Dobar dan dame.. prvo da zahvalim na preporukama za seriju na Netflixu,jucer sam pogledala sve epizode 🫣..
Kilaza iskreno mene nebrine,vec sam naviknula na glupe komentare zaostalih ljudi 🤷 nit me oni hrane nit ce oni skidati,ali zasmeta mi kad partner nesto nabaci na tu temu ,iako ga ja odmah ubijem u pojam,da nemam nista protiv ako mu nisam dobra nek si trazi drugu 😅
Spavanje pa od pocetka spavam na lijevom boku pa mislim da sam kompletan stomak nekako nagurala na desnu stranu, sad u zadnje vrijeme me vec boli i utrne desna strana ,od lezanja na lijevom boku.. iako se probudim i na leđima, katkad se odjecam kao bure koje se samo okrece hehe.
Izdajanje kolosteuma prvi put cujem za to, nisam s prvih dvoje pa neplaniram ni sada,ono je najbitnije na pocetku djetetovog hranjenja.
Eee sada.. jutros sam zvala u kliniku da idem na 4d uzv,ali primaju tek od Božića nadalje, i tu sam se bas nasekirala,jer sam htjela par tih slikica staviti partneru pod jelku,ali nema veze. Beba se nevjerovatno mice,stalno nesto radi,jucer me vec bolio zeludac od silnih aktivnosti po stomaku,ali zanimljivo je gledati kako je aktivna.. nadam se da ste vi provele ugodan vikend,i da ste se bar malo opustile 😊
Sretno na pregledima danas 😁
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩷
Sretno svima na pregledima danas 🤗 AriBari sad vidim da nisam javila da je meni sljedeci 26.11. Sto se tice spavanja ja jos uvijek znam nekad spavati na ledjima, ali namjestim si onaj duguljasti trudnicki jastuk za dojenje tako da nekako lijepo spavam kao da sam u fotelji. Znam da nije bas najzdravije za kicmu ali mi jako odgovara takav poviseni polozaj. Ne mogu vise spavat na boku cure, poludit cu, muka mi vise od lijevog boka 😂 toliko mi nedostaje da se izvalim na stomak i zaspnem bar jednu noc tako na stomaku
cokoladice, cestitam na urednom nalazu i curici meni su traperice odavno vec neudobne, ali tek mozda prosli tjedan je trbuh poceo lagano iskakati. tko ne zna rekao bi da sam se samo malo najela. sto se tice priprema, meni je prvo dijete i vec sam bila na jednom tecaju koji organizira jedna udruga u mom gradu, slicno kao ono sto organizira kbc, i bilo je jako zanimljivo i poucno.
jen dva i ja sam trudnicki jastuk kupila skroz na pocetku trudnoce i spasio me
aribari jel gotova knjiga? kad je zanimljiva radnja znam ih i u dan procitati, zato ih i uzmem na engleskom pa bar da malo vokabular sirim kad vec knjiga nije pametna drago mi je da ti je selidba prosla stress free
omerta kako je prosao rodendan ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
💙
Bila sam na anomaly screeningu sve je uredu, sve je u fizioloskim granicama. Osjetim bebu fino sasvim, al ne prejako, u smislu udaraca vjerovatno ce biti poslije. Da li neka od vas pije magnezij i ako da koji?
Ja sam u pocetku pila magnezij + vitamin B6(okus grožđa,u konzumu kupljen), onda sam presla na biolectra magnezij(u ljekarnoj,okus narance) i sad sam uzela magnezij +vitamin E (za misice,okus brusnice,kupljen u bipi) ali ja i dalje imam nenormalne grceve..uz to pijem i vitamine preMama duo u kojima se dobije i kapsule sa omegom 3.. iskreno nisam ni u jednoj trudnoci pila nista od toga, jer mi nije bilo potrebno..ova je najbolnija trudnoca,ali izdrzivo 😊
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩷
TablicaPregledi🤰👩⚕️
19.11. - Daja, Anxiety
20.11 - Kawa
21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari, Točkica
25.11 - Tera, Omerta, Dddd, Leje
26.11 - Rosie0111, Filomena, Kokili
27.11 - Tea96
28.11 - Moina, Cupko, Čokoladica
02.12 - Yvonne, Lerex
03.12 - Sirenita, AriBari, Bebika, Blackie, Minnieus
04.12 - Flower
05.12 - Anxiety
06.12 - Lejla
9.12. - Jen_dva
10.12 - Samy_lo
12.12 - Žuži1808
16.12 - Mimi_21
17.12 - Daja12, Moonika
20.12- Flower
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Termini🤱👶
02.03 - Žuži1808❤
04.03 - Peppa88
17.03 - Tera💙
21.03 - Filomena💙, Lejla97❤
23.03- Misko123❤, Lerex💙
25.03 - MandM❤
27.03 - Mimi_21💙, Bebika💙
29.03 - AriBari❤, Dddd30💙
31.03 - Moonika💙
01.04 - Bubamara19
03.04 - Toćkica
04.04 - Loane💙
06.04 - Jen_dva💙
09.04 - Sashka5, Anxiety💙
11.04 - Sirenita❤
12.04- Omerta
13.04 - Mama_ana❤
14.04 - Flower💙
15.04 - Rosie0111💙
16.04 - Lolita1, Samy_lo❤
17.04 - Tea96
18.04 - Yvonne💙
23.04 - Daja12
26.04 - Drugačija💙
22.05 - Cupko
28.04 - LeJe
30.04 - Moina
01.05 - Minnieus
05.05 - Rose1502
11.05 - Kawa
12.05 - Pjegica
17.05 - Blackie ❤
20.05. - Kokili
23.05. - Čokoladica❤
25.05 - Addna24
Daja, Anxiety sretno vam danas😊
Ubaci i moje ☺️
Pregled 11.12
Termin 19.03.
