Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pjegica.

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

AriBari

Pjegicanama je za sada samo gledanje zubiju isto i rekla je da bi joj stavila neki zastitni premaz. Isto je bila ideja da dode par puta i upozna se prije nego nesto bude. Al cini mi se da je kontraproduktivno😅probat cemo se bas cesto igrat tog zubara i to crtic neki i knjigice pa mozda upali.
    Farbanje, Anxiety ja idem u 12 mjesecu imam termin, obnovit pramenove. Moja frizerka kaze da je to skroz sigurno, meni ona inace koristi neke ful blage proizvode. U prvoj sam se isto farbala.
    Samo mama, i mi smo prosli tu fazu, sada je puno bolje, cak mi je par puta rekla, ne tata ce, pa sam se na kraju rastuzila😅
    Ali i dalje ne smijem ici na wc, pogotovo broj 2, ne znam koji je problem tu🤣 i kad idem negdje sama van na trening il s frendicama na cugu, spremim se pomalo i samo nestanem, nema pozdravljanja, za svaki slucaj. Kad odem bude sve ok, al oprastanje i da me vidi da odlazim mislim da ne bi dobro proslo😅

Ma mi smo isto samo na gledanju nista cackanje cak i da zele ne mogu. Ja njemu trmeljito operem zube ujutro navecer imali smo i s tim puno puno borbe ali manje vise sada pusti prvo on onda mi i sve okej cine mi se zubi zdravi. Inace mu limitiram slatko koliko uspijem i tako. 
    Mi smo jos uvijek na mama fazi i vjv jos koju god jer ipak su decki najcesce vezani vise za mamu u pocetku, ali ovo iskradanje iz kuce nisam nikad prakticirala nisam ga htjela ucit tome da mama samo nestane kad ja moram negdje otic lijepo mu objasnim da cu se brzo vratit i tjt. Ali ne ostavljam ga nekome koga "ne poznaje" bude ili s tatom ili s bakama stoga je to sve u pozitivi i bez problema ikakvog. Bilo je kad je bio manji suza ali svejedno bi otisla suze bi se brzo osusile uz igru fala bogu nije bio jako jako jako vezan kao sta neki znaju biti.

• samy_lo

Broj poruka: 272

Prijavi adminu

Jutro zene,
    Jucer mi je bio rodjendan, i obavila sam 4D, to jeste anomaly scan. Kod nas vam je pravilo da vas salju u ovo glavno porodiliste na 4D, samo u slucaju necega, pa eto otkud ja 
    Uglavnom sve je ok, doktor koji je radio UZV je rekao da je "meščini" curica, iako su noge prekrstene, tako da vjerujem da jeste.
    Nisam mogla vidjeti dok je radio UZV, jer ima samo display ispred njega, ali zato sam vidjela lice kad sam ustala, jer je ostalo tako, i mogu reci sto god je da ce biti "pljunuto ćaća" kad sam vidjela taj nos, sve mi je bilo jasno, a i bolje moj nije bas za primjera 😁 
    E sad, ono sto sam cula prilikom komentarisanja sa deckom koji je kucao da je po njemu 19+5, ima li tko mozda nalaz iz tog tjedna cisto da uporedim mjere, jer ja vise ne znam kojim terminom da se vodim. Po ovome cu imati 3 termina onda, i svaki je razlike sedmicu 😒

• samy_lo

Broj poruka: 272

Prijavi adminu

Sto se tice farbanja, i ja sam se uvijek farbala, kad mi naleti.
    A sad razmisljam samo da odradim preliv i to kuci, obzirom da mi se nije previse isprala boja, a kod frizerke cu pred porod na pravo farbanje, da licim na nesto.
    Da, jucer vidim rodicu koja je trudna 8 mjeseci, i odmah sam pomislila da je zensko, jer je bila puna pjegica i natecena u licu. Kod mene to nije pravilo, ali kod mnogih jeste. Ja kazem da sam bar uvijek trudna bila bi lijepa, ovako sam ruzna kad nisam trudna 😂😂

