Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lolita1
    27. Kolovoz 2024. 11:15

mama_ana česttitam na smanjenim mučninama!  Ja i dalje tu i tamo pojedem tu tabletu za mučninu s đumbirom, ali i dalje tu i tamo imam mučnine... Ujutro prije dizanja iz kreveta i popodne mi je koma. Diže mi se želudac i proizvodim zvukove kao da ću povraćati, ali od povraćanja niti p.

• Drugačija1234456
    27. Kolovoz 2024. 12:17

Minnieus

Drugačija1234456

Ćao, trudna sam 5+1.😊 Imam već dijete od 20 mjeseci. Zatrudnjela sam od jednog odnosa i uz Ella one, očito se poklopila ovulacija u minut. Situacija mi nimalo nije lagana, ali nadam se da će biti bolje.

Čestitke na trudnoći! Dijete će se veseliti braci ili seki, a i vama će se sve posložiti s vremenom.

Hvala puno 🤗 😁 😂 🤷 😂 🤷 

🙋 28
    👶22 mjeseca

Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

• Drugačija1234456
    27. Kolovoz 2024. 12:18

Yvone

Drugačija1234456

Ćao, trudna sam 5+1.😊 Imam već dijete od 20 mjeseci. Zatrudnjela sam od jednog odnosa i uz Ella one, očito se poklopila ovulacija u minut. Situacija mi nimalo nije lagana, ali nadam se da će biti bolje.

Žao mi je zbog teške situacije, ali vjerujem da će se sve nekako posložiti s vremenom. Najgori je taj početni šok i okretanje svih smjerova života prema novonastaloj situaciji, ali isplati se. Nadam se da imaš barem nekoga u blizini da ti da podršku. To je stvarno važno. A ovdje je dobra ekipa za moralnu podršku i dijeljenje emocija.

Hvala na potpori. Trudna sam s bivšim s kojim nije išlo dobro i sad me baš ovo sve šokiralo, a svojima niska još ništa rekla jer me sram da sam opet ispala budala. ❤️

🙋 28
    👶22 mjeseca

Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

• Mimi_21
    27. Kolovoz 2024. 12:23

Cestitam svim novim trudnicama, dobrodošle. Ja nisam bas aktivna, nakon godisnjeg sam imala smrtni slucaj, pa me sad uhvatila neka prehlada, a jos sam se i vratila jucer na posao. Koma ugl. Srecom mucnina se smanjila na minimalno, jos je samo umor ostao. Pregled imamo 3.9. Nikako ga docekati..😀 

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

• filomena_535
    27. Kolovoz 2024. 12:36

mama_ana

filomena_535

Drage ženice, čitam vas i pratim od samog početka, ali sam tek sad našla malo mira i odlučila se uključiti.
    Eto, nakon prvog neuspješnog ivf postupka i ne baš najboljih prognoza, uspjeli smo. Trenutno smo 10+3, ali je prilično turbulentno i stresno. U 6. sam tjednu završila na hitnoj zbog obilnog krvarenja(bez bolova), misleći da je gotovo. Međutim, beba je dobro i srčeko kuca. Ustanovljen je hematom veličine 2,3cmx1cm, preporuka mirovanje, duphaston 3x2, utrogestan 3x1. Dan nakon hitne sve se smirilo i krvarenje prestalo na tjedan dana. Od onda prisutan smeđi iscjedak skoro pa svakodnevno. U međuvremenu još jedan uzv i beba se školski razvija. Međutim, u strahu čekamo sljedeći uzv(3.9) i strepimo od novih krvarenja.
    Vama želim manje briga i mirniju trudnoću! :)

Cestitke na trudnoci. Nadam se da ce sve biti skolski i bez daljnjih stresiranja :D Meni je sljedeci termin malo kasnije nego tebi, 10.09., a cini se kao da je za tri mjeseca a ne za dva tjedna. Drzim fige da ne bude krvarenja i da bude sto manje stresa :)

Daaa, ide tako sporo. Mi čekamo već dva tjedna i još je tjedan dana ispred nas, čini se kao vječnost. :)

• filomena_535
    27. Kolovoz 2024. 12:38

Drugačija1234456

Yvone

Drugačija1234456

Žao mi je zbog teške situacije, ali vjerujem da će se sve nekako posložiti s vremenom. Najgori je taj početni šok i okretanje svih smjerova života prema novonastaloj situaciji, ali isplati se. Nadam se da imaš barem nekoga u blizini da ti da podršku. To je stvarno važno. A ovdje je dobra ekipa za moralnu podršku i dijeljenje emocija.

Hvala na potpori. Trudna sam s bivšim s kojim nije išlo dobro i sad me baš ovo sve šokiralo, a svojima niska još ništa rekla jer me sram da sam opet ispala budala. ❤️

Samo hrabro! 🫶🏼

Tea96
    27. Kolovoz 2024. 12:48

Bilo bi fora da nam netko vodi evidenciju, koja kad ide na pregled, termine  itd.. ja bi drage volje al uz curku i posao ne stignem 🙄

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

Tea96
    27. Kolovoz 2024. 12:53

Drugačija1234456

Yvone

Drugačija1234456

Vjerujem da ti je trenutno stresna situacija, sigurna sam da ce ti tvoji pruziti podrsku i pomoc i da ce ti olaksati. 
    I mi smo tu da te podrzimo 😊
    Misli na bebicu i zelim ti sto bezbrizniju trudnocu 🤞

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

• lolita1
    27. Kolovoz 2024. 13:19

Da, baš bi bilo zgodno imati tablicu barem za početak s terminima :) Šibnite ovdje kad je kojoj termin pa mogu složiti :) 

Nay
    27. Kolovoz 2024. 15:18

Curke, da vas pitam one koje ste na komplikacijama.
    Danas sam išla na mirovinsko pitati što trebam od papira. Ok, doznaku kopiju osobne i tekućeg. Ali nije mi jasno r1 prosjek plaće od 1.2. do 31.7
    I potvrdu o plaći od 1. do 6. mj.
    E sad, ja sam do 23.1. radila kod jednog poslodavca pa sam onda odmarala do 15. 4 kad sam krenula na drugi posao.
    E sad. Moje pitanje je da li mi ide u taj prosjek i ovo još iz 1 mj što sam bila kod drugog poslodavca?
    U biti, koliko mora biti staža u protekloj godini? Ne znam jel ćete shvatiti poantu mog pitanja ali sam zbunjena što nositi od papira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.