182

Prijavi adminu

I ja obavila pregled, sve je super (otvarao je usta na ultrazvuku🤣), idući tjedan idem na ogtt, ali nije me strah, ni u prošloj trudnoći mi nije teško pao, pa se nadam da neće ni u ovoj 😂...
    Idući pregled 14.2. 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

Pjegica.

Broj poruka: 240

Prijavi adminu

Bravo Ari super vidjeti uzivaj u vikendu kod kuce 🤗
    Ne znam kako je bila prica od prije ne sjecam se msm ja jesam obavila sve te tecajeve nije da mi trebaju opet jer sam vec prosla procedure otisla vi bas ako je to zahtjev za pratnju

mama_ana

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

Bravo cure na dobrim pregledima i odlicne vijesti AriBari! Uzivaj za vikend kod kuce sa svojima. Ja muku mucim opet s bolovima u ledjima i prsnom kosu kad lezim pa mi nije ni do cega, nisam toliko na mobitelu i na internetu, ali s vremena na vrijeme udjem na forum da upratim sto se novo dogadja 😊

jen_dva

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Cestitke na dobrim pregledima flower i ari Super za vikend doma, nadam se da ce vam bit lijepo vrijeme i da cete se fino nauzivat 😊
    Joj ja svaki dan mucim sve vecu muku s ledima, radim jos dva tjedna i to je posao na kojem se sjedi 8 sati, uzasno sam ukocena i nikakva, jedva cekam start porodiljnog..

02/2023 💔👼 22tt

• cupko

Broj poruka: 143

Prijavi adminu

Super Ari Flower! 🥰 Uživaj doma u vikendu ❤️

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

mama_ana

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

jen_dva

Cestitke na dobrim pregledima flower i ari Super za vikend doma, nadam se da ce vam bit lijepo vrijeme i da cete se fino nauzivat 😊
    Joj ja svaki dan mucim sve vecu muku s ledima, radim jos dva tjedna i to je posao na kojem se sjedi 8 sati, uzasno sam ukocena i nikakva, jedva cekam start porodiljnog..

Uf, ne mogu se zamislit da sjedim toliko dugo. Svaka cast stvarno 😬. A nadam se da ce ti proci nakon sto krene porodiljni i pocnes se malo vise kretati

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 622

Prijavi adminu

Ari jako mi je drago da je sve pod kontrolom i mozes malo kuci sa svojima ❤️
    Mene bole bokovi, ne znam kako drugacije objasnit. Tocno ovaj dio na kojem se lezi. Bas kao da se nesto ukljestilo unutra 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Yvone

Broj poruka: 408

Prijavi adminu

Curke bravo za dobre preglede! Ari vikend doma je baš nagrada koja će vam doma svima napuniti baterije i dati snage za dalje, baš mi je drago. Ja sam obavila 4D jučer. Sve je ok. Doktorica mi je rekla da je to inače više “kozmetički” pregled, da se vidi vanjski izgled bebe i jasno mi je to donekle. Maleni je spavao cijelo vrijeme tako da smo uspjeli uhvatiti samo profil lica. Položen je glavom dolje što je dodatno otežalo dobro fotografiranje. Ali dobro… za cca tri mjeseca ćemo se upoznati, samo nek sve drugo bude ok. Inače moj ginekolog niti me poslao na anomaly scan ( mislim da ga on sigurno nije radio u 2 min pregleda) niti mi je uzeo briseve osim Papa testa na samom početku trudnoće, niti me vaginalno gledao zadnja 2 puta. Nadam se da zna što radi 🙏🏻 i da je sve ok.

• dddd30

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Zene ja nesto danas osjecam cudne osjecaje dole nisko skroz kao da me udara al bas niko i ono me kao presjece zigne, jel to normalno sad ?😅 ne boli me nista, samo nekako neugodno 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.