Samka
Čokoladiceja se nisam iskreno nesto puno spremala, poslusala sam redovni tecaj od kbc-a i to je to. Inace sam dosta opustena osoba pa sam bila i tada. Za porod mislim da je tesko pripremiti jer je to toliko individualno. Puno mas je tu pisalo svakakva isustva s poroda i bilo je svega😅 Al ono sto bih svakako savjetovala da budes tjelesno aktivna u smislu da se kreces i setas, ako ne moras mirovati naravno😊 ja sam doma i vjezbala u prvoj i radila one kegl vjezbice, tad je bila korona pa nije niceg bilo, a sad idem na vjezbice za trudnice. Dojenje isto, pricala prije o tome s frendicama, mamom itd, mislila sam doci ce to prirodno, al namucila se, i opet totalno stota prica od onog sto sam prije slusala. Postoje tecajevi za dojenje pa mozes to vidjeti😊 a za samu trudnocu isto, mozda da bilo sto sto te zanima pitas pa ti napisemo svoja iskustva😊
Meni je vise bio sok ono sto je doslo kad je beba jednom dosla😅 i kako se uloviti s tim novim tempom, a da i dalje odrzis svoje stvari koje volis to jest da se ne odrices nekog svog nacina zivota😊 o tome sam neki dan pricala s frendicom koja je prvi put trudna i bas sam joj govorila stvari koje bih voljela da je meni netko rekao prije poroda😅
Potpisujem sve sta je Ari rekla ovdje mislim d aje najbitnije poslusasati razna iskustva i dobra i losa i na taj nacin mozes bit spremna na svakakve situacije. Za porod se ja nisam nikako mogla pripremit jer za taj balon nisam nikad ni cula nikakva iskustva pa eto jbg. Bila sam na dva tri tecaja od rode i za dojenje sam koliko sam uspjela sta po inernetu ali nije pomoglo kad je beba bila lijena cicat i imao je zuticu sta dodatno uspavljuje bebu i dodatno otezava slucaj. Tako da savjet oboruzaj se raznim pricama sto od prijateljica sto od mama/baka ako se jos sta sjecaju 🤣 i mislim da neces pogrijesiti. Ostalo osnove oko bebe oko ciscenja pomoci ce ti mame sigurno meni bar jesu poistrazuj po internetu ili pogledaj u knjizaru neke knjige ali ne znam ni sama koje savjetovati sigurnk ce netko nesto znati ovdje.
Magnezij ja imam u kapsulama al ne pijem bas cesto samo kad osjetim potrebu, a ostale mi kapsule jos iz prve trudnoce od Twinlaba te su valja među boljima. One sumece su ja msm dosta blage i ne mogu bas ni djelovati za ove trudnicke tegobe pa bi ja savjetovala da se toga klonite.
Ja imam jos jedne traperice doma u koje stanem i mogu sjediti i kretat se ugodno, te sam si kupila nakon trudnoce kad mi i dalje nakon ljeta nista nije bilo udobno od stare robe a trudnicka roba prevelika i evo zadovoljna sam sta ih opet koristim i vjv cu nakon trudnoce isto nastaviti jer treba neko vrijeme dok se sve to vrati na mjesto. Ostalo nosim trenerke dok jos stanem i svoje stare trudnicke tajice ali ja sam po kuci manje vise kad idem van onda haljinu nabacim i dobro je ahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji