Da vas jos nesto pitam, planirate li ispumpavat kolostrum prije poroda? znam da je to trend u americi ali nisam cula da itko to ovdje radi. Ja sam imala problema sa dojenjem prvih 4 dana, i kasnije ali prva 4 dana jako. Mislila sam mozda ispumpat kolostrum pa smrznut da imam ako ce bit problema sa dojenjem da dam bebi da jede kolostrum
Zene drage, da vas pitam, na kojoj strani spavate u trudnoci? Kazu da je najbolje za bebu na lijevom boku, mada se ja ziva ukocim i naravno tokom noci okrecem i na desni bok, nekad se uhvatim kako i na ledjima spavam pa se trznem 😅
dddd30 i mene ovo zanima. Citala sam da je najbolje na lijevom boku, ali nemoguce mi je cijelu noc tako spavat. Ja se stalno prebacujem sa boka na bok 🤣
Cure, kad vam je poceo trbuh malo vise rasti? Ja imam osjecaj da nista ne raste vec tjednima. Navecer mi bude ogroman, ali to je vjerojatno samo nadutost 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Da vas jos nesto pitam, planirate li ispumpavat kolostrum prije poroda? znam da je to trend u americi ali nisam cula da itko to ovdje radi. Ja sam imala problema sa dojenjem prvih 4 dana, i kasnije ali prva 4 dana jako. Mislila sam mozda ispumpat kolostrum pa smrznut da imam ako ce bit problema sa dojenjem da dam bebi da jede kolostrum
Meni je šogorica koja je rodila pred 2 mj to radila. Imala je upale prije nego je rodila i iako joj je ginek rekla da ne jer da to potiče porod ona je ipak počela u 37. tjednu i od prvog dana je imala mlijeko i evo nema problema ni s dojenjem ni s upalama. Znam da je to individualno, ali ona tvrdi da joj je to pomoglo. 🙂 Još ću je malo više o tome pitati kad dođe vrijeme.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Zene drage, da vas pitam, na kojoj strani spavate u trudnoci? Kazu da je najbolje za bebu na lijevom boku, mada se ja ziva ukocim i naravno tokom noci okrecem i na desni bok, nekad se uhvatim kako i na ledjima spavam pa se trznem 😅
dddd30 i mene ovo zanima. Citala sam da je najbolje na lijevom boku, ali nemoguce mi je cijelu noc tako spavat. Ja se stalno prebacujem sa boka na bok 🤣
Cure, kad vam je poceo trbuh malo vise rasti? Ja imam osjecaj da nista ne raste vec tjednima. Navecer mi bude ogroman, ali to je vjerojatno samo nadutost 🙈
Samo se probudis jednog jutra sa stomakom🤣🤣 tako je meni bilo od kednom je iskocio, sad se opet desilo da je sad jos veci😊😊 ja spavam uglavnom na bokovima, nekad budem i na ledjima ne osjecam jos nikakv pritisak ali od zgaravice mi bas smeta..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ovo i mene zanima i bas bih voljela cuti iskustva drugih zena
A to je tek kad je trbuh ogroman. Nama u ranijoj je svejedno kako, možemo i na trbuhu. Ja sam sad 14, mogu svakako
Ja se nisam mogla izdajati ni dok dojim. Prije bi to bilo nemoguće. To sve zavisi od sisa
Cao drage .Ja se nisam dugo javljala hehe .Zanima me koliko ste do sad dobile na kilazi i da li vas brinu kritike kad vam doktor kaze da ste se udebljali.
Ja sam u trudnocu usla sa 53 kg .Sad sam 22+4 tjedna i na kontroli sam imala 59 kg .Doktorica vec drugi put kritike daje.Jos sam smanjila obroke i ne znam vise.A drugi kod kojeg kazem da do kraja trudnoce jos bar 8 kg .Znaci za citavu trudnocu da dobijem svega 14kg.Pa me zanima i vase misljenje.Neke kazu da se time ne opterecuju i da vecinom kilaza stane do 7-8 mjeseca 🤷
Samka
Sto se poklona tice mi smo isto planirali nesto kupiti maloj od bebe, neku sitnicu, vjerujem da ce to njoj biti super prvi dojam. Za sada dobro reagira na bebu, zna mi podignuti majicu pa dragati bracu i poljubiti ga, nadam se da ce tako biti i kada se rodi, bez pretjerane ljubomore...🥰
Sto se tice izdajanja prije poroda, nisam to radila, ne planiram ni sada, ponjet cu izdajalicu u bolnicu pa cu tamo od prvog dana ako bude trebalo.
Spavam najvise na lijevom boku, ali se premijestam i na drugi, nemoguce mi je provesti cijelu noc u jednom polozaju..🥰
Mi nismo nigdje isli na produzeni vikend, bili smo po rođendanima, jucer je mala pocela nesto kasljucati, nadam se da nece prerasti u neku vecu prehladu..😕
👩 33g
🧔32g
👧 2g
7/24 +
Cao drage .Ja se nisam dugo javljala hehe .Zanima me koliko ste do sad dobile na kilazi i da li vas brinu kritike kad vam doktor kaze da ste se udebljali.
Ja sam u trudnocu usla sa 53 kg .Sad sam 22+4 tjedna i na kontroli sam imala 59 kg .Doktorica vec drugi put kritike daje.Jos sam smanjila obroke i ne znam vise.A drugi kod kojeg kazem da do kraja trudnoce jos bar 8 kg .Znaci za citavu trudnocu da dobijem svega 14kg.Pa me zanima i vase misljenje.Neke kazu da se time ne opterecuju i da vecinom kilaza stane do 7-8 mjeseca 🤷
Pa nije to tako puno, ja sam do sada nekih 5 kg, nitko nista nije komentirao.
U prvoj trudnoci sam se udebljala oko 25 kg, previse za mene, ali isto tako mi nitko nije za to prigovarao..
👩 33g
🧔32g
👧 2g
7/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji