Greta hvala ti na inputu za izdajalice😊morat cu to malo prouciti i vidjeti sto su sve opcije.
Cure cisto da se ne cudite zasto uopce razmatram te skupe opcije pored sveg puno pristupacnijeg, pocela sam razmisljati o tim skupljim profi opcijama jer me najvise brine taj raniji porod i mogucnost inkubatora, a onda bebica ne bi bila samnom, pa bih si htjela uspjesno navuc mlijeko a ne da ostanem bez😊
Pjegica ja necu nikakav poklon od bebe😅al ja ni suprugu ne kupujem poklon za Bozic pa mozda nisam dobar kandidat za to pitanje🤣jedino sam razmisljala kad idemo doma da suprig s malom ode u onaj ducan s balonima pa da napune neka dva balona helijem, mislim da bi to maloj bilo fora, a baloni bi ionako bili na kraju njoj za igranje😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Čokoladice čestitam na dobrim rezultatima i super za curku😀 Jesu li nam cure dostigle dečkiće na tablici?😂
Bebika hvala za Netflix preporuku, taman mi treba nešto lagano za odmorit mozak😀 a često potrošim više vremena dok tražim, nego što na kraju stignem gledati
Pjegica mi ćemo malom vjerojatno uzeti neki poklon "od bebe", kod nas se ti pokloni non stop kupuju, pa zasto ne i tad😂
3🧒
Cestitke na curici u borbi protiv muskica 🤭
Cure jedno pitanje za vas koji imate klince tocnije vi koji imate mlađe klince. Imate li u planu nesto za njih koji postaju stariji neko iznenadenje ili nesto. Vidim da je postalo popularno da "beba donese poklon" starijem djetetu. Ne znam da li da idem tim smjerom ili ako je to uopce potrebno 😅
Pa ja ću uzeti, mislim ako može pomoći da imalo lakše prihvati bebu, zašto ne... Iako me muž isprdao za to 🤣 ali moja je malena pa će se veseliti sigurno i neće kužiti da to nije od bebe ustvari 🤣
Cure jedno pitanje za vas koji imate klince tocnije vi koji imate mlađe klince. Imate li u planu nesto za njih koji postaju stariji neko iznenadenje ili nesto. Vidim da je postalo popularno da "beba donese poklon" starijem djetetu. Ne znam da li da idem tim smjerom ili ako je to uopce potrebno 😅Pa ja ću uzeti, mislim ako može pomoći da imalo lakše prihvati bebu, zašto ne… Iako me muž isprdao za to 🤣 ali moja je malena pa će se veseliti sigurno i neće kužiti da to nije od bebe ustvari 🤣
Moja sestra je tako napravila kada je rodila drugo ☺️ Stariji je dobio neku jako finu igrackicu od bebe i bas se razveselio. Onda su svi skupa proveli jos malo vremena u bolnici oko bebe dok se on igrao s igrackicom i kaze sestra da je to bio pun pogodak.
Hahah odmah sam rekla da ja nisam dobar kandidat za to pitanje😅
Kako vam sad djeca reagiraju na bebu u trbuhu? Meni moja odlicno, stalno nesto sprema i kaze da je to za seku i pita me dal moze zagrlit seku i dat joj pusu pa mi zagrli i poljubi trbuh. I pita kad ce izac, a kad nes vidimo da joj je maleno, kaze da ce to onda biti za nasu seku i da ce joj ona pomoc to obuce. Cini mi se barem za sada da ne bi trebalo biti ljubomore, ali tesko je znati kako ce biti kad beba stvarno dode😅
Meni jedino sad kako se pregled i vadenje titra priblizava, malo padaju ove moje ruzicaste naocale, i nekako mi je bas trema i nelagoda, nadam se da ce i dalje ti protoci biti ok...huh..pokusavam ne razmisljat o tome, koliko god mogu😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure jedno pitanje za vas koji imate klince tocnije vi koji imate mlađe klince. Imate li u planu nesto za njih koji postaju stariji neko iznenadenje ili nesto. Vidim da je postalo popularno da "beba donese poklon" starijem djetetu. Ne znam da li da idem tim smjerom ili ako je to uopce potrebno 😅
Ja to planiram, moja ce tad imati negjde skoro 3 godine i mislim da je to lijep nacin upoznavanja sa bebom. Tako da je meni u planu uzet neku zanimljivu sitnicu za malu da kad dode u bolnicu vidjet mamu da kazem ovo je beba i vidi sto ti je donjela. Mislim da su ti prvi trenuci jako bitni, isto tako sam citala da kad prvo dijete dode u posjetu da onda mama ne smije drzati bebu nego beba mora bit sa strane i onda se prvih par minuta posvetit djetetu a tek onda upoznat sa bebom.
Hahah odmah sam rekla da ja nisam dobar kandidat za to pitanje😅
Kako vam sad djeca reagiraju na bebu u trbuhu? Meni moja odlicno, stalno nesto sprema i kaze da je to za seku i pita me dal moze zagrlit seku i dat joj pusu pa mi zagrli i poljubi trbuh. I pita kad ce izac, a kad nes vidimo da joj je maleno, kaze da ce to onda biti za nasu seku i da ce joj ona pomoc to obuce. Cini mi se barem za sada da ne bi trebalo biti ljubomore, ali tesko je znati kako ce biti kad beba stvarno dode😅
Meni jedino sad kako se pregled i vadenje titra priblizava, malo padaju ove moje ruzicaste naocale, i nekako mi je bas trema i nelagoda, nadam se da ce i dalje ti protoci biti ok…huh..pokusavam ne razmisljat o tome, koliko god mogu😊
Meni se jos trbuh ne vidi pa joj ne mogu objasnit da je unutra beba, ne kuzi jos to. Jednom sam joj rekla pa je rekla da ce dat pusu i ljubila mi trbuh.
Evo mene cure, nisam vas najbolje polovila jer sam citala tak zbrda-zdola. Mi smo imali lijep vikend osim sto sam ja stalno u bolovima. Tako smo isli traziti bozicno drvce na plantazu jalki, sami smo trazili koja nam pase i oznacili ju. Mala je bas uzivala u tome i bio je divan dan. Nakon toga smo otisli k jednoj curki na igranje i tamo bili 2 i pol sata, mala se nije dala doma pa kad je dosla doma je plakala od umora i gladi. Nekako se umirila i pocela jest, sto je mene toliko rastuzilo da sam se i ja rasplakala. Tako je tuzno jecala da nisam mogla, prebacilo me preko ruba. Ali na kraju kad se najela je bila super volje i lijepo zaspala. Ja sam pekal neke bozicne keksice, kao da probam recept i ispali su super jedino je problem sto me sve bolilo nakon, i grlic maternice mi se opet stezao i trbuh i sve. Jos sam fasirance pekla za rucak.
NEgo da vas pitam, ima li koja od vas thermomix? Meni je jedna prijateljica tu rekla kako je to najbolaj stvar koju je ikad kupila. kosta 1200 eura, znaci pamet ti stane ali kaze da nikad bolju stavr kupial nije. Da sve u tome kuha.
Jutro svima 😃 drago mi je cuti da ste zauzete, na izletima ili odmarate na ovaj produzeni vikend.
Mi smo bili doma jer je mala zakurila u petak i do juce je imala temperaturu (to su valjda te trodnevne), sutra idemo pedijatrici na pregled jer jako kaslje pa da nije nesto na plucima. Ja se jutros probudila sva pokocena, leda me strasno bole, a i maternica. Ne mogu kihnut ili zakasljat da me ne probode desni jajnik 😅
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji