Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mama_ana

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Uf cure jedva sam vas polovila 😊 od sredjivanja stana pa do uzasnog povracanja dva dana nisam imala volje nista ni citati ni pisati 😬 Cokoladica cestitke na urednom testu i na curici 🥳 Samo da vam javim da je poceo popust na malizakladi.hr, znam da nas je bilo dosta koji smo cekali black friday popuste pa evo da znate da su slovenci poceli malo ranije 

• greta10

Broj poruka: 233

Prijavi adminu

Pozdrav curke, ja upadam s ljetnih beba al pratim i vas pa da iskomentiram babyono hands free izdajalicu. Meni je bila skroz ok i dosta jako vuce iako mi nije izlazilo ko na rucnoj - imala sam avent i opet cu je uzet -na njoj sam znala napunit po 120 ml za 10-15 min a babyono bi za 20 min kolko traje ciklus izvukao 30 ml cca. Uzela sam je i kasnije kad se vec dobro uspostavila ponuda potraznja pa je mozda i do toga al evo bila mi je skroz ok. Za ovu bebu cu mozda ipak uzet i neku “hospital grade” hands free a kolko sam proucila dosta se preporuca momcosy. Dosta je skuplja od babyono pa je zato nisam uzela za prvu jer sam mislila bacit cu pare a sad kad sam vidla da i ova ok radi brijem da neka jaca moze bit samo bolja🤷‍♀️

Curica 6/23 🩷

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Čokoladice suuuuuper cestitam ti🥰
    Rosie super neka ste uzivali, mi kao krenuli trazit za kupaonu pa sreli frendove s klincima, na kraju svi zavrsili u setnji i na rucku, dosli doma kad se smračilo jer je diiivan dan🥰cisnjenje i ovo sto nam je ostalo ce cekati ipak sutra😅steta je bilo ne iskoristiti dan😊
    Mama_ana hvala za info bas bacim oko za ovih par stvari sto jos planiram uzeti😊
    Kawa zab sam ti reći da sam baš opalila po knjizi jucer, 70 strana otislo odmah, a ja sam mislila da sam zaboravila citat koliko nisam bila u knjiznici🤣ipak mi je zanimljiv taj sladunjav roman😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Greta thx, ja sam pitala, a Medela izdajalica, je ti poznata, isto je skuplja dosta al ne znam ako vrijedi😅 meni je druga beba al sam s tim izdajalicam pogubljena moram priznati🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Mama_ana bas sad gledam da je onaj baby rocker zazu na popustu na malizakladi, tako da stavljam odmah u kosaricu, hvala😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• Bebika

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Čokoladica baš mi je drago, čestitam ❤️ sad si sigurno puno mirnija 
    Malo off topic ako netko želi pogledati super seriju na netflixu..nisam dugo ništa gledala tamo jer potrošim bar pol ure dok nađem nešto..serija se zove Nobody wants this, dosta vuče na Sex i grad, al usudila bi se reći bolji humor i ne tolikoooo drame…iako me živcira glavna glumica Kirsten Bell, ovdje je ok osim što ful podsjeća na Carrie, glas, pokreti, oblačenje ali sporedni  likovi su me oduševili da sam zanemarila. jedna je sezona za sada, epizode su po pol ure. Ja sam ju progutala u 2 dana 😂 

• greta10

Broj poruka: 233

Prijavi adminu

KAriBari

Greta thx, ja sam pitala, a Medela izdajalica, je ti poznata, isto je skuplja dosta al ne znam ako vrijedi😅 meni je druga beba al sam s tim izdajalicam pogubljena moram priznati🤣

Za medelu elektricnu imam samo pohvale ali sam je ja iznajmila u bauerfind ducanu. Iznajmi se aparat onaj veliki a kupe se kod njih oni nastavci kaj idu na dojke i bocice. To je bas bas prava izdajalica (dolazi u koferu kolko je velika). Evo link ako ce nekom trebat, najbolje ih je nazvat za cijenu a prvih 15 dana se praca unaprijed a onda kad se vraca se plati ostatak. 
    https://www.bauerfeind.hr/
    A ovak izgleda ta izdajalica
    https://mamaizdajalica.com/sta-su-takozvane-hospital-grade-izdajalice/
    A sad kad sam trazila link sam naletila da se sada moze iznajmiti i spectra koja je isto top elektricna izdajalica po 40eur mjesecno sto je top posebno ak ne znate hocete li izdajat i koliko itd
    https://spectrababyhrvatska.com/collections/najam

Curica 6/23 🩷

AriBari

Prijavi adminu

Balckie kad je tebi termin, cini mi se da ga nisam nikad upisala u tablicu, sad sam skuzila kad sam srce isla upisat, izgleda da mi je promaklo🤭sorry pa napisi kad stignes

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Bebika

Čokoladica baš mi je drago, čestitam ❤️ sad si sigurno puno mirnija
    Malo off topic ako netko želi pogledati super seriju na netflixu..nisam dugo ništa gledala tamo jer potrošim bar pol ure dok nađem nešto..serija se zove Nobody wants this, dosta vuče na Sex i grad, al usudila bi se reći bolji humor i ne tolikoooo drame…iako me živcira glavna glumica Kirsten Bell, ovdje je ok osim što ful podsjeća na Carrie, glas, pokreti, oblačenje ali sporedni likovi su me oduševili da sam zanemarila. jedna je sezona za sada, epizode su po pol ure. Ja sam ju progutala u 2 dana 😂

Hvala na prijedlogu. Dugo nisam ništa pogledala na Netflixu, a nekad bi isto onako u komadu cijelu sezonu i to navečer dok bi svi spavali..
    Mi ovaj produženi vikend imamo od starije kčerke 10ti rockas. A ja ću svoj obiljeziti vjerojatno u pakiranju, jer krajem mjeseca moramo preseliti u drugi stan. Nisam bas fan pakiranja i selidbi, kad se sjetim koliko stvari imamo. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Cestitke na curici u borbi protiv muskica 🤭
    Cure jedno pitanje za vas koji imate klince tocnije vi koji imate mlađe klince. Imate li u planu nesto za njih koji postaju stariji neko iznenadenje ili nesto. Vidim da je postalo popularno da "beba donese poklon" starijem djetetu. Ne znam da li da idem tim smjerom ili ako je to uopce potrebno 😅

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.