rosie0111

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

samy_lo

Jutro zene,
    Jucer mi je bio rodjendan, i obavila sam 4D, to jeste anomaly scan. Kod nas vam je pravilo da vas salju u ovo glavno porodiliste na 4D, samo u slucaju necega, pa eto otkud ja
    Uglavnom sve je ok, doktor koji je radio UZV je rekao da je "meščini" curica, iako su noge prekrstene, tako da vjerujem da jeste.
    Nisam mogla vidjeti dok je radio UZV, jer ima samo display ispred njega, ali zato sam vidjela lice kad sam ustala, jer je ostalo tako, i mogu reci sto god je da ce biti "pljunuto ćaća"kad sam vidjela taj nos, sve mi je bilo jasno, a i bolje moj nije bas za primjera 😁
    E sad, ono sto sam cula prilikom komentarisanja sa deckom koji je kucao da je po njemu 19+5, ima li tko mozda nalaz iz tog tjedna cisto da uporedim mjere, jer ja vise ne znam kojim terminom da se vodim. Po ovome cu imati 3 termina onda, i svaki je razlike sedmicu 😒

Sve curice liče na tatu u početku 🤣🤣🤣
    Mjere najbolje da ni ne gledaš jer će se to stalno mijenjati.

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 561

Prijavi adminu

Cure, kad ste radile mini anomaly, a kad anomaly scan? Sta se tice bojanja kose, ja sam citala da se ne smije u prvom tromjesečju, i samo sa prirodnim bojama. Pa ce moji pramenovi morat malo pricekat 🙈🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

AriBari

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Samy_lo super cestitam ti😊ma ne usporeduj nista, znas odprilike to ti je dovoljno😊a kad se termin priblizi ce ti i oni znati tocnije reci vjerujem😊 ja nosim curku, nisam pjegava i natecena, naprotiv ful volim trudnocu, bas se dobro osjecam u svojoj kozi, obline, koje inace bas nemam😅, kosa se pogustila ne masti se, inace imam tanku kosu koju moram cesto prati, dlake na nogama su mi se prorijedile to mi je bilo i u prvoj. Bas se dobro osjecam u svojoj kozi. 
    Pjegica podrzavam i tvoju odluku da se ne iskradas. Ja sam malecku pustala jako rano jer je krenuo i posao, i sve skupa. Tako malom dijetetu mozes objasnjavati ali ono ne razumije, a odlazis svaki dan. Probali smo bez toga ali to je uzas bilo, samo bi jadan suprug ili nonici ostali na cudu s njom znala je vristati satima dok ne dodem. Za posao ok to moram, al da ja odem sat vremena na trening? Nema smisla, a onda kad odem i pustim je vristeci nisam ni ja opustena. A nisam htjela maknuti svoj normalan zivot sa strane jer smatram da se oboje moze, samo se treba malo prilagoditi. Nama je to da se lagano povucem super funkcioniralo i jos funkcinora, ali sad je puno veca i vidim da toliko ne dozivljava da me nema(osim kad sam na wcu, to je misterija😅), pa ce nam vj i to lagano preci u normalne odlaske kao sto smo se na hrpu stvari tako postepeno i neprimjetno naviknuli bez puno torture. Ali sve je bilo bezbolno i bez suza i mojih i njenih😊 svatko si prilagodi kako njemu pase i njegovom nacinu zivota. 

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

AriBari

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Čokoladice, mini oko 12 tj, a veliki oko 20 tj😊
    Kawa, sretno danas😊
    Daja nadam se da ces se i ti javiti😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

jen_dva

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Sammy_lo cestitke na dobrom pregledu i sretan rodendan! Meni ti je cijelo vrijeme tako po tjedan dana ispred po razvoju, al rekla mi je da cemo termin korigirat tek tamo u 30tim tjednima ako bude trebalo, da je sad prerano za to jos pa da se ne opterecujem... Radila sam anomaly sa 19+5 al meni su ti te mjere za 20+5 tako da ne znam koliko ce ti korisno bit da posaljem?
    Cokoladica 12ti za mali, 20ti za veliki

02/2023 💔👼 22tt

Kawa

Broj poruka: 474

Prijavi adminu

hvala cure drage, ja sam popodne na pregledu, nadam se saznati spol jer smo vec organizirali mali gender reveal u najuzem krugu  ako nista bar cemo se podruziti  

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC, 2❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    💙

Pjegica.

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Ma naravno da je moje dijete vristalo i ja bi postupila drugacije 🤣
    Sta se tice anomaly, da li je mini obavezan ili kod privatnika ili nesto posebno jer ja ga nisam imala a sad sam 15tj 🤔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.