Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Moina

Broj poruka: 325

Prijavi adminu

Babybell

Uopce ne trebas biti ocajna. Ti i ja smo u istom tjednu u dan a ja sam dobila 13kg🙈 bila bi sretna da sam dobila samo 9kg, tako da ako itko treba biti ocajan onda sam to ja😅 Ali necu se uopce opterecivati oko toga, kako moj muz kaze sad me ima vise za voljet hehe. meni je trbuh stvarno velik, toliko da ljudi misle da moram jako brzo rodit. Kad im kazem da imam jos 3 i pol mj sokiraju se. U pon nam je pregled pa cemo vidjeti koliko je moja curka velika🥰

Znaci ja sam sa malom dobila 35kg. Unistom tjednu sam imala isto kila ko sad i tako me strah da ne dobijem opet toliko jer sam bila malo depresivna zbog toga. 🤦🏼‍♀️ bas mi je to tesko palo jer se cijeli zivot borim sa kilama. Ali moram priznati da je meni trbuh isto velik, duplo veci nego sa malom. Jer sa njom sam se mogla sagnut normalno i sa 40 tjedana i obrijat se i sve. Sad se jedva sagnem. A mislim da je i beba sad teza nego sto je ona bila. Ali eto, imam i ja pregled za tjedan dana pa cemo vidjet 😂

AriBari

Broj poruka: 939

Prijavi adminu

Cupko ako ces rodit u Ri ja bih preporucila tecaj od rodilista od Rijeke kbca. Ja sam slusala i Rodin i dom zdravlja koliko se sjecam, od Kbca mi je bio najbolji😊 u Ri mislim da nije uvjet tecaj za pratnju na porodu

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• dddd30

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Zene imam jedno pitanje u ove kasne sate 😆 kako ovaj trudnicki mozak radi 24/7 pa razmisljam o svemu i svacemu nesto mi dodje i ovo pa sam samu sebe zaintrigirala 🤦🏻‍♀️😆 
    Kad saznate da ste trudne, odnosno test uradite prvi put, i kad odete prvi put kod doktora da utvrdi trudnocu obicnu pitaju koji datum nam je bio prvi dan zadnje menstruacije i onda po tome izracunaju datum poroda okvirno.. e sad mene zanima zasto bas po tom datumu kad je ocito da nismo taj prvi dan menstruacije zatrudnile vec poslije odnosno kad je period ovulacije, nikad mi ta racunica nece biti jasna 😂 izvinite mozda lupetam ali dosadno mi je pa reko da vidim sta vi mislite ❤️

žuži1808

Broj poruka: 95

Prijavi adminu

dddd30

Zene imam jedno pitanje u ove kasne sate 😆 kako ovaj trudnicki mozak radi 24/7 pa razmisljam o svemu i svacemu nesto mi dodje i ovo pa sam samu sebe zaintrigirala 🤦🏻‍♀️😆
    Kad saznate da ste trudne, odnosno test uradite prvi put, i kad odete prvi put kod doktora da utvrdi trudnocu obicnu pitaju koji datum nam je bio prvi dan zadnje menstruacije i onda po tome izracunaju datum poroda okvirno.. e sad mene zanima zasto bas po tom datumu kad je ocito da nismo taj prvi dan menstruacije zatrudnile vec poslije odnosno kad je period ovulacije, nikad mi ta racunica nece biti jasna 😂 izvinite mozda lupetam ali dosadno mi je pa reko da vidim sta vi mislite ❤️

Hahaha,bas sam se nasmijala.. ja znam tocno kada je "uhvatilo".. posto smo se mucili 1,5godinu,vec izgubila i volju i nadu da ce ikad ista biti,ali glavni dan je bio 3.6. nekako je odnos bio drugaciji i osjecaj zavrsetka.. ja taj osjecaj nemogu opisati,ali znam da sam odmah rekla partneru "to je to,mislim da ce sad biti" on se nakesio i poceo me zafrkavat.. 24.6.ga otpratila na teren, dosla u svoj stan napravila test i pokazalo se ⏸️ 😁

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

Kawa

Broj poruka: 511

Prijavi adminu

dddd30

zato sto nije svima ovulacija na isti dan, odnosno bilo bi nemoguce svakome odrediti u kojem trenutku se dogodilo zacece, pa se uzima taj idealni ciklus od 28 dana. na dan kad ti menstruacija zakasni ‘trudna’ si vec 4 tjedna, iako je zapravo zacece bilo prije 2 tjedna. kasnije se po mjerama bebe eventualno korigira termin.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.