ari super za protoke i izlet kuci, eto skoro oa je prosao i jos jedan tjedan 🥰
babybell hvala ti na korisnim info, mogla bi se i ja prijaviti na taj online tecaj, bas me zanima to oko dojenja.
i ja sam na cca +10kg, od zadnja dva pregelda se bas lijepe na mene i trbuh je bas jako iskocio. tjesila sam se da je dobro dok je manji od sisa, bome i to je jako brzo proslo 🤣
cokoladice bila sam na tom tecaju u listopadu i doktorica iz kbc st je drzala oredavanje i bas lijepo objasnila kako oni briju radi bolje oreglednosti 🤣 ja idem na depilaciju secerom jednom mjesecno pa se nadam da cu potrefiti i da nece biti potrebe za brijanjem.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ja sam se prijavila na Rodin online tečaj. Jel netko slušao, jel ok? Da baš ne izgubim vrijeme na ništa 🤣
Od doma zdravlja mi je prošao, ne znam ako će biti opet, a od kbca je uživo pa mi nije blizu ni usput za ići, a nešto bih htjela poslušati možda ne toliko za porod koliko za babinjače i dojenje jer ne znam ništa haha.
Ja evo znam za Podobnik da su prijateljicu za carski klistirali i brijali.
Ja sam slušala Rodin, okej je 😀
Čokoladica za brijanje vise ne znam, al klistir se provodi, ovaj porod sto sam pisala od jucer, cura je dobila kkistir prije nego su ne jz predradaone u radaonu premjestili. Sad ne znam ako je to u svim bolnicama praksa😊babybell ti si slusala tecaj jesu li spominjali?
Jeje obriju nas😄 barem na Sv Duhu su rekli
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Cure, ja sam išla baciti oko što se nudi od tih tečajeva što ste spominjale i prijavila sam se za babyhandling. Je da je termin tek krajem ožujka, al nema veze, još i bolje, bit će mi svježije. Iako sam to sve "savladala" sa prvim djetetom, rado bih se podsjetila i pogotovo što je đabe. Ima i radionics za babywearing, na to sam se isto projavila jer me zanima kako nosit dvojčeke, al nisu mi se još javili s terminom. Ovo je za Zagreb.
💙 5/2023
Da li kada se ide na ugovoreni carski treba imati odluku o istom, koju donosi " konzilijum " doktora ? Ja zbog određene dijagnoze koju imam jos od djetinjstva sam od svog nadležnog doktora dobila preporuku za carski rez, da li doktori u tom slučaju postupe po preporuci drugog specijaliste ili ginekolozi daju konačnu odluku?
Mislim da konačnu odluku za carski donosi ginekolog, a ti svakako njima trebaš reći i priložiti medicinsku dokumentaciju na temelju koje ti je preporučen carski
Ari super za dobar pregled i nadam se da će bit vikend kod kuće 😀
Klistir i brijanje - ja sam na prvom porodu brijanje obavila sama, a klistir sam izbjegla, pitali su me kad sam bila zadnji put na wc-u, a s obzirom da je to bilo neposredno prije dolaska u rađaonu, rekli su mi da neće klistirat
3🧒
Netko je pitao za klistir i brijanje,u Vinogradskoj su mi na zadnjem porodu dali samo cepic i to je to. Poslije me pogledala kako sam obrijana i rekla je da je super da ne treba ona nista onda. Kolko sam kasnije skuzila cesce daju te cepice nego klistiranje. Mada meni je iskreno draze klistiranje nego cepic jer to je onaj najobicniji Eva Q cepic. Nisam nesto puno obavila s njim,ali ujutro prije indukcije me valjda panika i stres uhvatio i probava krenula sama od sebe pa sam se jos cistila tada.
Ari super za odlazak doma za vikend,malena ce sigurno biti presretna. A i tebi ce dobro doci malo da lakse sve bude. Bitno da je malena u busi dobro i da jeoj je za sad jos dobro,da sto duze bude dobro unutra🙏🏻
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure, ja sam išla baciti oko što se nudi od tih tečajeva što ste spominjale i prijavila sam se za babyhandling. Je da je termin tek krajem ožujka, al nema veze, još i bolje, bit će mi svježije. Iako sam to sve "savladala" sa prvim djetetom, rado bih se podsjetila i pogotovo što je đabe. Ima i radionics za babywearing, na to sam se isto projavila jer me zanima kako nosit dvojčeke, al nisu mi se još javili s terminom. Ovo je za Zagreb.
Bas sam jucer pitala za to, ako mozes reci di si se prijavila za baby handling?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tinchilina ma ona je super, znaci nevjerojatno dobrog raspolozenja, plakala je prvi put kad su dosli i morali ic ca. Pa sam se i ja rasplakala.
Drugi put je vec bilo bolje, a treci super mase i odlazi i kaze da ide parking platiti😊 doma je super u vrticu isto, upoznali smo svih sa situacijom i svi je maze i paze😊suprug sve vuce, svoj posao, kucu - robu, rucak, peglanje i nju🥰stvarno je muz za pozeljet. Moji pomognu tako da je skupe iz vrtica da ne mora jurit nakon posla. Jako smo se lijepo poslozili i sve dobro funkcionira. Ali svi nam nude pomoc i familija i prijatelji, bas evo stvarno sam sretna da smo okruzeni takvim ljudima, .od ruckova do pranja robe peglanja i cuvanja male. Muz dosta zeli sve sam pa iniciram da prihvati pomoc, jer ok tjedva dva al ovo bi moglo potrajat a onda ce mu biti teze. Ali idemo pomalo dan po dan. Sve super funkcioniraza sada🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Sortiraj odgovore
Najstariji